HTML

2007.10.29. 20:20 :: Tobber

'Meg' ma is hívott. Holnap is akar. Szombaton ráér.
A népszavazás a nép enyhe befolyásolása után totál döntetlen lett. (De volt 2 nép, aki belement a kifejtési demokráciám csapdájába!) :))
Ja, én még mindig nem tudom, hogy ez jó-e nekem.
Nincsenek kétségeim, ha nem lennék, lenne más hasonló.
//
Ja, rájöttem, hogy miért bír annyira az egyik új igazgató (aki még a főnökömnek is ódát zeng rólam). Aszittem azért, mert beszélek annyira angolul, hogy segítsek neki. Nem. Rájöttünk, hogy full üveg irodaházunkban az ő irodája a mögöttem lévő ablakkal szemben van eggyel feljebb. Tehát ha csizma és miniszoknyában terpeszben ülök, és az ugye előről nem látszik, hát neki pont feltűnik! :DD (Ez most ugrott be, hogy fél szemmel láttam, hogy erre bámulva telefonálgat.)

Még egy kis munka csak a lejegyzés kedvéért: ma öt ügyféllel bántam el. Ahhoz képest, hogy nincs is a városban ügyfélszolgálatunk, és hogy közben még van a kp recepció és az emeleti recepció szűrője, hárman eljutottak hozzám, plusz kettő telefonon. SEMMIT nem tudok tenni az ügyükben, mert nem látok bele az ilyen rendszereinkbe. Ma kb. két óra erre ment el az időmből!! :( Az utolsót, aki telefonon akadékoskodott, hogy maga minek van akkor itt, közel elküldtem a picsbe. "Ja, nem a maga dolga? Akkor minek dolgozik ott? Intézze el, felírtam a nevét, és beírok a főnökeinek, ha nem oldja meg holnap kettőig." Anyád, innen üzenem! Mintha egy rendőrhöz odamenne az utcán, hogy most azonnal adjon neki új személyit, mert lejárt. Nem értik. Áááá!

komment

süti beállítások módosítása