HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Értelmiségi

2019.06.21. 18:51 :: Tobber

Amíg díszmosolyogtam apám hiperzseni, művelt, élénk gondolkodású haverjaira este, fogalmazni kezdtem egy posztot az értelmiségről, ahogyan én látom.

Nem mintha ez bárkit érdekelne, olvastok még egyáltalán? :D :D Vagy itt az ideje némi keksztémának? :D

komment

:'(

2019.06.21. 13:32 :: Tobber

Kettőkor még nem reggeliztem, kétszer elhűlt az összeszottyadt ebédem, a határidő után kérik, hogy mégse úgy adjam le, és ezer adatot átküldenek más formátumban hozzá, hogy pütyögjem át, és ha nem kérdezek rá, nem derül ki, hogy valamit kellett volna szerveznem bár ki volt mondva hogy nem kell, hogy felhív egy vezető hogy kapcsolja a komolyan szellemi fogyatékos HR-est, aki direktben lebszott, hogy miért csináltam meg valamit tökéletesen és pont a kívánsága szerint, amikor a feladatot ő passzolta le rám és megköszönnie kellett volna (jaaa, hát akkor jó, hogy megvan - kösz, faszom, ezt kell mondani), és főnököm állította, hogy kért valamit, de nem és most nagyon kéne, úgyhogy SOS-ben megmozgatunk mindent, hogy sikerüljön és sikerülni fog, és az új rendszerben ma van határidő, hibára fut tucatnyi helyen, DE az oktatási anyagokban szó sincs róla, mi van hiba esetén, és a fejlesztő kontaktunk ma szabira ment, és SOS felmondás van, amikor a főnököm nincsen a látómezőben két hétig, hogy jóváhagyja, a jogászok meg különbözőt állítanak, kinek lehet helyette.

Kimerült vagyok, és most is egy unalmas konferenciahívásban, és nem tudok aludni az átmelegedett lakásban, illetve reggel hat körül kezdik a földmunkákat, ellenben éjjelig húznak el a repülők.

Tegnap reggel munka előtt már ott járt a műszaki ellenőr, meg az új burkoló, hogy felmérjék a teraszt, munka után rohantam lufit fújatni, meg plusz sörért, mert elfogyott apu 75. szülinapi buliján, azt cipelhettem gyalog, majd lezúdult az ég és nem bírtam elindulni hozzá, majd elázva átmásztam végül kocsival, majd kb. három órán keresztül udvariasan mosolyogtam a 70+ bandára, meg kiszolgáltam őket, aztán megint akkor esett, de hazaájultam.

Ma este rendkívüli közgyűlés, talán sínre kerül minden, de előre félek, hogy a két szociopatának nem fog tetszeni és belémköt.

Fáradt vagyok és kimerült. :(

komment

Broáf

2019.06.19. 15:27 :: Tobber

Még mindig nincsen sürgősségi időpont sem a klímára.

Kitaláltam, hogy megpróbálom kitisztítani a mostani szűrőjét (láttam már ezerszer, hogyan csinálják), mert valamitől befullad két perc után. Meg a kinti egységet is. Lehet, szimplán el van tömődve. Úgyis kidobásra van ítélve, nagy bajt nem csinálhatok... (Híres utolsó mondatok??)

Nagyon-nagyon szédülök a melegtől. :(((

Ha lezuhanyozom, akkor meg a bőrömet vakarom szét, bár az Uriage olajos fürdő legalább nem irritál annyira, mint egy tusfürdő.

A macskát sem tudom napi kétszer futtatni, max. egy helyben harcolgat a zsinórokkal, minimál energiabefektetéssel, kimondottan hidegkedvelő állat.

Mennék táncolni, de ott még melegebb van, elájulok.

A kettes metró még so-so, de a hármason levegőtlen hőség, tömeg csúcsidőben, kolléganő tegnap is le kellett szálljon előbb, ne ájuljon el.

Meetingek minden nap, azok legalább vidáman telnek, ma sikerült mind a hetünknek kékben jönnünk, lőttünk is egy szelfit. Kapkodás, határidők, képtelen vagyok dolgozni a maradék időben, teljes elmaradásban vagyok néhány dologgal. A reluxák leengedve, mert a csili-vili képernyőn csak önmagamat látom tükröződni.

Várom a telet.

komment

Kócos

2019.06.18. 16:42 :: Tobber

TCsV (aki éppen hülye népdalelőadásokat küldözget :D) ártatlan fejjel bepróbálkozott néhány keresztkérdéssel Kócosnál, de jól állta a sarat. :D

(És Kócos testét is irigyli.)

Engem meg végtelenül spannol a tény, hogy annyira izgatott volt a srác fürdőruhás látványomtól (azért megbizonyosodtam, hogy látótávolságon belül nem volt más 70 alatti nő :DD), hogy szinte végig hason kellett napoznia.

Alig bírtuk hazáig, pedig a fél éjszakát végigizéltük előtte.

komment

Bé terv

2019.06.18. 12:57 :: Tobber

Hát, távol állok tőle, hogy jól menjen a nyelv, de ez lehet a jövő. Távmunkában keresnek ügyfélszolgálatost, magyar-spanyol tudással.

Akit érdekel: Hardy Media Group.

komment

Szépség

2019.06.18. 11:23 :: Tobber

Hát én annyira örülök, hogy már nem tabu a női arcszőrzet, maga Hudabeauty Huda Kattan is végigmegy a szemöldökénél, állán, ajak körül az új sminkelős videójában az instán. Jippi.

Tegnap a párától égnek állt az összes babahajam, mintha egy drótkefe lett volna a fejemen, rém ápolatlan. Elővettem egy nem használt szemöldökkefét (vagy hogyan hívják az ilyet), ráfújtam hajlakkot és lesimítottam a pihéket. Csudajól nézett ki a fejem utána!

Este meg kipróbáltam az Olaplex-koppintás koreai hajpakolást, úgyhogy ha Pesten ragyogó fényt tapasztaltok: az én hajam csillog. Pihe-puha, illatos, selymes lett, mégsem nehezedett el, imádom, köszi, Bé!
(Mindenki a hajamat simogatja idebent. :D)

komment

Mások vs. én

2019.06.17. 20:31 :: Tobber

:D

screenshot_20190617-202456_instagram.jpg

komment

Emberek

2019.06.17. 13:45 :: Tobber

...és aztán lementünk az eldugott kis strandra Kócossal és TCsV-vel. Alig ismeri bárki, anno Judós3-mal sokat jártam oda, tőlem tudott róla.

Épp kézenfogva sétálgatunk Kócossal (úúú, de cuki volt velem egész nap!), amikor szembejött Judós3 nővére, meg két általam is ismert ismerősük. Szemkontakt, majd mire köszönni tudtam volna, zavartan elfordultak, és elmentek mellettünk. Áááá!

Nem tudom, ennyire bunkók, vagy Judós3 hazudhatott nekik valamit a szakításunk után hogy engem bemártson, a saját felelősségét mentse, tippem szerint inkább a második.

Hát, a nemköszönésük legyen a legnagyobb bajom. :D

---

Gondolom, a tesójától hallhattak a helyről. Őszintén remélem, hogy leadják a drótot az exnek meg a kedves mamának, hogy milyen szép testű fiatal pasikával voltam.

---

Romantikus(?) álmaimban él a kép, ahogyan a két fiú összebunyózik. Jaj, az nagyon tetszene.

---

Négy órát napoztunk, nekem ez az első, szóval hardcore csokibarna lettem, imádom, kollégák irigyellnek.

---

Előtte is felmentünk TCsV-hez, utána is nagyon invitált minket, de elnézést kértem, hogy még sok kekszelnivalónk van, és így is nehezen bírtunk magunkkal. Megkedvelték egymást, TCsV szerint olyan kedves, mint Judós3 volt, csak épp nem olyan együgyű. :DDD Hát, tényleg okos.

---

Két hét múlva ismét közös programot szervezünk.

---

TCsV panaszkodik, kioktatta egyik cimboránk, hogy ő nem képes a fejlődésre. Aha, 3 év alatt üstökös karrier, fülemkettéáll prémium, új lakás, csili autó, nyugis kapcsolat, hosszú luxusutak, ahol egyikünk sem járt... Ellenben ez a cimbi 40+ év alatt sem tud semmit felmutatni, de semmit egy rossz kapcsolaton kívül.

---

Annyi rossz kapcsolat van körülöttem! A csodás kolléganőnk (a ronda pasijával) panaszolja, hogy néha pokol az élet mellette. Tizenéves kapcsolaték naponta szakítanak. Nárcisztikus ismét kerülgeti a 15 éve áldozata barátnőnket. Nők alázkodnak meg sorra és nem is érzik megalázónak, hogy tizedannyit sem kapnak vissza a figyelemből, gondoskodásból.

---

Április óta nagyjából tartom a heti három mozgást, néha beváltom táncra, vagy városnézésre (még mindig fáj a félig béna lábfejem boltozata, gondolom, túlkompenzált valami nem működőt), de a héten már nincs kedvem a flegma edzőnőhöz sem menni, magam sem tudom, mit akarok, pedig azért össze tudom rakni a gyakorlataimat...

Kéne valami vérfrissítés. Szóval amelyik este nem kapok hőgutát, lemegyek a régi kedvenc termembe és levadászom a jóseggű kedves edzőnőt.

---

Értem én, hogy meleg van, ezért mindenki ablaka nyitva, de 23:15-kor még tüzijátékoztak, az ágyamtól légvonalban nyolc méterre nyitott tetőablakból éjfélkor még szólt a November rain country feldolgozása (no comment), és azt kicsit nehezen viseltem! :D Be kellett csukjam az ajtót, de akkor meg meleg volt, áh. Kinyitottam reggel, hattól(!) flexelt valaki, hétkor elindultak a földgépek, a szomszéd telket rendezték. Örülnék, ha tudnék aludni!

---

Este kiültünk a macskával a teraszra, csöpögött a meleg eső, néztük a villámokat (néha rámnézett, látta rajtam, hogy okés, úgyhogy nem idegeskedett, csak a jégesőn előtte), vártuk a Gripeneket (jó, azokat lehet, hogy csak én), de a vihar miatt nem jöttek...

komment

süti beállítások módosítása