HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ízlés

2017.07.07. 11:48 :: Tobber

Tegnap leértem az új konditerembe, Judós3 éppen végzett TCsV-vel. Dumcsiztunk levezetés/bemelegítés közben (azt de utálja Judós3, szerinte edzés közben nem szabad beszélgetni. Szerintem meg mindketten néptáncosok vagyunk, végig tudunk ugrálni a színpadon teljes fellépéseket helyes levegővétellel úgy, hogy közben hangosan énekelünk/kurjongatunk, nem okoz gondot egy kis csevely).

Aztán megérkezett Műegyetemista, TCsV szerint jó az ízlésem. Mondom én!

Én a saját tervemet követtem, ők együtt dolgoztak másfél órát. Végignéztem, ahogyan Judós3 segít a helyes kivitelezésben Műegyetemistának, áll mellette, javítgatja, hozzáér, izzadnak, összenevetnek, nagyon összehaverkodtak.

Gyönyörű két srác!

Kreol bőr, tüzes fekete szemek, alacsony testzsírszázalék, férfias arcél, izgalmas orr, nevetős arc, mennyire hasonlítanak!! :)

Elégedett vagyok a saját ízlésemmel, jó volt nézni őket! :D

Vicces volt együtt plankolni és összesúgni, felröhögni, amíg Judós3 felettünk állva instruált, néha cukkoltuk egymást, mindig mondom, hogy én egy nagy kommunában érezném igazán elememben magamat!

Szombaton ugyanígy folytköv.

Ma végre nyugi van, bejön Judós3 a városba, vacsizunk a Duna parti halászcsárdában, koktélozunk valahol, és hamar hazamegyünk összecsomagolni az útra. Holnap kondi délelőtt kb. mindenkivel, délben irány a strand, majd a telkünk, szalonnát sütünk, ott alszunk, másnap irány a Balcsi.

Szerintem én a Balatonon sosem voltam pasival kettesben, csak bulizni, vagy barátnőkkel, ahol meg nyilván a barátnők személye miatt éreztem baromi jól magamat, ebből kiindulva Judós3-mal is jó lesz, a Balatont pedig megpróbálom megszeretni.

Ezt csak mert szép:

https://testosteroneboosteradvice.com/wp-content/uploads/2014/08/Testosterone-and-Muscle-Link3.jpg

(forrás: https://testosteroneboosteradvice.com/wp-content/uploads/2014/08/Testosterone-and-Muscle-Link3.jpg)

komment

:)

2017.07.07. 11:05 :: Tobber

Mesélem a kicsi a világ, mindig összefutok egy régi szeretővel sztorikat egy kolléganőnek:

"Van olyan embertípus, akinek Budapest is kicsi..."

Na, így kell szépen lekurvázni! :D :D :D

komment

Álmok

2017.07.06. 13:44 :: Tobber

Csak a saját álmaimmal vagyok elmaradva.

Nem megy a spanyol úgy, ahogyan szeretném. Főleg a beszéd, beszédértés nulla.

De azért kíváncsiságból rákerestem egy állásra, sima help deskes állás, nem tudom, bírnék-e ilyet.

(Fú, bakker, a spanyol honlapok évtizedes lemaradásban a magyarokhoz képest, jesszus! Agyrágóbogár, eszembejutottál.)

Ahogy számolom, havi nettó 350-430 000 Ft körül fizet. Plusz ugye a kiadott két újszerű lakásom Budapest egyik legszebb részén a kertvárosban, jó közlekedésnél, ami önmagában kb. fedezné egy kis lakás bérlését. Az azért szép összeg ahhoz képest, hogy Spanyolországba nagyon nem meggazdagodni megy az ember.

Magyar anyanyelv kötelező, jó angol és spanyol. Hát, az utóbbinál akadnak nagy-nagy gondok.

Madridtól 20 km-re, egy nagyvárosban.

Igen. Anyukám már sok-sok éve megjósolta, hogy én Madridban fogok élni, mert az az én városom. Pedig akkor még egyáltalán nem érdekelt az ország, a nyelv, a kultúra.

Na mindegy, egy évig ez még csak töketlen álom.

(Ha valakit érdekel, hol találtam, írjon a jahúmra t-o-b-n-l-c)

komment

Oh

2017.07.06. 11:09 :: Tobber

Hát, ilyen helyzetben még nem voltam.

Behív az igazgatóm, bezárja az ajtót és megkérdi, van-e konfliktusom a biztonsági szolgálattal.

Öh. Nincsen. Sőt. Tök udvariasak vagyunk egymással, hatszor megköszönöm, ha felszólnak valamiért, cukin köszönök el este, soha nem volt feszkó.

Merthogy kedden az igazgató nálam hagyta a gyereke útlevelét, hogy a lány majd beugrik érte hozzám.

Jó.

Órákkal később csörgött a recepció, hogy visszajött a vendégpasim, aki ma már járt itt korábban, de nem talált engem. He? Mivel többmillió ügyfelünk van és néha ki tudják deríteni a nevemet, ezért arra tippeltem, ismét egy problémás ügyfél, én meg nem vagyok ügyfélkapcsolatis.

- Oké, -mondom, -megkérdeznéd a nevét, kérlek?

- XY- mondja bakker az igazgatóm nevét.

(Elkönyveltem magamban, hogy ez az úgy nő nem egy észlény, mindegy, lemegyek tisztázni).

-Rendben, köszi, hogy szóltál, nem tudom, ki lehet, lemegyek, tisztázzuk.

Itt letettük a telefont, lent kiderült, hogy a főnök lánya a pasiját küldte be, megköszöntem még egyszer a recin, hogy felszóltak, majd még fel is hívtam a csajt, hogy bocsi a félreértésért, egy lányt vártunk.

Napi szinten sok ilyen van, nem foglalkoztam vele.

Majd írt az igazgatónak a lánya, hogy miért küldte el az anyja p.csájába Tobbert a biztonságis, mi baja van vele? :O

Hát kiderült, hogy miután letettük a telefont, sűrű anyázásba kezdett a csaj. Az én vendégem előtt, az észlény. Aki nem mellesleg az igazgató vej-jelöltje.

Hát, a főnököm felhívta a főnökét, hogy így a cégünk frontjában senki nem beszélhet, rúgják ki, és csak UTÁNA hívott be, hogy ennek oka lehetett-e, volt-e balhénk.

Nem volt. Kijöttünk és Kollegina dettó ugyanazt elmesélte, hogy tök aranyos voltam, mit mondtam. Meg ugye a srác is hallotta, hogy nincs feszkó a telefonban.

Hát, most várom, hogy kell-e meghallgatásra mennem, hagyjanak már békén, senkinek nem ártottam!!!!
:(

komment

Life manager

2017.07.06. 10:46 :: Tobber

Februárban ismertem meg Judós3-t.

Akkor munka nélkül, otthon lógott egész nap az anyjáéknál, épp megbukott a vizsgáján, két éve nem fejezte be a jogsiját, csak álmodozott, hogy edző akar lenni.

Aztán hozzám költözött három hónapja.

Azóta van stabil, bejelentett állása 5 percre bicajjal, négykor végzéssel, pont van ideje edzeni. Mármint elkezdett edzeni embereket, egyelőre az én exszeretőmet és egy cimborámat heti háromszor, rajtuk gyakorol.

Este együtt írjuk össze a gyakorlatokat, nem gondoltam, hogy a gerincbajom valaha még segítség lesz, mit csinálhatok, mit nem szabad. :D

Szóval elkezdte álmai karrierjét építeni.

Megszerezte a jogsiját. Elsőre.

Elkezdte törleszteni a haverjának az autóját, amit megvesz majd.

Még egy vizsga hiányzik a legújabb papírjához, elintéztem, hogy mehessen az én edzőm sulijába lerakni, és szépen fizesse meg a korrepetálást a csajnál. Megéri.

Judós3 szerint gyökeres fordulatot vett az élete, mióta velem él.

Hiszek a pozitív megerősítés hatékonyságában, ő is, én is mindig kis hülyéknek voltunk beállítva otthon, amikor a legkevésbé sem, íme a bizonyíték.

Csak úgy érzem, távolodunk egymástól. Ő azt állítja, soha nem volt ilyen mély érzelmű kapcsolata, és nagyon ragaszkodik hozzám, és ha húsz éves lennék, nagyon szeretett volna gyereket tőlem.

Én meg úgy érzem, kényelmes és egyszerű neki így, persze látom, hogy mennyire szeret, kétségtelenül.

Ölel és körbeugrál és mondja és hálás és lehet, hogy csak kimerültem, egyre sötétebb gondolatok kavarognak a fejemben.

Ilyenkor jön az antidepresszáns listám, csak kurva nehéz belevágni, amikor csak sírva vinnyogna az ember a takaró alatt.

- 8 óra alvás (sosem sikerül)
- heti 4x2 óra mozgás
- több gyümölcs, könnyebb ételek (nem könnyű, mióta étkezési naplót írtam és rájöttem, hogy a bélgörcseim nagyrészben a zöldségektől, kisrészt a gyümölcsöktől, sok rosttól vannak)
- rendrakás
- felesleges ingerek kizárása
- a pillanat megélése (képtelenség, Judós3 mindig(!!!) beszél)
- nemet mondani nem akart dolgokra

Na pörgök tovább, tegnap találkoztunk Judós3 unokatesójával, annak barátnőjével, utána vásárolgattunk, beültünk este pizzázni egy teraszra, helyettesítek ma, holnap, este kipróbálom az új termet, ahol a fiúk lesznek.

És igen, nyilván tudom, melyikőjüknek van nagyobb, de ezt úgyis látni fogják a zuhanyban...

komment

Napi soviniszta

2017.07.06. 09:57 :: Tobber

A vidéki ötvenes főnököm tegnap itt győzködött négyünket, csajokat, hogy mind örömmel mennénk hozzá egy Andy Vajnához, ha lehetőségünk lenne rá.

Egy ideig tiltakoztunk, hogy nem azért halmozzuk a diplomákat, továbbképzéseket, nyelveket, toljuk a cégnél az igát, hogy alárendelt szerepbe kerüljünk egy gusztustalan vén f.sznál (és büszke vagyok, hogy nem jött elő belőlünk a femnáci, azért mégis a főnökről van szó), bennem már forrt a düh, de befogtam, mire lezárta a beszélgetést azzal, hogy csak irigyek vagyunk Timikére.

Bazmeg.

Lekurvázásról tökre nem volt szó.

komment

Meg akarom állítani a világot pár hétre

2017.07.05. 12:09 :: Tobber

Hazafelé már bőgtem, elrohantam kondizni két órát, közben végig kellett hallgatnom az egyik terhes csaj nagymonológját arról, hogy nekem miért kell gyerekeket szülnöm, bazmeg.

Én meg jólnevelt udvarias nőként csak annyit mondtam, hogy a környezetemben sem látok sok olyat, aki alkalmas rá, de nem vette a célzást.

Annyira tahók az emberek!

Még jobban felk.rtam magamat, meg azon is, hogy Judós3 azt sem tudja, hol vagyok, mert nem érdekli, így is előbb értem haza fél kilenckor. Meg azon, hogy tavazást beszéltünk le szombatra, ezért a cimbiket is odacsődítettem, ő meg bevállalt egy edzést szombat délig, bakker.

Megvolt az első edzése Műegyetemistával. Az exszeretőmmel, akivel tavaly lett vége egy év után, és látta a hirdetését nálam. Jó, hogy mindketten állították, rólam nem is lesz szó, Műegyetemista azonnal témára tért, hogy milyen jó lehet velem élni, mert régen is annyira nyugodt természet voltam.

Hát, vele. Judós3 felröhögött, ő belőlem az állandó balhékat csikarja elő.

Elegem van, hogy négy napot a fiúkkal akar nyaralni, de közben kiderül, hogy 1-2 lány is megy. Én meg odavihetem a mi balcsizásunk után, de ne maradjak ott. Aham.

Nyilván vannak elképzeléseim, mik is fognak ott történni, óvszert csomagolok neki, én érdekem is.

Kértem, hogy ekkorra legyen nyitott a kapcsolatunk, de attól totál kiakad, ígérget fűt-fát, hogy engem szeret, hogy nem fog semmi történni, de ahhoz már túl sokat csalt meg részegen. Nyilván nem fogok otthon ülni magányosan, amíg ő lent csajozik napokig, na.

Faxom kivan.

Ja igen, tegnap munka vége felé négyen szédelegtek oda hozzám, hogy lassan indulunk inni, szedelőzködjek. Jaaa, csak engem nem hívtak. Akkor irtó fontos vagyok, amikor szívességeket csinálok nekik, feladatokat sóznak rám.

Akik idejöttek, mind kérték, hogy menjek, de ha a szervező nem hívott, ka.pják be. Ma idejött a srác magyarázkodni, de épp Kolleginát köszöntöttem fel a szülinapján, úgyhogy elhajtottam, nem érdekel a kifogása. Amikor a gyerekei unalmas ovis eseményeivel tart fel kétnaponta, jó vagyok, de eszébe nem jut szólni, hogy program van? Áh.

Utálok itt élni, utálok élni, utálom, hogy már csak kétnaponta van keksz, utálom a monogámiát, utálom, hogy véres tampon van a vécé mellett a konditeremben, utálom, hogy annyi felelősséget sóznak ránk, mint a százezrekkel többet kereső kollégákra egyáltalán nem, utálom, hogy az egyetlen négy és fél nap nyaralásomon a Balcsin kell lenni, meg utána a páromat otthagyom szingli kanos bulizni négy napra, utálok mindent. Nagyon elegem van.

Tudom, ne menstruáljak és aludjam ki magamat.

komment

Pörög

2017.07.04. 16:34 :: Tobber

Mert _mindig_ csinálnunk kell valamit.

Pénteken munka után Judós3 elment a szüleivel színházba, előtte összefutottunk egy puszira a villamosmegállóban. Ahol Judós3 bejelentette, hogy ő utána bulizni megy. Jó, kértem ezerszer, hogy akkor szóljon már előtte nap, én is kirúgnék a hámból ilyenkor, mondjuk most pont nem zavar, van programom egyébként is. De ezen annyira felkapta a vizet, hogy egy órát műsoroztunk az utcán, miért nem engedem néha külön is menni. :O Na ezen meg én kaptam fel a vizet, mert ha van szabad gondolkodás, akkor az enyém az és ponthogy annyira nem lógunk egymáson, hogy 10 nap alatt háromszor voltam nélküle a pesti estében, meg egyébként sem vagyok egy kullancs típusú nő!

Fú, de kiakadtam, úgyhogy akkor rázúdítottam mindent, megkértem, hogy ne vádaskodjon, és menjen, ahová akar.

Na persze totál kiborultam, otthon bőgtem (jó, mensi, tudom), majd elmentem Bével randizni. Beültünk a trendi étterembe, aminek a nevét képtelenség megjegyezni, de azt tudtam, ott dolgozik egy régi tinder-mecsem, hát rákerestem az ismerőseim közt a munkahelyére. És egyébként ott is volt a srác, cuki, de már nem jönne be.

Istenit ettünk, kaptam szuper ajándékokat csillámpónikkal és Béről leirigyelt hajszínezővel, majd átmentünk ismerős bárjába inni és mixerfiúkat bámulni. Éjjel Judós3 előtt pár perccel értem haza: mégsem ment el bulizni a cimbikkel. (Azaz nálam mocorog a gyanú, hogy nővel akart találkozni, de semmi konkrét jele, csak megérzés.)

Ezért megérte neki balhézni.

Szombaton folytattuk még, aztán beállítottam takarítani szépen. Strandot terveztünk, de nem volt szép idő, így elmentünk ő cimbijei meg én cimbijeim dárcozni. Egy szuterénbe. Közben megérkezett a kánikula, persze.

Aztán Judós3 kész tények elé állított, indulunk kocsmatúrázni, mindjárt érkeznek is a többiek. Hát, a balhénk fényében én felajánlottam, hogy lelépek, nem akarok a nyakán lógni (nem is szoktam, bakker!).

De ragaszkodott hozzá. Mondjuk nem készültem a pesti éjszakára, no smink, dzsörzé kisruha vászoncipővel, mensi, na mindegy, elmentem velük. Hát, ritka idegesítőek az olcsó tinikocsmák, meg a vartyolászás, melyikbe menjünk. Átvillamosozunk a fél városon, hogy egy pont ugyanolyanba üljünk be, majd a Dunaparton élveztük a város látványát, majd már reménykedtem hajnali kettőkor, hulla álmosan és nagyon sok pocsék whisky után, hogy hazaindulunk, mert a fele közben szétszéledt a haverjainak.

De nem, egy párral még csak beültünk sztorizgatni! Szeretem őket, de kuvva fáradt voltam!

Hajnali fél négykor estünk ágyba, hétkor keltünk, hogy felkapjunk mindenkit és irány a tó. Megígértem magamnak, hogy nem megyek gyorsan és nem vagánykodom, de csak sikerült megnyomni a gázt a sztrádán, cukkoltak is a kölykök rendesen.

Ott várt már TCsV Gével, nagyon profin elegyítettük a haverjainkat, jól szórakoztak. Társasozunk, majd kitalálta Judós3, hogy ilyen szélben ő szörfözni akar, amit a tó másik partján lehet, így leautókáztunk a fiúkkal, béreltünk egyet és tényleg egészen ügyes, bakker.

Mondjuk a felét a hideg vízben töltötte, a másik felét szétfagyva a szélben, de hihetetlenül kitartó és szorgalmas. Nyilván ezért lett ő az élsportoló és én nem. Néztük egy órát, majd leléptünk lángosozni.

Aztán vissza a többiekhez, irány a kedvenc étterem, kedvenc cukrászda, majd irány Pest irtó kialvatlanul és fáradtan.

Ekkor még hazavittük külvárosba a két nálunk ragadt fiút, átugrottunk egyhez valami pénzt megadni, majd irány Judós3 nővére, aki valami sütiversenyre készül, ezért sütött nekünk egy tonnát, hogy teszteljük.

Hát, tőlem nyers karfiolt is tehetett volna elénk, úgy utálom az ilyesmi édességeket, meg fullra ettem magamat a tónál, udvariasságból ettem keveset.

Aztán még átmentünk a szüleihez is sötétedés után, én már sikítani tudtam volna a menzesztől kimerültségtől, ott is elvoltunk majd’ egy órát, kutyáztunk, dumáltunk, aztán haza, hajmosás, mosás, keksz.

Tegnap iszonyat stressz volt bent, aztán Judós3 és főnöke szórakozott, hogy mégis megyünk, majd mégsem megyünk vasárnap(!!!!!) a Balcsira, én meg klikkeljek-e a foglalásutalásra, vagy mégsem.

F.szom kivolt!

Végül asszem, lehet, hogy megyünk. Talán.

Megjegyzem, hogy július 14-15-16-án szabin vagyok, de Judós3 akkor a haverjaival balcsizik, ha bárkinek van kedve programot csinálni, vagy elutazni 1-2-3 napra, írjon, nyitott vagyok!

Munka után elkezdtük a spanyoltanfolyamot kiscsoportban, régi tanárnőmmel, amit én szerveztem meg.

Hát, irtó maximalista a csaj, megszoktuk a nyugis spanyol spanyoltanárnőt, na ő nagyon magyar. :D Mindent le akar adni, a 90 percből két óra lett, és baromi sok lecke.

Jövő héten a jelen állás szerint végül nyaralunk, de nincs kifogás: Skype-on részt kell vegyek az órán. Áááá! :DDDD

Hazaájultam, lehívtam a srácot, ha akar, jöhet egyet vezetést gyakorolni, majd még kényeztettem, majd keksz után, a szépen előkészített terepen mertem csak elmesélni, hogy élete első edzettjét, a ma nála kezdő Műegyetemistát a tinderről ismerem, és két éve nem csak haverok voltunk. Mondjuk olyan nagyon nem izgatta. :D

Megírtam Műegyetemistának is, hogy mi a sztori, nehogy valami fal történetet adjon be jófejségből…

Ma hajnaltól a mosdóban görcsölgettem, lesz még kondi edzővel munka után, egy szülinapi ajándék beszerzése, manikűrözés, Judós3 non-stop csacsogása.

Holnap valami rokonainak mutat be, csütörtökön TCsV-t edzi, úgyhogy akkor én is oda megyek le kondizni, pénteken pakolunk, szombat reggel lemegyünk a tóra szörfözni (ő), majd a többiekkel bandázni, meg a telkünkön szalonnát sütögetni. Mi lent alszunk, másnap irány a Balcsi. Ha minden igaz.

Ott leszünk 5 napot, megünnepeljük az együttélésünk harmadik hófordulóját, majd csütörtökön átdobom őt a haverjaival bandázni, én meg jövök haza 3 napot egyedül lenni.

Aludni akaroooooooooooooooooooook!!!!!!!!!

komment

Kicsi a világ

2017.07.04. 12:34 :: Tobber

Kicsit kicsi a világ, hogy Anyuval hetente összefutok reggel a végállomáson.

Nagyon kicsi a világ, hogy egy spanyolostárs szállt fel az éjszakában a villamosunkra.

Még inkább az, hogy legutóbbi, nem nyerő tinderaspiráns az új nőjével felszállt a metróra annál az ajtónál, ahol Judós3-mal álldogáltunk. Néztünk nagyot, de csak cseten köszöntünk. :D

Még-még kisebb a világ, hogy akit Létra utódjának szántam (mert ugyanúgy reggel járt át hozzám ugyanabból a háztömbből, csak aztán leváltotta Judós3 három randink után), őt pár hete úgy láttam meg, hogy a belvárosban a mozgólépcsőn szembejött egy drámaian előnytelen melltartójú nő (felső is volt rajta azért!), döbbenten néztem, majd láttam, hogy ehhez a sráchoz tartozik. Öh.

Múlt héten ugyanők kézenfogva jöttek szembe az aluljáróban, mi kézenfogva mentünk az aluljáróban.

Szombat éjjel pedig a villamost várta az ellenkező irányba éppen. Szép pasi, azonnal feltűnt. Ő is figyelte Judós3-t, láttam.

Hát, kicsi Pest, na.

komment

süti beállítások módosítása