HTML

Hétvége

2018.06.11. 14:43 :: Tobber

Nem csináltam semmi értelmeset.

Kicsit búslakodtam, de nem zavar a melankólia, ez nem depresszió illetve az ő az én kedvesem szivecskeszivecskeemoji Judós3 új barinőjének a kommentjében elég hányás, de egyforma rózsaszín pólóban vannak, ami sokat segít röhögni.

Pénteken menzesz, fájás, elugrottam a plázanapokra és vettem egy nagyon kényelmes Tamaris szandált.

Végre aludtam kilenc órát. Ennyi vérveszteséggel kiszámítható volt.

Összeszedtem két 200 literes zsáknyi ruhát, egyet elvittem az adományboltba, nagyon örültek. Pedig ez még csak a kezdet.

Bolt, majd irány a világvége, kerti parti E-éknál. Mondjuk ömlött az eső, így bent főztünk, gyerekeztünk és imádtuk. Aztán kiültünk a tökvizes kertbe egy kicsit, végül nedves ruhákban eljöttünk.

E: -I miss the dance sooo much.

Én: -You are the only one.

:DDD

Igaz sem volt, hogy ez a banda heti sok órát együtt táncolt, minden programunk a próbák, fellépések, táncházak ortopédia körül zajott.

Hazafelé Anyunak is bedobtam egy ekkora zsákkal, már fotózgatja a szetteket és küldözgeti, mit vehet fel mivel.

Vasárnap kb. ki sem keltem az ágyból, csak mostam, fertőtlenítgettem, ettem, ettem és ettem és sorozatoztam.

Mától úgyis minden este van valami, az elhúzódó menzesz is kimerít, rámfért.

Valahogyan inaktiválni kéne a facebookot esténként, egy órát tuti ellop az időmből. (Vagy leszedni a telefonomról és csak a cégnél nézni két unalmas telefonkonferencia között. Mint ahogy a posztokat is akkor írom ide.)

A kutyáról lebeszélt mindenki, ha nincs rá elég szabadidőm (ha csak dolgozni járok, 7:30-18 h között otthon sem vagyok, plusz még szeretek tekeregni erre-arra), de a cica elvan magának.

Úgyhogy újratervezés.

Agyalok még pár hétig.

Eddig akárhány macskással beszélgettem, mind rá akar beszélni (minusz Müzli, aki szerint büdi. :D, de ő is szereti nagyon).

Én meg kisgyerekkoromtól arra mentem haza, amerre a legtöbb kutya volt a kertvárosban, mindegyiket babráltam. Valamiért ők is szeretnek, a legvadabbak is. És a szüleim megtiltották. Lehetett teknősöm...

Szeretnék egy okos szőrös állatot.

Ha másképp alakul az életem, majd jön velem.

komment

süti beállítások módosítása