HTML

2006.06.02. 15:03 :: Tobber

MI VAN a hajammal??? Bejön a német nőci, hogy milyen szuper a hajam, voltam-e fodrásznál... Nem, egy hónapja nem. És a hajamat megnéztem, pocsék. Szte hagyjam ilyen hosszon, mert ez sokkal jobb, mint a rövidebb.

Miért foglalkozik az elmúlt 24 órában mindenki a külsőmmel??

 

komment

2006.06.02. 14:41 :: Tobber

Ha nem ismerünk fel egy telefonálót, akkor akcentusból levesszük, hogy finn, a kösz és sziasztok szavakból meg hogy élt az országban, szal már szűk a kör... :-)

 

komment

2006.06.02. 13:25 :: Tobber

Bé anyukája az én anyukám. Bé is fel lett kérve télikabátviselésre, mint én.

Aha, kicsit hideg van, egy nyíregyházi vélemény: p*csafosidő van arra is. :-D

 

komment

2006.06.02. 13:09 :: Tobber

Igeeeen!! Nézzük mindennek a pozitív oldalát. Előző cégemnél sunnyogva kellett árkedvezményekért kunyerálnom. Rutint szereztem. Most már örömmel és saját szórakoztatásra (sikerélmény, ugye!) teszem, egy hotelszobát egy hónapra FELE áron vesszük végül ki, éljeeeeen!!! :-)))))

 

komment

2006.06.02. 12:45 :: Tobber

A hajam az oka!!! Reggel itt bent két pasi is mondta, hogy különösen jól nézek ki, most jött a megtanítalakmajdmotorozni futársrác (szeretjük, ételt hoz!!), hogy isteni a hajam. A hajam. Az enyém. Szélben, esőben. Nem értem, nem értem...

(Új hajszárítót vettem kedden, ezzel könnyebb beszárítani.)

 

komment

2006.06.02. 12:33 :: Tobber

Ha én gyerek lennék, tuti kihisztizném nyárra ezt: http://www.jegsport.hu/adminisztracio/xls/nyaritabor-prg.doc Van szülő, aki tiltakozna?? És Gyuribá tartja az oktatásokat. Ja igen,tegnap nagyon csapzottan köszönt oda, sajna nem akkor voltam fehér sztreccsfelsőben... :-D

komment

2006.06.02. 11:52 :: Tobber

Rég politizáltam a blogban. Kormánylista.

Rég írtam sportról, pedig most a recepción egy újságon ott van vizilabdacsapatunk krémje, többek között VÁRI(!!!) is, aki meglep. De a legszebb közülük.

Kijön velem valaki a világkupára két hét múlva??????

(Itt elsősorban Béká jelentkezését várom, akit vizilabdarajongásunkkal kapcsolatban ismertem meg anno, meg Béjére is, aki szereti a kócos pasikat, meg többiek, gyertek!! Vidéki ismerősök, alhattok nálam!!!)

:-)

 

komment

2006.06.02. 10:45 :: Tobber

Dilemma koriügyben. Tüzi jogosan tette fel a kérdést, hogy nem fog-e zavarni, hogy az műkoriél hátsó része nincs meg a jégkorin. Én viszont rendszerint az él hátsó harmadán csúszom, mert kényelmes, gyorsabb irányváltás, és úgy szeretem, meg pihentetőbb.

Hát ez tuti zakózás lesz 1-2 hónapig. Előttem a mozdulat, ahogy hátra engedem a testsúly és hatalmasat vágódom!! :-)))

 

komment

2006.06.02. 10:12 :: Tobber

'Ja'-t felvettük gyakornoknak a nyárra!!! Juhéééééé!!!!! :-)))))

 

komment

2006.06.02. 09:44 :: Tobber

Nem tudom, minek rinyáltam a harmincas korom miatt, rég volt ekkora sikerem!! :-)) Ma a rózsaszín csipkés felsőm, hát igen... ;-)

Az úgy kezdődött, hogy tegnap nagyon kellemes estém volt. Kimentünk korizni, Jattal istenit csacsogtunk és még ki is derítette, hogy hogyan tudok különböző bauereket kipróbálni... Aztán megérkezett Tüzi. Megtanított egy csomó dolgot, már csak gyakorolni kéne. Persze kérdés, hogy nem már az új korival kellene eztet-e...

Szóval volt ott barátságos közeledés, kézmegfogás (na jó, segítésnél BS kezét is fogom), együttcsúszás, kedvesölelés, majd idilli képbe beérkezett Pincsi a lelátóra... Tüzitől elbúcsúztam (már puszival!), hogy ismerős visz el, majd még az öltözőben összefutottunk, és nagyon szépen néz... A mosdóban átvettem a felsőm, szal sztreccs fehérben mentem vissza az öltözőbe. De arra nem számítottam, hogy előbb zárták be a jeget, úgyhogy szembetalálkoztam kb. 20 izzadt izmos férfival. Aki ismeri a méreteimet... Hadd ne ecseteljem!! :-D BS percekig röhögött a bámuló pasikon, Bevágós volt a legviccesebb, azt én is láttam, hogy tátott szájjal. :-DD Hát jó, a jégen két vastag bő termopulcsiban láthattak csak eddig. Gyorsan felvettem a zakómat. Szóval Pincsivel haza, otthon jó, majd ő reggel el.

Isteni estém volt!!!!!! :-)

 

komment

2006.06.01. 16:00 :: Tobber

Na jó, tényleg fullra tele a naptárom, de Meget azért besuvasztottam jövő hétre. :-D Szerencsére késő esténként ér rá...

komment

2006.06.01. 15:46 :: Tobber

Új kolléganő három hete van itt, rutintalan. Megbeszélés az irodámban, újkolléganő 15.45-kor benéz, hogy nem láttuk erre a főfinnt? Döbbenten bámultunk rá, majd elröhögtük magunkat. Hát, majd megszokja, hogy főfinnt kettő után tuti nem találni bent! :-D

 

komment

2006.06.01. 14:39 :: Tobber

Hát akkor megjöttek a fotók is Stockholmból, lássátok a http://somebodytoshare.freeblog.hu/ blogban, mai bejegyzések. Szép képek, szép hely. A rágalom, miszerint bárki velem utazót felrángatok mindenféle hullámvasútra, persze nem igaz. :-) Az a történet, hogy Bé annyira megirigyelte a lelkesedésemet hullámvasút-ügyben, hogy másnap kitalálta, hogy ő is akar menni!! :-) Aztán majd mesélünk még arról is, hogyan lehet ott szexi idősebb pasikkal leszólíttatni magunkat. ;-)))

 

komment

2006.06.01. 14:10 :: Tobber

Huh. Igaza van Kékszeműnek, hajlamos vagyok hiperaktivitásra. Most káosz itt bent (ha már a cigiről leszoktam, a blogról nem fogok!), munka után rohanás 2,5 órát korizni, közben Jattal kávé asszem, utána ott vár Pincsi, valahogy Tüzit is le kell ott rendeznem a jégen, holnap pincsibúcsú után reggel el kéne ugrani szoliba, hogy egyenletes színem legyen (meg nehogy Béká übereljen mán!), aztán munka, este intéznivalók (hímneműek, igen), aztán szombat délelőttől relax és Kékszeműzés hétfő estig, akkor Szomival szülinapozás, kedden találka mindegykivel, szerdán közös szomszédi ivászat, csüt. szépítkezés, korcsolya és Pincsi, még be kéne tábláznom a varrónőmet, a varratottingest, barátokat, régiismerőst, nemistudomkiket, huh. Ilyenkor kell kikapcsolni a telefonomat két hétre, hogy felgöngyölítsem az eddigieket.

komment

2006.06.01. 13:30 :: Tobber

Láttunk már pár oldalátállást az elmúlt időszakban, eddig a legpocsékabbul az nlc csinálta, azóta is szörnyű. De hogy a fríblog sem áll a helyzet magaslatán... :-((( Nomeg elvettek jó kis lehetőséget, arról nem is szólva, hogy többen nem, vagy csak ritkásan tudtok olvasni, vagy Bé meg nem hajlandó írni!! :-(((( (Még én is alig látom a többi fríblogost, pedig IE6.0) --------------- ----------------- -------------------- ---------------- A siker egy drog. Ha az ember elkezdi, egyre többet akar belőle, és megőrül, ha egy órát nem jön össze neki. Ez jellemző rám, igen. Minden téren.

komment

süti beállítások módosítása