HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.04.08. 21:59 :: Tobber

SIKERÜLT!!!!

Kicseleztem enyhén szólva őskövület (3 éves :D) számítógépemet, és letöltöttem pár JoNeS Szelektív hallás adást!!! Nem hiszem el!!!

Ezentúl ha bkv-n láttok fülig vigyorral, már tudjátok mit/kit hallgatok. :))

Viszont a kocsimban csak rádió és kazettás magnó van. Ezt még ki kell találnom. (Vegyek cd-lejátszót a kocsiba???)

Szeretek énekelni vezetés közben.

 

komment

2007.04.08. 20:24 :: Tobber

Egyik nap néztem görkorikat, elmagyaráztam az érdekességeit az engem elkísérő ismerősnek (már amennyit én tudok róla profi görkorisoktól), láttam egy pasit göriket próbálgatni, olyan szépen mozogtt, látszott, hogy évek óta...

Én is így akarok!!!!

De maradok a kinézett bauer-nike vonalnál. Jat, lehet, hogy nem marcziban veszem (merthogy ott nincs méret), akkor megúszol egy velem való találkát!! :D

"Kellemes feltámadást??" Hülye! :)

 

komment

2007.04.08. 18:02 :: Tobber

Hát, Tini nem semmi. Nála 30(!) évvel idősebb BCsTLV nem tud ilyen izgalmas smseket irogatni, pedig ő sem kutya!!!

Ez tetszik.

Szerdán jönnek színházba a városba. De szigorú felügyelet alatt. Van vajon annak értelme, hogy odamenjek, hátha szünetben lesz pár percünk?? Sztem nincs értelme.

Nem tom, nem tom. Jöhetnek az ötletek, mit tegyek! :)

 

komment

2007.04.08. 10:44 :: Tobber

Na jó, írhatnékom van. (Hogy a francba tud felnőtt férfi ennyi ideig aludni???) :)

Kedves havernőkkel kéthetente kötelező ebédünkön felmerül a nyelvtanulás nehézségei téma. Egyik lánynak nem minden felmenője európai génekkel rendelkezett, mire nyelvtanára kitalálta, hogy akkor bizonyára kötöttebb állkapcsa az ok, hogy nem tudja szépen kiejteni az orosz magánhangzókat. Mire egyikünk halkan, tányérjába hajolva: -Kötött állkapocs?? És hogy fogadja ezt a pasid???

Kirobbanó röhögés percekig, elfojthatatlanul, mindenki minket bámul. Nembaj, főzelékfalóban már megszoktak minket. :)

Ülök most a fogorvosnál, és épp minden bizbasz, tampon, elszívó, kütyük a számban, fogorvos könyékig a számban, bársonyos baritonján megkér, hogy nyissam nagyobbra a számat. Azonnal eszembejutott a fenti beszélgetés, majdnem szembeköptem szegényt... :))

Írom a többieknek az esetet, a kötöttállkapcsú lány reakciója:

":D :D :D (vagyis nekem lehet, hogy :D helyett csak :D…)"

:)

 

komment

2007.04.08. 10:31 :: Tobber

...és hogy ma se maradjunk kedvenc téma nélkül: megtalált egy régi ismerős srác, 19 évesen én vettem el a szüzességét... :)))))

(Megj: Hogy a francba lehet ilyenkor még aludni??)

 

komment

Blogom első sajtószereplése

2007.04.08. 10:03 :: Tobber

Idéz a blogomból az index.hu!! :)))

 

Az egy dolog, hogy én őket rendszeresen. Most ímé, ők is engem. Tavaly húsvéti blogbejegyzésemet:

"Rajongótábor húsvéti smsdömpingjében feltűnően sokat szereplő motívum a locsolás szó gyenge kétértelműsége... Most komolyan?? Eddig humoros pasikkal álltam csak össze!!! :-)"

http://index.hu/kultur/eletmod/hh0404/

 

Köszönöm a megtiszteltetést!

 

És ezennel köszöntöm új olvasóimat!!! :)

 

(És köszi Bének a sajtószemlét.)

(És az idei húsvétról még nem is írtam. Anyámék tíz éves tradíciója, hogy ilyenkor elhúznak kirándulni Ausztriába sosemhallott falvak sosemlátott váracskáit megnézni), u.h. család nuku. Azaz mehetnék távolabbiakhoz, de inkább nem. Szal ez általában magányos hétvégét jelent nálam. Már amennyire magányos! :D De Műzli gondolom így is irigyel, hogy felnőttként már megúszom az utált nyirkos-pókhálós telkezést...)

 

komment

2007.04.07. 20:38 :: Tobber

Boldog húsvétot!!!! :)

komment

2007.04.07. 20:12 :: Tobber

Az élet szép. Pont.

Tegnap okospasi bestof-ot mutatott, ma isteni ebéd után unalmas találka ismerőssel (reméljük, nem olvas) :), van parfümöm, új napszemüm, fülbevalóm és nyakláncom, most elkezdek szépülni, juhé.

 

komment

2007.04.06. 16:27 :: Tobber

http://totalcar.hu/magazin/szerelem/swiftgtihibr/

 

Suzuki barkács. Jatnak. (Meg nekem is hasonló.)

 

komment

2007.04.06. 14:56 :: Tobber

Cégünknél az aulában húsvéti ünnepet rendeztek a gyerekeknek. (Nem, nem dolgoztatunk gyerekeket (Legalábbis Európában nem tudok róla), kollégák gyerekei jöhettek.)

Nagyon színes a program!! Reggel óta megy, ezer féle kézműves játék a virágkészítéstől a filcbábvarráson át tűzzománc, gyöngy, üvegfestés. Étel-ital. Bábelőadás. Nyuszisimogatás. (Egy 5x5 méteres területet legyeptégláztak az aulában, vagy 15 nyuszi rohangál benne, lehet etetni, simogatni.) Most gyerekjátékok.

Naná, hogy beálltunk mi is!! :D

Rendkívül jól szórakozunk!!

:)

 

komment

2007.04.06. 09:21 :: Tobber

A tegnapi korcsolyagyakorolgatás meghiúsult, hála a térdsérülésemnek. :(((((

Éjjel mindegykivel mindegymicsináltam ( ;) ), ma este és éjjel kedvenc okospasim segít eltölteni az időt.

Egyre több visszajelzés jön, hogy nem tudjátok követni szövevényes dolgaimat. :D Úgyhogy egy kis státuszriport:

 

Nem járok senkivel. Nem is akarok. (A sokat hangoztatott: sok volt az a tizenév együttélés.)

 

Jól érzem magam így, kicsit élek. Volt jelentkező mostanában, elhajtottam.

 

BCsTLV van az életemben (bár egyik reggel konfliktus volt, úgyhogy tegnap fel is hívott, hogy biztosítson érzelmei és vágyai változatlanságáról, én halkan megjegyeztem, hogy az én türelmem meg egyre fogyóban.)

Okospasi, akinek fogalmam sincs, milyen nickje volt régen (ja, az agykutató genetikus péhádés), aki a ma estémet teszi szebbé

és Vaspasi. Bár a Vas most Szomb, mert holnap jön át hozzám egy napra. Szerintem nekem sok lesz belőle (sztem neki is belőlem :D), de ő forszírozza a hosszabb randit. :D

Ennyi. A kószák jönnek-mennek, 1-2 régi bútordarabbal összefutok néha, mint pl. Ales, Ste... 'Meg' most épp parkolópályán, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot, amíg a felhők elvonulnak fölüle. Tini pedig meghatározhatatlan kategória, merthogy tini. :D

Slussz.

Nem. Pletykákkal ellentétben korisokkal soha nem fogok összejönni. Erre tudatosan törekszem.

Nekem a jégpálya a kikapcsolódás helye.

Én ott gondolkodni szoktam, végigvenni agyban a munkát, a teendőket, az élet dolgait. Szeretek néha magamban lenni. Már amennyire az ott lehetséges. :)) És utána nincs is kedvem exeket kerülgetni évekig.

Nagyon kedves embereket ismerek meg ott, de velük is határozottan tartom a távolságot.

Ezért szigorúan ügyelek arra, hogy maximálisan aszexuális legyek korizáskor! Farmer, pulcsi, no smink. Sztem még szoknyában, vagy magassarkúban soha nem is láttak. (BCsTLV pedig még sosem látott farmerban. :) )

Jegesek közül akik közel állnak, az három jégkorongos. (És Jat, ha Jatot vehetjük jégkorongosnak. Mondjuk ex-hokisnak?? :)) )

A három hokisból kettő szívemhez nagyon közel álló haver, egy pedig pont az említett Okospasi, mai kikapcsolódásom segítője... :) (És őt sem a jégről ismerem.)

Ja igen, és szerdán kollégákkal bowlingoztam. :) Csatlakozott hozzánk még vagy 30, egy projektbefejezést ünneplő távoli munkatárscsapat. Majd' elájultam a fáradtságtól, u.h. én hamar haza.

Volt más kérdés??

(És nem, Béká, bármennyire is szeretnéd, nem fogok sikerkönyvet írni egy tini izgalmas hétköznapjairól. :DDD Pedig végül beszárította a húga a haját (alapból csigagöndör lenne) és elment a tescoba csokit venni. :D)

És olyan szép smseket ír, hogy ha továbbfejleszti a tehetségét, rendkívül nagy nőcsábász lesz belőle 20 év múlva. :)))

Ez kicsit hosszú lett, bocs!

 

komment

2007.04.05. 16:20 :: Tobber

Itt mindig történik valami. Most a szózat dallamára kaptuk fel a fejünket a hr-vezetővel. Rohanás ablakhoz, ház előtti parkban áll 30 ember kiöltözve és kihangosítva hallgatják a szózatot. Most meg a himnuszt.

Mi ez? Mi van ma??

 

komment

2007.04.05. 16:08 :: Tobber

Layla január 23-án született a Fővárosi Állatkertben, ő az első orrszarvú a világon, aki mesterséges megtermékenyítés útján jött világra - nem titok: a cukiság.blog.hu neki köszönheti létét. Layla akkor 55 kiló volt, most már 138 kiló és rendkívül jó egészségi állapotnak örvend. Csütörtök délelőtt mutatták be a sajtónak és kihirdették a nevét. Mostantól minden délben látható állatkerti kifutójában - a várható élményről beszéljenek helyettünk a képek.

komment

2007.04.05. 14:36 :: Tobber

"There are noooo shades of grey in between..." Eagle Eye Cherryvel szórakoztat a 88.1Fm. Nem rossz.

 

komment

2007.04.05. 14:07 :: Tobber

Fogorvosom egyre sármosabb!!! :) Anno tizenéve úgy mentem hozzá el, hogy egy barátnőm ajánlotta. -No és milyen? -Baromi jó pasi! :DD

Hát így lett ő a fogorvosom. Ősz halánték, kreol bőr, mélynézésű zöld szemek. Mmmm...

Én meg félévente-évente elmászom hozzá kontrollra, hogy inkább megelőzzem a fogbetegségeket, mint akkor menjek, amikor már fáj.

Mentem, kicserélt egy tömést, fogkövet elintézi szerdán, kész is vagyok.

Szeretek hozzá járni. Annyi kontárral találkoztam már, ő pedig nagyon jó szakorvos.

Csak utálom a lidokaininjekciót!!! :( Csak negyedadagot kértem, de akkor is fáj tőle a fejem utána.

 

komment

süti beállítások módosítása