HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Life manager

2017.07.06. 10:46 :: Tobber

Februárban ismertem meg Judós3-t.

Akkor munka nélkül, otthon lógott egész nap az anyjáéknál, épp megbukott a vizsgáján, két éve nem fejezte be a jogsiját, csak álmodozott, hogy edző akar lenni.

Aztán hozzám költözött három hónapja.

Azóta van stabil, bejelentett állása 5 percre bicajjal, négykor végzéssel, pont van ideje edzeni. Mármint elkezdett edzeni embereket, egyelőre az én exszeretőmet és egy cimborámat heti háromszor, rajtuk gyakorol.

Este együtt írjuk össze a gyakorlatokat, nem gondoltam, hogy a gerincbajom valaha még segítség lesz, mit csinálhatok, mit nem szabad. :D

Szóval elkezdte álmai karrierjét építeni.

Megszerezte a jogsiját. Elsőre.

Elkezdte törleszteni a haverjának az autóját, amit megvesz majd.

Még egy vizsga hiányzik a legújabb papírjához, elintéztem, hogy mehessen az én edzőm sulijába lerakni, és szépen fizesse meg a korrepetálást a csajnál. Megéri.

Judós3 szerint gyökeres fordulatot vett az élete, mióta velem él.

Hiszek a pozitív megerősítés hatékonyságában, ő is, én is mindig kis hülyéknek voltunk beállítva otthon, amikor a legkevésbé sem, íme a bizonyíték.

Csak úgy érzem, távolodunk egymástól. Ő azt állítja, soha nem volt ilyen mély érzelmű kapcsolata, és nagyon ragaszkodik hozzám, és ha húsz éves lennék, nagyon szeretett volna gyereket tőlem.

Én meg úgy érzem, kényelmes és egyszerű neki így, persze látom, hogy mennyire szeret, kétségtelenül.

Ölel és körbeugrál és mondja és hálás és lehet, hogy csak kimerültem, egyre sötétebb gondolatok kavarognak a fejemben.

Ilyenkor jön az antidepresszáns listám, csak kurva nehéz belevágni, amikor csak sírva vinnyogna az ember a takaró alatt.

- 8 óra alvás (sosem sikerül)
- heti 4x2 óra mozgás
- több gyümölcs, könnyebb ételek (nem könnyű, mióta étkezési naplót írtam és rájöttem, hogy a bélgörcseim nagyrészben a zöldségektől, kisrészt a gyümölcsöktől, sok rosttól vannak)
- rendrakás
- felesleges ingerek kizárása
- a pillanat megélése (képtelenség, Judós3 mindig(!!!) beszél)
- nemet mondani nem akart dolgokra

Na pörgök tovább, tegnap találkoztunk Judós3 unokatesójával, annak barátnőjével, utána vásárolgattunk, beültünk este pizzázni egy teraszra, helyettesítek ma, holnap, este kipróbálom az új termet, ahol a fiúk lesznek.

És igen, nyilván tudom, melyikőjüknek van nagyobb, de ezt úgyis látni fogják a zuhanyban...

komment

süti beállítások módosítása