HTML

2007.02.22. 16:41 :: Tobber

Kedden este nyolcig itt bent szptam, mert annyi munka van, hogy nem bírok vele.

Tegnap este szépülés és kori után randi a Műjég előtt cukipofival, romantikus séták, vacsi, éjjel két óra alvás, vidám ébredés... :))

Itt bent viszont extrakáosz és hajtás, úgyhogy gyűlölöm kb. minden percét! :(

Ma este család, aztán minden perc beosztva. Naná! :)

--------------

Már hónapokkal ezelőtt kiszúrtam a Műjégen egy rendkívül jóképű ötvenes férfit. Magas, sármos, férfias, mmmm... Tegnap megismerkedtünk. :)

A zúúúgy volt, hogy társaságlelke lacibácsival csacsogtunk csúszás közben, és mellénkcsapódott két másik ötvenes (köztük MrSármőr), akikkel viccelődött lacibá, hogy mennyi vidám, egyedülálló fiatal, majd szóltam, hogy mi az urakkal még nem ismerjük egymást, bár mindig köszönünk, úgyhogy megismertem így a sármos ötvenest is. Majd dobtak egy hátast (jégen elég veszélyes :))) ), amikor meghallották, hogy az ötvenes Lacibácsit lacibácsinak hívom, és rákérdeztek, hogy akkor őket hogy fogom hívni, hisz ők öregebbek 5 évvel... :) Úgyhogy sármos ötvenesek Gabibácsi és Ivánbácsi lettek. Rrrrrrendkívül örültek neki... :)) Jófej alakok.

Éééés, l.b. elhívott az ő nagy görkoris bandájába, hogy menjek velük görizni. Én. Aki nem tud görkorizni? Hááát, mondjuk a sör (meg a fagyi, de azt utálom) vonzó része lehet a közös mozgásnak... :D

-------------

Ja, van már sínacim és dzsekóm, lécet kéne még vadászni.

 

komment

süti beállítások módosítása