HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2018.09.26. 10:53 :: Tobber

Én egy barlangban élek.

Sosem hallottam Dua Lipáról. A kvíz egyik képrejtvényében a megoldást tippeltük, abból következtettünk vissza a nevére. Majd megkérdeztük a szomszéd asztalnál ülő egyetemistákat, ez meg ki. :D

Méghogy nem találó a csapatelnevezésünk.

(Ellenben tudok a Monty-Hall paradoxonról. Csak részegen nem tudtam meggyőzni a cimboráimat, hogy miért az a jó válasz. Szerencsére okosnak hisznek és hogy a pincérfiú is azt súgta (a pincérfiú!) beírták.)

---

A kis Maugli végre megette a pöckök közé kiszórt tápot. Pedig volt a tálkájában is. Annyira büszke vagyok rá!

---

Ma KETTŐ fok volt reggel 7:40-kor (szeptember 26-a van!), szóval nyakig behúztam a sídzsekimet, sapka, sál, ahogyan kell. Két perc alatt bkv-ra szálló Kollegina persze tett megjegyzést, hogy ő nem fázott. Ja, az első 4-5 perc sétánál még én sem.

---

Úgy kell 295 Ft-ból ebédet venni a piacon, hogy nem viszel pénztárcát és ennyi aprót kaparsz össze a sídzsekidben. Gépsonkás zsemle.

A hűtőben van friss bio paradicsomlevem.

---

Ma sminkeltem. Nem vagyok kibékülve az alapozóm színével, mert nyáron semmit nem barnultam, ezért előkapartam egy régebbi MAC pro longwearemet. Akkor meg már rittyentettem egy 2 órát is kitartó sminket. :D

---

Totál lemaradtam, hogy Kulcsár Győző meghalt. Mondjuk Székhelyi Józsefről is csak egy helyen olvastam.

Szívom magamba az infót, tudok mindent a retró számítógép csoportokról és a legújabb kötésminta divatról, talán még a gazdaságról is, de ez kimaradt.

---

Ami meg sokkolt tegnap: gyanúsan régen nem frissült egy blog, odakattintottam, hát Török Mónika meghalt.

Ledöbbentem. Nagyon!

Sok dologban nem értettem vele egyet, de érdekelt a véleménye. És a magánélete is, négy gyerek után szerelmes lett és 53 évesen ikreket vállaltak be egy béranyától. A mindennapjaikról irogatott mostanában. Meg hogy mennyire fáradt ettől. És volt egy posztja, amit csak a readeremben láttam, mert törölte hamar, abban arról ír, kiköltöznek az országból, homályosan rémlik.

És hirtelen meghalt.

És erről sehol nem hallottam két hónapja!

Ejj, de sajnálom!

---

Egy barlangban élek.

komment

süti beállítások módosítása