HTML

2007.10.28. 09:32 :: Tobber

...a szemerkélő esőnek köszönhetően elmarad a mára szervezett mozgás, illetve odarángattunk egy halom érdeklődőt, őket is gyorsan le kellett mondani... :SSSSSSSSS

Így most itthon magányoskodom. Igen, van mivel elfoglalni magamat, csak éppen nincsen kihez szólnom. :(((((((
Juj, ebből kezd nagyon elegem lenni! Pocsék pótprogramokat SOS be tudnék szervezni, de azoknál még az olvasás is jobban érdekel. Kezd nagyon elegem lenni a földi létből.

Tegnap anyu rámszólt, hogy kérjek bocsánatot aputól. Ééééééééén??? Megsértett, tahó volt, otthagyott a francban, és én kérjek bocsánatot?? A gyerekkorom arról szólt, hogy nekem nem lehet igazam, hogy csak másodlagos vagyok, és ha gondom van, akkor a szent családi békét veszélyeztetem, ezért a finom kis elfojtásaimmal 16 évesen már nem jöttem ki a szobámból, amíg Apu reggel el nem ment...
De 31 évesen talán már kezelhetnének egyenrangúnak. Nem várom el, csak addig nem megyek hozzájuk. Most épp nem is hiányzik a szokásos heti énvagyokahülye duma, meg az utána otthon több óra bőgés...

 

komment

2007.10.28. 07:37 :: Tobber

Béká, Kő-Papír-Olló verseny a Sugárban!!!!!

http://ko-papir-ollo.hu/

Már értem, hogy miért gyakoroljuk mi ezt ennyit!!!! :))

Tegnap beüzemeltük a szerszámainkat, bő két órát mozogtunk, kitaláltunk szabályokat páratlan játékos esetére (a szabály az, hogy nincs szabály :))) ), további precíziós állításokat kértünk Békábéjétől... Bár egyelőre itt esik, nem tom, hogy ma is megyünk-e, pedig jópár ember szólt, hogy jön...

komment

2007.10.27. 10:36 :: Tobber

Alapos felmérésem bizonyítja, hogy a nappaliban sokkal jobb ezt gyakorolni, mint a síelést... Kipróbáltam a cuccost, na! :) (Igaz, már Békáék 1 nm-es előszobájában is belelendültünk, de aztán Békábéje elvette tőlünk a labdát. :(((( )
:)

Ma reggelre 13 órát aludtam, ezért mikor bekapcsoltam a mobilt egy halom sms érkezett. Pl. 'Meg'.
Ha fogadtam volna, sem adtam volna nagyobb tétet. No, abban biztos voltam, hogy jelentkezni fog.  De én min. 1-2 hónapot tippeltem volna. Egy hetet sem bírt ki (merthogyugye ezt nem szabad folytatnunk. Ugye).  Hogy rám gondol,  és a szokásos, mintha  nem is szakadt volna meg... Népszavazást kezdeményezek. Jó nekem, ha újrakezdjük??

komment

2007.10.26. 19:55 :: Tobber

Teljesült az álmunk!!!! :)
Vicces és döbbent arckifejezéseket gyűjtöttünk be a bkv-n. Hihi. Hihihihihi.
És beözönlöttünk egy szakboltba, ahol betöltöttük a boltot magunkkal és a vihogásunkkal, megrökönyítettük az eladókat, de mivel ugye egy csomó pénzt náluk hagytunk, hát tűrték... :D

Aztán Békábéje megbütykölte a szerszámainkat a pinyóban (köszönet érte!), addig engem beállítottak a konyhájukba krumplit pucolni. Neeem, vacsorára nem marasztaltak... ;)))

Lassan kinevezem az egyik szobát sportszertárnak, vagy esetleg elkezdhetném használni a tárolómat???

-----------------------------

Budapesti reggel 2007 őszén: órákig tartó szirénázások, rohangáló rendőrök, tűzoltók és mentők, sőt én még egy ciprusi delegációba is belefutottam, ha jól láttam a zászlót a fekete mercin. Erzsébet-híd, fél belváros lezárva, Lánchíd felmászottak miatt lezárva, barmok sétálnak munka helyett és provokálják a rendőröket és a lakosokat, biztonságiainkhoz is bejött pár rohamrendőr (akik jópár csoportban az irodaházunk előtt posztoltak), hogy az őreink nehogy beengedjék a tüntetőknek nevezett "!+*@@**!!!-at.

Jöttek telefonok, hogy merre menjek, hogy mi nem jár, hogy épségben átértek. Kurvára elegünk van ezekből az alakokból!!! Kevesebb jogot nekik, több eszközt a rendőrök kezébe!! :(((
(Erős meggyőződésem, hogy a jobb oldali pártok hibásak azért, mert nem határolódtak el időben és határozottan ettől a pár embertől. :(( )
Hatalmas pénzekbe kerül a mi adóforintunkból, rendszeresen nem lehet közlekedni a városban, sokan félnek, vagy féltenek. Nem ez a demokrácia. :(

komment

2007.10.26. 06:49 :: Tobber

Te akarsz 853 emberrel sűrűn összezárva órákat eltölteni egy légtérben?
Te akarsz 853 emberrel étkezni egy termű kajáldában, alig pár pincérrel?
Te akarsz 853 emberrel egy kabinban utazni?

Felszállt utasokkal az Airbus 380-as. Jó-jó, hogy hatékony, de tényleg ennyire kell?

:)
 

 

komment

2007.10.25. 06:39 :: Tobber

Egyik nap rendet raktam a számítógépemben. Jé, nem is volt olyan nagy a kupi, mint vártam. Régi doksik, fotók, ebből több EZER csak Pasiról... Szép teste volt, no. :S Felkavart? Nem. És az, hogy milyen szép és vékony voltam? Igen. Hogy milyen boldogtalan? Igen. Hogy mennyire nem gondoltam magamat boldogtalannak? Ja.

Közben Békával rászálltunk barátnőink öccseire, többek között arra is, akit 17 éve nem láttam :D, hiába na, öregszünk, fiatalítani kell magunkat... :)

Tegnap értemjött Kedvenc, hamisítatlan őszi estét töltöttünk együtt almasütéssel, diókajálással (amit egyikünk gyomra sem bír, de nem bírtunk ellenállni), gyertyákkal, Csajkovszkijjal, meleg lakással. (És csak pár percet dolgozott közben, addig legalább megválaszoltam a tegnapi levélhegyeket. 1-2 kivétellel, ebből ketten olvastok, bocsi, mindjárt írok! :) )
Illetve BCsTLV is türelmetlen leveleket ír. Ja, nem válaszoltam. Nem tudom megfogalmazni.

komment

2007.10.24. 00:16 :: Tobber

 
...nomeg az ilyen giccsekért is szeretek itt élni, egyik este fotóztam az erkélyemről...
:)

komment

2007.10.23. 20:12 :: Tobber

Sikerült újra visszaesni a náthába. Hurrá. Közben rájövök, hogy ez a pontos történésdokumentálás nem megy túl precízen, hisz mióta megvettem a sílécet, páran már megcsodáltátok. :)
Egyik megnemnevezett akart elvinni pár hét múlva síelni, de 1. ÖT síelés átlag magyarországinak vicces, 2. még nem tudta, hogy kiteszem. :)

Aztán a lakás alatti feng-vízér-csíörvény biztos többet dolgozik a növényeimen, mint én, aki 25 fokra fűtöm a lakást, aztán rájuknyitom az erkélyajtót, hetente 1x öntözök, életükben egyszer ültettem át őket.
Mégis nincs egy száraz levelük, és nőnek, mint a bolondgomba. Illetve  ilyet ez az egyszerű, nemistudomanevét  növénykém még nem csinált  szüleimnél sem: virágzik. Hetek óta. Szép fehér virágokat. Nem értem, de köszi neki! :)

 

 

:)

Most ez a dísze a nappalimnak. Meg még mindig ez, nem pakolom el: :))

 


 

komment

2007.10.23. 12:31 :: Tobber

Ma is 6.30-kor keltem. Na. Egyszerűen jobb a lelkem, ha minden nap azonos rutinban telik, hisztis vagyok, ha hétvégén más az ütemem. Ez már a második gyerekkor. Nyolcra vártam drága vezetésoktatómat, hogymiakkormost kimegyünk a város legsűrűbb parkolójába, onnan lessük Békáék ablakát, és a legkisebb helyeket kiszúrva bárhová bepaszírozom magamat. Az autómat. Az slankabb nálam... :)
Ehhez nehezítésül kaptuk az égiektől, hogy két órát ömlött az eső, a kocsit beleheltük és elromlott az ablaktörlőm. :S
G hülyét kap tőlem, mert szerinte ez nekem megy. Csak éppen szerintem nem. :D
De aszonta, mikor visszavittem a kocsijához, hogy egyedül mellettem nem fél a tanítványai közül. Juhé! :)

Aztán anyuért el, ablaktörlőigazítás cuki benzinkutasomnál, akivel izé annyira összehaverkodtam, hogy most már végképp nem tom, hogy ha adnék neki borravalót, megsértődne-e... :)
Aztán kecófotózás, mert anyuék kiadják, bevásárlás Nagyipogijából, megnéztünk még a környéken pár építkezést, aztán haza. Már a fél bödön fokhagymás husit zsírral bevágtam azóta. :)
És fáj a térdem, mert kerítésmászás közben meghúztam... asszem van, amihez már öreg vagyok... :D
Gyönyörű idő van, rohanok is tovább, ide most nem csak a hármashatár-hegy látszik, hanem a mögötte lévő rétek is, nagyon szép!!
(És hogy sokkoljak mindenkit: elkezdtem készülni a karácsonyi sütésekre, előkaptam a formákat a tepsikhez!!!)

komment

2007.10.22. 19:14 :: Tobber

Utálom, utálom, utálom, ha utolsó pillanatban mondanak le programot. Mint a vas. estét, vagy a ma reggelt.
Soha többet semmi programot velük. Kutyára gyűlölöm ezt!! Miért nem képesek kisagyú fszok ezt felfogni? (Nem fszok, lány mindkettő.)
Azért volt ma program, meg Anyu írt, hogy bemegy a városba gyógyszerért, mert Apu beteg, nem engedtem, inkább elugrottunk mi érte, átvittük. De apuval nem állok szóba.

Tapogatóztam más sportolóknál a témánkban, mire kaptunk egy meghívást. Kihívást? :) A héten megnézzük őket, hogy játszanak, ha nem überprofik, akkor meglátjuk.

Kapok még leveleket BCsTLV-től. Akit már pár hónapja nem láttam. Azóta nem is válaszoltam a leveleire. Most 2-re igen, úgyhogy belelendült. Hogy nagyon szeret velem lenni, akar, tele vannak velem a gondolatai, egyszerre jelentem neki az erotikát és az intellektualitást. Ha rám gondol, mindkettő benne él egyszerre. Hiszen én mindkét dolgot jelentettem számára, a nyugodt, derüs beszélgetést és a mohó érzékiséget. "Mindkettőt akarom, ezt érzem. Mint ahogy rettentően hiányoznak a találkozásaink, a megvalósult és a meg nem valósult vágyaink. " "Ha közelebb engedsz újra magadhoz, ha nem, része vagy az életemnek."

Ez szép.
Már a nyári hosszú levelei is hatottak rám. Erre még nem válaszoltam. Bennem van a válasz, de nem tudom kifejezni. Azt tudom, hogy mit akarok vele/tőle. És mit nem.

 

komment

süti beállítások módosítása