HTML

2005.12.21. 09:33 :: Tobber

Tegnap itt jártak az asztalosok és nagyjából elkészültek a gardróbszekrényemmel. Előre elnézést kértem mindkét szomszédomtól, az egyik ma sms-ben írta, hogy semmit nem hallott, a másik most mondta személyesen... :-) (Viszont az egyiknél buli volt egy hétvégi este, és fél tízkor feljött a kínai nő, hogy ez botrányos. A kínai nő, bammeg! Akinek a gyereke hétköznap REGGEL HÉTKOR kezd zongorán gyakorolni, hétvégén NYOLCKOR!! És hiába írnánk ki, nem beszélnek magyarul.)

Rumcájszból megpróbáltam infókat kiszedni Pasiról, és Rumcájsz az erősen közlékeny fajtába tartozik ám, mégsem tud semmit. Minden közös ismerősünket hosszasan vesézte viszont... És hogy ő sosem gondolta volna, hogy plüssmacikat varrok, merthogy olyan nyüzsgőnek tűnök mindig. Én??? Azt meg pláne nem gondolta, hogy tudok főzni meg sütni, imádta a kajámat!! :-) (Megvendégeltem a sereget egy védjegyemmé vált spagettivel, meg sütöttem csörögét, meg nyújtottam sajtossütit...)
Miután ismerem, hogy az infók sosem maradnak meg benne, többször pottyantottam el utalást arra, hogy van valakim. (Ha a lakáson nem látszana...) Remélem, eljut a megfelelő fórumra!! Naná, hogy eljut, ma van Rumcájsz svarcinál, onnan egy lépés...

Este voltam Macséknál, közepesen untam magamat, de az én hibám... És a férjek két tökéletesen ellentétes példányát figyelhettük meg, te jó ég, mekkora a különbség!!!!! Talán nem kell mondani, kinek a javára... ;-)

 

komment

süti beállítások módosítása