HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hurrá, nyaralok

2022.08.24. 10:54 :: Tobber

Közben jártam a cimbikkel vidéken kirándulgatni, grillezni, világbéke és biozöldség. Három hónappal a megrendelés után elkészült a cirkócsere. 1 150 000 forintnál álltunk meg. Több, mint három havi fizum. Épp vidéken voltam, Anyut kértem meg, hogy utsó nap felügyelje őket: otthagytak két kilógó kábelt a csempén, a régi termosztátot nem szerelték le, az újat nem szerelték fel. Egy kicsit felcsúszott a vérnyomásom, ennyi pénzért basszus!!! Járt nálam a fodrászom, cuki. Megvan a szemüvegem, egész csini, bár a szára már kopik. Hat hét után csökken a konstans menzeszem így antibébi mellett. Megnéztük a Bosch kiállítást. Meglátogatott minket a cicám megmentője. Volt szabadtéri koncert kettő is. Jártam a csajokkal vidéken. Egy hetet terveztünk, 4 nap után eljöttem, annyira rosszul voltam. Kijött az allergiám valami pókcsípésre reakciónak, fél alkarom egy hete bedagadva és szétvakarom a bőröm mindenhol, de tényleg mindenhol, a fülemben, szememben mintha hangyák rohangálnának, szemem dzsuva, orrom folyik, hajamat nem tudom úgy lenyalni, hogy ne irritáljon. Hozzá egy üvegházszerűségben ültünk a 36+ fokban direktben ránktűző napon, izzadtunk egész nap, a szomszéd trágyadombról átszálltak a legyek a bőrünkre, kajánkra, tele voltunk darazsakkal, lódarázs is betévedt többször. A háló légkondija elromlott, tetőtér, képtelenség aludni, kb. folyamat zuhanyoztam és szétvakartam a bőrömet. Évek óta visszatérő pesti rinya, hogy ellepi a várost a trágyaszag: nahát ebből a faluból. Ismét trágyáztak, a dombok közt megrekedt a tömény xarszag. Végig. Totál hányinger, nem is értem, hogyan bírják. Vártuk az esőt, majd amikor leesett, váratlanul beerősített az allergiám is és csípni kezdtek az ízeltlábúak, már csak az otthonomra, tiszta ágyra, zuhanyra és csendre vágytam, nekem ez nem pihenés. Úgy vártam végre a nyaralást, de hazajöttem korábban. Úgyis mosni, pakolni kell, macskalelket ápolni. A héten még irány egy mediterrán sziget Kócossal, mert ami autós célt kinéztünk, oda végig esőt jósoltak, szal lecsaptunk két repjegyre a legolcsóbb tengerparti desztinációra. Olcsóbban, mint az üzemanyag+pályamatrica kerülne. Jövő héten Párizs Bével.

Már van színházjegyünk őszre, tervezünk egy cimbis bulit, nagyon remélem, ez elkezd kihúzni a pandémia miatti otthonülésből, mert lelkileg lenyom. Agyalok Drpr, régi terapeutám felkeresésén, de lehet, hogy egy munkahelyváltás is megoldaná: a jelenlegi két munkámra, amit 16-18 óra havi túlórával végzek el (ingyen. És nem, gyorsan dolgozom.), arra heti egy nap plusz feladatot akarnak rámsózni. Nehezen tudtam anyázás nélkül leokézni.

 

 

 

komment

Köszi

2022.08.24. 10:46 :: Tobber

Köszönöm a kedves szavakat.

Úgy döntöttem, hogy tükörbe akarok nézni. Félreteszek minden sérelmet és amíg bírjuk, megoldjuk. Nyilván utána is, csak segítséggel.

Nem vagyok egy idősápoló alkat, nagyapámra emlékszem, mennyire megijesztett, amikor már nagyon beteg volt és ápolnunk kellett. Oké, 10 voltam.

 

komment

süti beállítások módosítása