HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.07.26. 14:14 :: Tobber

Mai sajtószemle:

http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=5&cid=481

Tuti úti tippjeink
‹ A sukorói erdőben kellemes sétát tehetsz, ha követed a túraútvonalat. Amennyiben nem tévedsz el, találsz egy forrást, amelynek iható a vize.

Ne. Sztem az Angelikából ne igyál... :( Gyerekkoromban még okés volt, de mára szennyezett... :(

----------------

www.blikk.hu: Keressük az ország legkövérebb emberét!

 

Jelentkezzek, vagy csak szóljak a barátnőimnek??? :)

---------------

www.blikk.hu:

Patakyék szextitkai

2007-07-26

Néhány héttel ezelőtt, egy születésnapi partin Pataky Attila megdöbbentő kijelentést tett a kamerák előtt. Nem rejtette véka alá, hogy rajong Bódi Sylviért, ám a meglepetés csak ezután következett. Ugyanis Attila feleségének, Beának éppen úgy tetszik a szépséges modell, mint férjurának! A házaspár adott esetben közös udvarlásba kezd annak érdekében, hogy színesebbé tegyék a házaséletüket.

- Mindkettőnknek jó ízlése van - vágott a közepébe Attila. - Bíró Ica szülinapján mutattak be minket egymásnak. Nem titok, hogy a feleségemnek is nagyon tetszik. Szeretjük az izgalmas dolgokat, az ilyen kirándulásokkal” kerekebb számunkra a világ. Azt gondolom, azért válnak sokan, mert elfojtásokkal élnek az emberek, holott mindannyiunk fejében ott motoszkálnak a titkos gondolatok, de ezt a legtöbben senkinek sem merik elmondani, legfőként a párjuknak! Nálunk nincs tabutéma, mindent megbeszélünk. A kisfiunkat is ebben a szellemben neveljük, le sem tagadhatnám, tiszta apja. A napokban azt mondta nekem, amikor meglátott egy csinos nőt: "Nézd, apa, milyen szép az a cicis lány!” Csodálatos kis ember, ennek ellenére nem tervezünk több gyermeket. Ám másnak szívesen csinálunk!
Hogy mindehhez mit szólt Sylvi?
Kiderül a hot! magazin e heti számából!

 

... ki a fszom akarna Patakyattilával hármasozni-négyesezni?? Broáááááf!!

----------------

 

http://index.hu/politika/belfold/budapest/tabla0725/

Sztem én láttam már ilyen táblát a fővárosban, mintha az Andrássy (szervíz)út végén a Hősöknél jobbra kanyarodva figyelmeztetne. Asszem.

 

 

komment

süti beállítások módosítása