HTML

Utálom az évvégét

2018.11.28. 13:45 :: Tobber

Kicsit sok most, tegnap is 11 órát dolgoztam, meg hallgattam más panaszait, mennyi gond van (van).

Hazafelé előttem kapott epilepsziás rohamot egy zombivá szétdrogozott 2 méteres hajléktalan, üszkös lábán pink papuccsal, mellettem jövő srác hívta a mentőket, én megkerestem a forgalmi ügyeletet. Örültem, hogy nem kell újraéleszteni, pedig volt a zsebemben szájmaszk.

Aztán amit papolok, nem szabad nyolc után arra menni, három drogos fazon pont egyvonalban jött velem percekig, rém ijesztőek voltak, én meg ugye battyogtam a kihalt kertváros felé, jaj.

Havazni kezdett, imádat. Mire reggel kinézek, annyira gyönyörű napsütés volt a várt köd és hólepel helyett, hogy a János-hegy fái egyenként látszottak. :D

Nyáron nem napoztam, szoliban hónapok óta nem voltam, 10 perc alatt leégtem a kedvenc szolimban. Én.

A mozgólépcsőn majdnem rámdominózott két szakadt alak, én tartottam meg az alsót, aztán egy nő rájött, hogy elfelejtett leszállni a metróról a tömegben, ezért felugrott a helyéről és dühében arconfújt, ami undorító volt.

A menzán a fiúk díjbirkózónak hisznek a termetem alapján, mert a rántottám alá vagy 10 dkg bacont sütöttek. :D

A konyhában sem fény, sem levegő nem volt, bekapcsoltam mindkettőt, de az agyatlan környezetvédő kolléga kifelé menet (nyilván neki kellett, ugye) rámkapcsolta a világítást is, a légcserét is. A tűzőgépemet is elvette. És akkor legyek asszertív.

Hívtak a bérszámfejtéstől, hogy a háziorvosom rosszul állította le a táppénzemet, ezért hivatalosan még mindig tp-n vagyok, így fogok fizut kapni, ha nem lépek. Ha ezt tudom, nem dolgozom ennyit.

A vonalasom nem működik, megy a hiszti, hogy miért nem érnek el (nyilván nem én vagyok itt a telefonszerelő).

A beszerzés rossz áron rögzített szerződéseket, amiről nekünk nem szóltak, de velünk mozgattatnak át mindent, ami persze így sem lesz jó, akárhogyan játszanánk ki a rendszert, persze mi vagyunk a hülyék és sietni kéne. Ma beintettem, hogy akkor nem csinálom meg az SAP-ban: hirtelen javítani tudták az összegeket. Megspórolhattunk volna nekem pár embernek pár órát.

Hülyét kapok a gyerekes dolgoktól. Igazgatóm, ha gondolkodik, szúrósan néz, nekem meg le kell kezelni drámai leveleket, hogy "ma miért nézett rám csúnyám?" "nem bír?" "látom rajta, hogy baja van velem". Miéééért???

Illetve a fél cég taknyos, de én vagyok a bunkó, ha kilépek a fél méteres körzetükből, amikor hosszan beszélnek hozzám tök irreleváns témákban. És én érezzem magamat kellemetlenül, hogy nem tűrök udvariasan. Nem, nem akarom az éves elhúzódó köhögésemet most, amikor a légcsövemnél van egy friss belső varrat. Az egyik most duzzogva járkál, mert többen is tőle messze ültek le.

De.

Mégsem ezek forgatják fel a gyomromat.

Hanem a világ legbizarabb videója, amin Orbán Viktor autóval elviszi egy körre Chuck Norrist(!!!) és mórikál vele.

Az abszurd teteje.

Nem vagyok hajlandó idelinkelni.

komment

süti beállítások módosítása