HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2020.02.21. 13:15 :: Tobber

Legendásan tehetséges beszerzésünk (két éve várom a kávéfőzőnket, biztos hiánycikk Pesten...) annyira debil hibát követett el megint és ránk akarja sózni, hogy elképedünk. Kb. mint ha nem tüntetném fel külön a megrendelőben, hogy magyar aljzat kompatibilis legyen a töltő dugója, mert nyilván az a logikus, ezért nem azt szerez be. Majd ránksózza a költséget és felelősséget. Hát valami elképesztő, minden nap gátol valami új hülyeség a munkánkban.

A hangnemükről nem is beszélve. Legcizelláltabban fogalmazó kolléganőmet is köszönés nélkül úgy oktatta ki az egyik, hogy azóta pislog.

De van olyan heti telefonkonfunk is, ahol hatan hallgatunk, egy anyázik ránk. (Ez az, aminek utánajárt a főnököm és nem is vonatkozik rám. Hát kösz. Kell némi ideg nagymultinál dolgozni.)

---

Elkezdtem kajtatni cicafelvigyázót, ha esetleg egyszerre nyaralnék Anyuval. Rákérdeztem Kócosra (beígértem neki ingyen wifit, ismerd a célcsoportodat!), azonnal és örömmel elvállalta. Azért Génél is megpörgettem, ő is (én is az övét). Agyalok, hogy egyik cicás szomszédot is megkörnyékezem, vele is egyezkedhetnénk kgst-ben. Egy csak liftből ismert kolléganő is pedzegette, de nem szívesen engedek fel vadidegent. Illetve a macskám megtalálója és gondozója is tuti átvállalná, csak félek, hogy lelépne vele, úgy szereti. :D

---

Gével összefutottam, hát ezek a pasik körülötte! Még szemétnek sem nevezném, ezek bolondok.

---

Két utazás idénre lefixálva, meg még vágyom legalább 2-3-ra idén, nagyon utazhatnékom van, teszem félre a pénzt ezerrel.

---

Nyílik a hóvirág az utcámban, miért is akarok én utazni?

---

TCsV végre többet ránkér, ennek örülök, sokat bandáztunk most nélküle.

---

Megint én vezettem a tegnapi egy óra hosszú ülést: lepörgettem a feladatokat fél óra alatt. Hatékonyság, én így szeretem.

---

Belelendültem a projektfeladatokba, csak kicsit rosálok, hogy mekkora nagy emberekkel dolgozom együtt. Imádom!

---

Belobbant teljesen az állkapcsom (stressz, fogcsikarás, ahogy kell), este már a szottyadtra ázott corn flakest is sírva tudtam elnyammogni. Már nem csak a durex, a mydeton főszponzora is én vagyok... Felmásztam az iroda álmennyezetéhez, és elállítottam a vállamnál lévő lamellákat, ne direktbe fújjon az államra napi 8 órában a 21 fokos levegő. Azt a marhát is, aki kitalálta, hogy az emberekre fújjon a légkondi! Ha meg lekapcsoljuk, nincsen semmi levegő. A modern luxusirodaház bája.

---

Alig várom a hétvégét, lehet, hogy kipróbálom a géllakkot, ami meg is érkezett, este jön Kócos, holnap délelőtt suli, estére megint Kócos, aztán vasárnap eldob egy ásványbörzére, ahol a keresztfiammal költünk el nagyon sok pénzt. Majd a tesójával, szüleivel ebédelünk egy gyorsat, el is megy a hétvége és az egész február. Imádom a februárt, ez különlegesen szép volt idén!

Jön a március, lesz némi tanítás, cimbik, tánc, társas buli, kvízest, vicces színház, doki kontroll, fogorvos, suli március végéig, aztán meglátom, hogy befizetek-e a tavaszi B2.1 tanfolyamra (most úgy tippelem, igen.)

Oh, az áprilisi naptár is telik, négy nap elvonulás vidéken a csajokkal ismét, három színház és egy MüPa. Most már tudom, hol a pénzem... :D

 

komment

süti beállítások módosítása