HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Romantikus

2020.02.27. 14:46 :: Tobber

Annyira megható, ahogyan egy fiatal pár romantikus lánykérés-videóját végignézem a facebookon.

Mondjuk ugyanez a fiatal fiú régi szeretőm, és ennyire komolyak az érzelmei a lány felé... :D

Már nem is válaszolok, annyi ilyet kapok:



komment

Jóbarátok

2020.02.26. 13:48 :: Tobber

Az elmúlt hetekben Jóbarátokat idézett az 50 éves főnököm, a rokon tinilány, meg az ő hiperzseni apukája. Sosem múlik a szórakoztató faktora.

És a retro a divat, idén van Monicás fekete garbóm, bordó bőrszoknyám, meg Amys Racheles fekete. :)

A legjobb bakik, csak mert vicces:

:D

Képtalálatok a következőre: monica leather skirt
Képtalálatok a következőre: christina applegate friends

komment

Hullámok

2020.02.25. 16:35 :: Tobber

Még mindig nagyon hullámzik a kedvem (ja, pozitíve is kileng) és a munka és sok ember leszív, sok este csak lezuttyanok és nézek ki a fejemből, meg a Killing Eve-n röhögök.

De azért jobb.

A lakás nagyon szép most.

Cimbikkel találkozunk a héten, jövő héten is.

A suliban végre nem vagyok hülye nem érzem magamat hülyének, mint az argentin pasi totál érthetetlen órái után jöttem ki mindig bőgve...

A macska határozottan felvidít. Annyira magabiztos és önérzetes és mégis szeretnivaló, simán kiharcolja, amit szeretne. Reggel a hálóajtó előtt szól, hogy nyissam végre (szigor van, éjjelre nem lehet a hálóban, mert ugye éjszakai vadász és imádja kurkászni a fiókokat, szekrényeket bent. És soha nem lehet az ágyon. Ja és nem kaphat semmilyen emberi kaját. Szigorú szülő is lennék, mi? :D).

Felemelem, amíg bemelegszik a kávéfőző, ringatom, vakargatom, járkálunk egyet, ő meg boldogan hunyorogva beledagaszt a levegőbe és nagyon elégedetten szuszog. Merthogy ő nem tud dorombolni. Ellenben ha elégedett, akkor beleszuszog az arcunkba, nyakunkba.

Végignézi, ahogy kifolyik a kávé, majd kap reggelit. Majd végignézi a második kávét, megint kap reggelit.

Amíg sminkelek, beáll a mosdókagylóba (domestos törlőkendő rulez) és hozzámsimulgat, aztán kiengedem a hálós teraszra, amíg pakolok, öltözöm. Nézelődik, aztán visszajön, tudja, mikor megyek el, odasimul a cipőmhöz. Kap harmadik reggelit, hogy ki tudjak slisszolni.

Megvan a ritmusunk.

Szombaton Kócos kapta ölbe, amíg sminkeltem, együtt néztek. Rém fura, amikor az embert egy pasi meg egy macska bámulja sminkelés közben. :D

Nem tudom, mit akartam írni, ma még hajat festek, meg tanulok, meg mosok, meg erotikcsetelek Kócossal és remélem, kialszom ezt a nyavalyát magamból!

És örülök, hogy Jordán Tamás a Nemzet Színésze lett. Ha valaki, akkor ő hatványozottan.

komment

No para

2020.02.25. 12:52 :: Tobber

Tényleg nem vagyok paranoid, másoknál is van 2 heti tartalék élelmiszer. :) Csak kicsi a lakásom, így fél kg zabliszt, fél zacskó tészta, 1-2 konzerv, 5-6 tojás van otthon. Ja, meg bacon és szotyi. Még lekvárt vagy befőttet sem tartok.

Úgyis van két km-en belül hat Spar, meg non-stop tesco, non-stop zöldséges és pék, kisboltok, én meg kocsi nélkül szoktam vásárolni és gyalog battyogni negyed órát, csak a szükségeseket szoktam otthon tartani*.

Hát most kocsiba ülök, még kell pár zacskó száraztészta, pár paradicsomszósz, hús, magok, gyümölcs és bespájzoltam.

Két metrót veszek igénybe napi kétszer és egy örökké zsizsegő sokezres multinál dolgozom, nincsen sok illúzióm. :D Csak a szüleimet féltem, 74-76 évesek, apu immunrendszere eléggé rottyon.

*Főleg, hogy valami kanadai csoportban feltűnt egy recept, kipróbáltam és lehet, hogy 45 évesen meghalok, de isteni. Kenyér megpirít, megvajaz, majd fahéjjal összekevert kristálycukorral megszór és vissza a sütőbe, míg fél mm-nyi ropogós karamellréteg nem sül rá. Váááá!

komment

Hétvége

2020.02.24. 13:12 :: Tobber

A géllakk szépen megtapad a porcelánon, imádom.

A hátam beállt, behalok, úgy fáj, felkelni csak forgolódva...

Kócos péntek éjjel hozzám jött haza valami iszogatásból, übercuki becsípve.

Reggel ő haza, én nyelviskolába.

Beregisztráltam egy beszédgyakorló tanfolyamra pluszban a suli mellett. Rámfér, utólag kapcsolok, mekkora hibákat ejtek néha. Az órán fel kellett dolgoznunk 1-1 nyelvtani szabályt és azt elmagyarázni a többieknek könyv, segítség nélkül. Váááá!

Bevásároltam, próbáltam aludni egyet utána. Nem megy az nekem.

Követek pár túlélős csoportot, bár nem vagyok paranoid, de izgalmas, hogyan gondolkoznak. Lehet, hogy felhalmozok egy pár heti kaját otthon, ha nem lehetne kimenni esetleg a vírus miatt. Na nem vagyok parás, csak kezd szigorítani a cégem a pandémiás szabályainkon. Nem árt, ha van otthon száraztészta, rizs, hús, konzerv, magok, megtöltött fagyasztó, cicakaja...

Este visszajött Kócos, aztán másnap reggelisütés után eldobott a Keresztgyerekkel találkozni, ásványoztunk, jó kis program volt, aztán a kiscsalád csatlakozott egy ebéd erejéig.

Megint képtelen vagyok alkotni, pedig ezer szépséges alapanyag vár rám. Hogy tudja valaki ezt munkaként végezni??

komment

:'(

2020.02.24. 12:45 :: Tobber

Csicsóka és a moszkítók

Vakáció a halott utcában

Keménykalap és krumpliorr

Mirr-murr

Pom Pom

Süsü

A nagy ho-ho-ho-horgász

Csukás István, nagyon szerettem a műveidet gyerekkoromban.

Azóta is...

komment

süti beállítások módosítása