HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nap

2014.03.02. 00:29 :: Tobber

Egyébként hasznos nap volt a mai, megpróbáltam dél előtt felkelni és eltávolodni a képernyőtől, így most 12(!) megválaszolatlan levelem-csetem van és egy telefont sem vettem fel.

De cserébe felkeltem nyolckor, letakarítottam az erkélyt, a padot, a székeket, visszavágtam a pampafüvet és a levendulát még a rügyezés előtt, megforgattam a porcsinrózsa földjét, hátha idén is kihajt meglepetésszerűen az elhintett mag, fenyőágakat levettem az érzékeny pozsgásokról, kidobtam a tönkrement eszközöket, új gyertyákat tettem a lámpásokba, bent lehúztam a kanapé huzatát, kitettem tavaszibb párnákat, elpakoltam a megunt dekorációkat, kidobtam pár magazint, átpakoltam a szerszámos dobozokat, megragasztottam egy lámpát, szelektáltam a konyhában, leadtam a rendelést apámnak némi barkácsolásra, főztem, takarítottam, folttisztítottam, a könyvespolcokat megpróbáltam átrendezni, de még nem az igazi, úgy érzem, semmit nem haladtam és fut a lakás.

TCsV és párja felugrottak pár percre kávézni, két órát maradtak, beszéltünk népi hagyományokról és tervekről, este hívott mácsó táncoscimbora, hogy akkor melyik buli melyik városban és melyik együttessel van, mert hiába pihentetem itthon a lábamat (most fáj épp), nyilván nekem kell mindent tudnom, és persze tudom és ahová menni akart, ott előtte pár órával gyerekkoncert volt, vicces lett volna, ha oda állít be.

Jövő héten már elbattyogok egyre, inkább a műsor és a társaság miatt, még nem táncolok, aztán következő bandázás is szerveződik, tavaszi tábor is, egy hosszabb hétvége talán, egy választás, egy húsvét, egy másik családozás, kollégákkal két buli, színházak, fel kell tölteni a naptárt, mert szar hónapok jönnek.

komment

:(

2014.03.01. 23:35 :: Tobber

A tavasz beköszönténél csak egy dolgot gyűlölök jobban: hogy az arcunkbatolja minden hírportál és facebook üzenőfal, hogy UGYE milyen szuper és osztozzunk ebben a hatalmas vidámságban.

Nem tudok, utálom, mint sok ismerősöm is. A kurva életbe, a tél még meg sem érkezett! :(

Tavaly március óta várok hideget, havat, hólapátolást, jégvirágokat, éjjeli megvilágított utcákat, napfényt a jégen.

A fullasztó allergiát, álomkóros és alig használó allergiagyógyszereket-sprayt-szemcseppet, a véres szememből kivetett kontaktlencsét, a tíz perc alatt kifulladó sportolást, a szemkifolyó napsütést, a reggel kabát, délután cipelhetek két réteget a metrón érzést, a hetekre talpfeltörő félcipőket, az elzavarhatatlan galambokat --> napi galambszart és néhány fészket az erkélyen, az izzadni kezdő utastársakat, a tavaszi depressziót rohadtul nem vártam.

Szerintem a mai 12-14 fok a maximum, ami fehér embernek normális, szép, napsütős, pollenmentes, ha már tél nem lehet, de ugye a magyar tavaszok sosem állnak meg ezen a kellemes szinten, tényleg nem értem, miért van a kultúránkban ez a hurráheppizés. Majd valaki mesélje már el, mi a szép a tavaszban a növényeken kívül, ami non-stop van a nappalimban is, vagy az Oázisban, ha érdekel.

komment

Mindenkinek, aki magáénak érzi

2014.02.28. 23:52 :: Tobber

 

komment

Nincs is szebb...

2014.02.28. 21:36 :: Tobber

...mint egy csetelés olyannal, aki megijedt, hogy net hiányában el van vágva a külvilágtól.

Most olvassuk el még egyszer.

komment

Reblog

2014.02.28. 20:37 :: Tobber

Úgy érzem, Béká most döbbent rá, hogy többet nem kell engem munkába fuvaroznia. :(

http://ramequin.blog.hu/2014/02/28/i_hate_everyone

Az érzés kölcsönös, hadd közvetítse Máté Péter a gondolataimat:

Harmatcsepp a lombokon,
Hajnalfény a fák közt átdereng.
Gondfelhő az arcomon,
Én vagyok csak ébren és a csend.
Kinek mondjam el a bánatom,
Kinek mondjam el nem is tudom,
Ki hallgat meg egyszer végre már,
Ki gyógyítja meg azt mi fáj?

Harmatcsepp a lombokon,
Hajnalfény a fák közt átdereng.
Gondfelhő az arcomon,
Én vagyok csak ébren és a csend

náránááránáránááá..........

Kinek mondjam el a bánatom,
Kinek mondjam el nem is tudom,
Ki hallgat meg egyszer végre már,
Ki gyógyítja meg azt mi fáj?

Harmatcsepp a lombokon,
Hajnalfény a fák közt átdereng.
Gondfelhő az arcomon,
Én vagyok csak ébren és a csend

náránááránáránááá.........

komment

Vallomás

2014.02.28. 19:51 :: Tobber

Tartozom egy vallomással.

Miután így péntek este komolyan elgondolkoztam azon, hogy Sopron melyik megyében van és ezen irtózatosan megijedtem, gyorsan kerestem két megye/megyeszékhely-megtalálós vaktérképes játékot. 100%-ra teljesítettem, jól van.

komment

Ezeket megúsztátok eddig

2014.02.25. 23:09 :: Tobber

Hogy milyen igaz...

http://barokeszter.hu/2014/02/13/a-7-legelcsepeltebb-tema-amirol-minden-heten-tucatnyi-iras-szuletik/

A VV-be reggelente beletekerek, a tehetségkutatókat ki lehet kapcsolni, tök jó könyvek vannak vagy sztivivander cédé, Halloweent nem értem, Valentin-napra még varrtam, sütöttem is, a karácsony nem az üzletről szól, hanem a családi balhékról, a mai fiatalok bezzeg őőőőő jó testűek és imádják a korosztályomat, az időjárásról akkor veszek tudomást, ha vizes lett a hajam, a politika meg untat, pedig figyelem.

Jól van, nem vagyok sablonos.

komment

made my day <3

2014.02.25. 22:04 :: Tobber

Screenshot_2014-02-25-21-59-20-1.png

komment

Ma

2014.02.25. 17:48 :: Tobber

Ma.jpg

komment

Oh

2014.02.25. 17:31 :: Tobber

Oh, lejárt az egy hét, amikor elvarázsolt hülyemaca stílusban írtam magamnak nektek! Remek élmény volt, feldobott, és a lentiek pontosan így meg is történtek velem.

Szép kis életem van, de ez csak egy cikk belőle, a teljes valóság sosem ilyen cukormázas.

További hasonlókat csak vájflájfsztájlnál olvashattok így, valószínűleg neki is ugyanolyan büdi a kaki, csak erről nem ejt szót, így lehet irigyelni.

Nem tudom irigyelni.

De az már nagyon zavart, hogy állatgyönyörű dokimmal kapcsolatban nem írhattam le a dgás szót.

Bocs.

komment

süti beállítások módosítása