HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.06.17. 16:02 :: Tobber

http://www.homemade-sex-toys.com/

:DDDDD

 

-------------------

Tobber telefonálgat ismerőssel:

 

- Izgulsz a holnapi fitymaszűkület-műtéted miatt?

- Nem igazán gondoltam végig.

- Altatni fognak?

- Aha.

- Akkor javaslom, hogy kivételesen NE legyenek erotikus álmaid...

 

Köcsög vagyok?? :)))

 

komment

2007.06.17. 15:18 :: Tobber

Az év leghangulatosabb képe:
 
(c) 1999-2007 Index.hu
 
Kína: Gyereknap egy fehér delfinnel, azaz belugával a csingtaói tengeri akváriumban
 
(Viszlát, és kösz a halakat!)
(Szintén Galaxis útikalauz...) 
 

komment

2007.06.17. 15:03 :: Tobber

Cca 3 hete szépen visszafogtam magamat, leépítettem minden szeretőmet, és őőőőő falkaparós hiányérzet mellett pár hétig-hónapig lenyugszom kissé. Ha ennyi idő alatt Komolylovag nem figyel be, a sors kezének tudom be és folytatom sokszeretős hedonista életmódomat. :)))

De drága Atibá, legyél szíves NE csókoljál bele a nyakamba, amikor azt már tisztáztuk, hogy a gyengém, mert akkor nehezen maradok nyugton! :DD (Pedig isteni volt!) :D

(Aki lemaradt, nem, nincs köztünk semmi. Bár ha ezt Bével csinálná, lehet, hogy Bézséje nem így vélekedne! :D)

Tehát ma több óra görkori remek, sok mindent megtudtunk az analóg és digitális televízió működéséről, a cinkszulfátról és az RGB-ről... Ja, mozogtunk is.

Én most itthon, mert fájok, pihenés-olvasás-zenehallgatás.

És nem kéne elgyengülnöm, Okospasi nagyon vissza akar venni a pixisbe... Huh, de nagyon szeretek vele lenni. De nem szabad, le kell nyugodnom.

 

31 éves vagyok és nagyon szeretnék gyerekeket. De szépeket, okosakat és jól korizókat.

Ehhez monogám (broáf!) életmód és stabil, nyugodt kapcsolat szükséges. Ahhoz meg az, hogy ne vágyjak már ennyire az elmúlt évek remek szeretősdijére.

(Juj, nagyon megszerettem, megszoktam már! :))) )

 

komment

2007.06.16. 14:17 :: Tobber

SZARUL VAGYOK!!!!!!!!! :((

 

Mai státuszjelentésünk következik pár sorban:

A sok hete tartó kánikula mocsokul kikezdte a vérnyomásomat. Napi 10-14 kávé, feketetea, kóla sem viszi fel a vérnyomásomat, úton-útfélen szédelgek. Egyik nap a buszon azzal turbóztam magamat, hogy idegesítő dolgokra gondoljak, hátha az megemeli a pumpát az ájulás előtti percekben. Sikerült kicsit, végállomáson üldögéltem utána tíz percet az árnyékban...

Múlt héten a reggeli két dupla kávé után, már 10 felé, görkorizás közben jöttek a csillagok, huss egy méregerős kávéért, otthagyva csapot-papot, Atibát és Békát.

Minden ruha kellemetlen, melltartóból ugye csak a műszálasok tartanak meg, remek már reggel az érzés, a hajam laza mozdulattal hátrafogva, frizura amúgy is összeesne pillanatok alatt, nomeg minden nap elázik. 

Az allergiám is hetek óta szivat, a szemem vörös és fáj, a bőröm viszket mint a fene, tüsszögök, megállíthatatlanul folyik az orrom, körülötte kidörzsölte ezernyi pzs, nem kapok levegőt, klasszikus taknyom-nyálam összefolyik, megcsípett egy szúnyog, az két napig féldiónyi méretű maradt, ha véletlenül normál tempóban veszek levegőt az orromon, már az is tüsszentésre késztet, így kb. alig jut oxigén a vérembe. Elfáradok egy aluljárónfeljövésben. Én. :((

Ma éjjel már aludni sem tudtam emiatt, szellőztetés nuku a pollenek miatt, erőtlen párásítás virágspriccnivel, gyógyszerek csatasorba állítva.

Ma reggel ugyanez, kókadozva, szédelegve, fulladozva.

 

És hogy tetézze örömömet: megjött. A késéseknél megszokottan dupla erővel. Itt már csak kuporogtam pityeregve az ágyam szélén, startra készen a mosdóba. Megpróbálkozva azért az önszuggerálás tettével, mert más dimenzióban mozgó ismerősöktől már hallottam, hogy állítólag azért fáj, mert nem fogadjuk el a nőiességünket, hát most megpróbáltam. Azaz magambadumálni, mert sztem simán jóban vagyok a nőiességgemmel, sőőőt, kicsit túlontúl is annak érzem magamat. :DDDD Aki ismer, érti.

Na mindegy, gondolat nem használt. (Esetleg azért, mert egyik ebben hívő ismerősöm is kapkodja ám a fájdalomcsillapítót, ha igazán fáj valamije...) :))

Amikor már bennem maradt a maradék kiflicsücsök (juhéééé!!!!), amit itthon találtam (nincs itthon semmi kajám, mert mára programot szerveztem, pénz szintén nincs, csak hitelkártya, anyámék elutaztak :(( ), akkor kitaláltam, hogy mindenki isteníti a cataflamot, kipróbálom mensigörcsökre.

Hát ennyi erővel a virágföldbe is dughattam volna. Semmi hatása!! Nulla. :((

Két órát vártam, egyre jobban fájt. Úgyhogy immár élő kemikáliaraktárként bevettem egy dupla Apranaxot. Áldassék a feltalálójának a neve, most már bírok egyenesen ülni. De azért minden tüsszentésnél belehasít a hasamba! :(((((

 

Ja, egyébként köszi, jól vagyok, a világ minden pénzéért nem mondanám le a holnap reggeli görizást Bével!!! :)

 

Csak egy apró megjegyzés: ha holnap a napon elájulnék, légyszi NE ültessetek fel, sima oxigénhiány, két pofon meg egy kis hideg víz felébreszt! :)))

 

...és hozzatok kávét. Nagyon erősen, egy cukorral, tejszínnel szeretem. :D

 

Üdvözlettel:

 

Surdilovics Surda


 

komment

2007.06.16. 06:59 :: Tobber

"Ötven százalék az esélye annak, hogy Pálfi György Jean Renóval és Vincent Cassellel elkészítse a Csontbrigádot" index.hu

No EZT hívnák vizuális orgazmusnak!!! :)))))))

Széporrúak randevúja...

komment

2007.06.15. 07:47 :: Tobber

http://index.hu/gazdasag/magyar/jegp070614/

 

komment

2007.06.15. 06:40 :: Tobber

"Töröltetné a jobbkéz-szabályt a KRESZ-ből az MDF, és minden kereszteződésbe az áthaladási elsőbbséget egyértelműen szabályozó táblákat helyeztetne ki - írja a Népszabadság.

A jobbkéz-szabály eltörése esetén több tízezer kereszteződésbe kellene 2-2 elsőbbségadás kötelező táblát kihelyezniük a közútkezelőknek, illetve az önkormányzatoknak. Az MDF-es politikusok szerint egy tábla beszerzése és felszerelése 15 ezer forintba kerül, míg a rendőrség bruttó 80 ezerről beszél, a fővárosi közterület-fenntartó pedig 23,500 Ft-ról tud.

Az MDF szakpolitikusai a baleseti statisztikákkal igyekeztek javaslatuk mellett érvelni, míg az EU-ban a magyar gyakorlatnál lényegesen kevesebb közlekedési táblát állítanak fel az utak mentén, és inkább a jobbkéz-szabályt alkalmazzák.

Azt az MDF-esek is elismerik, hogy kedvező fogadtatás esetén is csak 8-10 év alatt lehet végrehajtani a javaslatot."

 

Barmok. Ezt csak így halkan. Nem bonyolult dolog ám a jobbkéz-szabály. (Kivéve néhány antivezető ismerősömnek, akiknek szvsz tilos lenne jogsit adni, mert ön- és közveszélyesek. :(((( ) Ha annak gondolják, csináljanak Győzikesó előtti oktatófilmeket arról, hogy 1. lassíts(!!!), 2. nézz jobbra (is), oszt kész.

De nem gondolnak bele, hogy DIREKT maradnak az utcák így?

Jobbos utcák főleg családi házas részeken vagy kis utcáknál vannak, több baleset lenne biztosított kereszteződésekkel, mert az autók sokkal gyorsabban mennének!!

Gr.

 

komment

2007.06.14. 23:08 :: Tobber

Most éppen Tini hugával csetelek. :)

(Aha, ismerem őt is, együtt síeltünk, játszottunk esténként. A tinimágnes-tulajdonságom rá is hat. :D) 

A délután remek hangulatban telt az izgalmak dacára... Néhány ismerős, majd egy réges-régi haver - valaha szerető - felismerése az ellenség szóvivőjében, aki persze azonnal kiszúrt, 5 perc múlva jött az sms, hogy te csak ne integess! :D és hogy mit csinálok aznap este. Hát, holnap együtt ebédelünk. Nem titkolt szándékkal, hogy megpróbáljak mesélni az ő üzletük ránk ható érzelmi vonatkozásáról.

Majd láblógatós görisbámulás a gödörnél, szigorúan lábáztatással, sok ismerőssel csacsogva, programokat lebeszélve...

Nyugis nyári este, ezt szeretem! :)

Azért hazaugrottamban elkapott a legnagyobb zápor, úgyhogy szomszéd nőci eszement jóképű harmincas öccse épp begurulva a mocijával örömmel mosolygott a fehér, áttetszővé ázott és rám tapadó blúzomon (szvsz wet t-shirt versenyen remek lettem volna!)  :DDD, hajam vizesen hátradobva, szolis bőrömön csillog az esővíz... :) Na jó, ázott veréb (pulyka?) voltam, de az előző jobban hangzik! :D

Itthon Okospasi visszakönyörgős levele várt, én meg várom azt, amit utálok, de még rosszabb, hogy késik két napja, áááá!!! :/

Tiiiirarirariiiiiraraaaaam...

 

komment

2007.06.13. 16:40 :: Tobber

"Nem reagál érdemben a BKV a VEKE legújabb kritikáira. A kettes metró felújítása miatt ismét pótlóbuszok viszik az utasokat, de az előző évekhez képest úgy tűnik, idén nem sikerült megoldani a zökkenőmentes helyettesítést.

Újabb kritikával illette a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) a Budapesti Közlekedési Vállalat ZRt. (BKV) tevékenységét. Ezúttal a kettes metróvonal teljes felújításának utolsó szakaszával kapcsolatban, a metrópótlás kaotikusságát, az előkészítés elnagyoltságát kifogásolta a civil egyesület.

A piros metróvonal Keleti Pályaudvar - Örs vezér tér közti szakaszát szombaton zárták le, a végállomás és a Blaha Lujza tér között metrópótló buszok szállítják az utasokat, majd július 7. után egészen a Deák térig ki lesz iktatva a metróforgalom, a pótlóbuszok is a Deák térig közlekednek majd. A BKV korábban azt ígérte, hogy a menetidő csak 8-10 perccel lesz hosszabb a szokottnál.  Megj.: Pontosan 25 perccel érek be így később. Haza is kb. ennyi. :(

Araszolgatnak a buszok

A helyzet jelenleg az, hogy a délutáni csúcsforgalomban nem ritkán 40-45 percig tart, míg a pótlóbuszok megteszik a négy megállónyi szakaszt a Keleti és az Örs között. Reggel és délután a forgalmasabb megállókban rengetegen nem férnek fel a buszokra. Élvezet két büdös hónalj között egy-egy táska a vesében, vagy mellben! :( A metrópótlás a korábbi években zökkenőmentesen zajlott (lásd itt és itt), idén azonban nem alakítottak ki mindenütt buszsávokat, így a pótlóbuszok a Kerepesi úton az Örs vezér tér felé a teljes hosszon kénytelenek a forgalomban araszolgatni. Szó szerint.

A visszafelé úton vannak buszsávok, de nem a teljes szakaszon, így oda-vissza gondok vannak a gyorsasággal. "A Kerepesi úton a hiányzó szakaszokon végig autóbuszsáv kijelölése indokolt, a BRFK részéről pedig szükséges a sokkal szigorúbb ellenőrzés, hiszen a meglévő buszsávokon is a dugóban állnak a buszok, például a Hungária körúti csomópont előtt" - áll a VEKE közleményében. Ja, tele vannak autóval a buszsávok. 

A VEKE szerint a BKV nem készült fel kellőképp az idei metrópótlás kihívásaira és arra, hogy a 4-es metró építése miatt a város közlekedési hálózata így is teljesítőképességének határán üzemel. Az egyesület rámutatott arra is, hogy a Blaha Lujza téri végállomáson a metrópótlók csak az összes sávot keresztezve tudnak bekanyarodni, az ügyetlenül kialakított, kiskapacitású forduló miatt pedig a sorban álló buszok gyakran belógnak a forgalmas csomópontba.

A BKV nem kér a VEKE tanácsaiból

A VEKE úgy véli, részben megoldást jelentene, ha a metró legalább az első ütemben a Stadionokig vihetné az utasokat, a négyvágányos, részleges lezárásra is alkalmas állomáson ez megoldható lenne. Ez tök jó ötlet!! :)

A VEKE attól tart, hogy a nyár hátralévő részében csak romlik majd a helyzet, hiszen a pótlóbuszok a Deák térig járnak majd, két hét múlva már nem közlekedik a kettes villamos sem, ezek DIREKT rám utaznak, kb. már gyalog kell bejöjjek?? :(  és augusztusban lezárják a Szabadság hidat is. Igazán remek, a cég előtt is dugó lesz!!! :(

"A felszíni közlekedés mindig lassabb, ezt el kell fogadni" - mondta az Indexnek Regőczi Miklós a BKV kommunikációs igazgatója, aki szerint légbőlkapottak és alaptalanok a VEKE legújabb kritikái.

Kommentáljam ezt az embert?? Ebből semmi nem légbőlkapott, pontosan így történik! :((( 

Regőczi szerint nem létezik a jelenleginél jobb megoldás a metrópótlás levezénylésére, nehogy véletlenül meghallgasson bármilyen jobbító javaslatot!!! a következő két hónapban az utasoknak el kell viselniük a felújítással járó kényelmetlenségeket. El kell viselniük?? Ember, nem a börtönkosztról van szó, hanem egy drága szolgáltatásról! Monopóliumban! Én is szivesen járnék más céggel, de nincsen más. Vajon van-e lehetőség a bérletár egy részének visszaigénylésére?? A szóvivő hangsúlyozta, hogy a Kerepesi úton nem lehetett több buszsávot kialakítani, a Stadionok megállóban pedig szoros határidőkkel, nagy iramban folynak a munkák, nem lehet a metróközlekedést addig a megállóig engedni."

Impotens BKV-vezetés!!

komment

2007.06.13. 10:51 :: Tobber

Rgéi, de reemk! :)

 

komment

2007.06.13. 06:47 :: Tobber

http://www.indavideo.hu/video/Idiota_Japan_Tetris

:DD

 

komment

2007.06.12. 18:45 :: Tobber

...Ja nem, nem vagyok meggyőződve Zsanett ártatlanságáról, de hogy bármilyen meghurcolt,vagy akár csak azt állító nővel így bánjanak! :(((((

 

komment

2007.06.12. 18:13 :: Tobber

Izé, ha valaki csak azt látja, hogy itt morgok, még a végén azt hiszi, hogy rosszkedvű alak lehetek. Dehogyis!! :))

Sőt.

Sokkal jobb a kedvem, mint valaha életemben! :) Csak ha dühös vagyok, azt itt adom ki.

Most épp Hollandus nyúz, hogy vacsizzunk többet együtt (minden hátsó szándék nélkül), mert mindig feldobom a kedvét. Édes! :)

Szeretem az olyan embereket, akik vannak annyira érettek, hogy elfogadják sajátos világnézetemet. :) Nincsenek ám olyan sokan. Cserébe én is elnézem fura dolgaikat! :D

----------------

Viszont a békávéra ráfér egy kurvaanyukája, mert az idei, sokadik többhónapos metrófelújítás most már botrányos.

Kb. fél órával többet utazom, dugóban pöfögve, tegnap légkondi nélkül a kánikulában, a bugyim is átizzadt már reggel! :((

De annyira képtelenek a sofőrök (vagy az őket utasító feletteseik), hogy bemondják/mondassák, hogy a keletinél már át lehet ám szállni a metróra, nem kell a dugóban zötyögni a blaháig! Barmok.

-----------------

Aki nem erre élne: főleg azért morgunk, mert az évek óta tartó metrófelújítással SEMMI PLUSZT nem kapunk a bkv szolgáltatásából. Csak fényesebbek a falak. Azt a régi (egyébként nekem tetsző és jó állapotban lévő) mészkő vagy mozaikcsempe lemosásával 2 óra alatt elérik! :(((

Ezzel szemben felső áramszedőt továbbra sem alakítanak ki, tehát a hévet újabb 25-30 évig nem vezetik le a metróba!! :( (Aki nem erre jár: Csak egy kb. 100 méteres szakasz kell, a föld fölött össze lehetne kötni a két vonalat! :( )

 

komment

2007.06.12. 07:20 :: Tobber

Nálam Magyar György a rendőri erőszakos vádú esettel kapcsolatban már jópár napja kiverte a biztosítékot egy megjegyzésével, nemhogy az angolkisasszonyos... :((

Kb. arra utalt, hogy ha egy nő már beleegyezik a szexuális kapcsolatba, akkor ő is hibás, ha abból erőszakos közösülés lesz. Barom!

Ettől az ügytől pláne elmegy az erőszakot szenvedő nők hajlandósága, hogy nyilvánosságra hozzák... :(((((


komment

süti beállítások módosítása