HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.03.01. 15:58 :: Tobber

http://www.nol.hu/szerda

A könnyűipar Metternichje :)

De Semjén Zsolt is okos:

http://www.nol.hu/cikk/436543/

Ha már Parakovács cikkét linkelem: tegnap igazi extázisban értem haza a koriból: Mkisscsaba (akiről Békával lelkesedtünk karöltve épp a minap) és Parakovács egy képernyőn volt látható, sőtmitöbb, hallható!! Nyammi finom csemege.

(És itt kiadom Békát, ő konkrétan ingyen is eldolgozna mellettük, ha naponta láthatná mindkettőjüket. Érdemes felfigyelni az ajánlatára, mert jóljárnának vele!) :)

------------

Ja és a blogom nincsen cenzúrázva Kínában:

http://www.greatfirewallofchina.org

:))

------------

Ja és legnagyobb EU-s belépéskori anyázásom tárgya: Az EU megváltoztatta az álláspontját, NEM lesz betiltva 2007-től a 2,8%-os tej. Azért hozzátette, hogy de azért nagy betűkkel írjuk rá a zsírtartalmat, hogy ne legyen megtévesztő.

Jó. Ráírjuk.

(És az eddigi színkód (kék=1,5%, piros=2,8%) mellé a 3,5-ös tej lila lett. Biztos milkatehénből fejik!)

------------

Ez olyan, mint a Kombínó, ami most meg beázik és azért romlik el. Erre 3 napra rá a BKV egy kapaszkodás-kampányt indított, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a kombínó milyen faszajó, hisz olyan erősen fékez, hogy az elmúlt négy hónapban volt annyi elesős baleset, mint előtte egész évben, ergo kapaszkodj. Mi meg tökösek vagyunk.

A kombínóról csak annyit, hogy balfasz, aki a körúti útvonalra ezt tervezte rá, ahol 200 méterenként vannak a megállók, viszont a villamoson bazimessze vannak az ajtók egymástól, ezért senki nem megy be a villamos mélyére, hanem tömörül az ajtóknál! Gratula.

Arról nem beszélve, hogy túl sok kapaszkodási lehetőség sincsen...

:/

Arról pláne, hogy mivel egy légtér az egész villamos, ezért a nemritkán előforduló pisaszagú hómleszek az egész szerelvényt bedezodorozzák. Mesélik az öregek, hogy van, aki inkább megvárja a nemkombínót, ha vár a villamosra...

-----------

És ha kevés az ömlengőcukiság a neten: http://cukisag.blog.hu/

 

komment

süti beállítások módosítása