HTML

Daily House

2014.04.02. 23:31 :: Tobber

Ma is néztem Houseokat.

Meglátásaim:

-5-6 évem telt azzal, hogy ilyen típusú, zseniálisan okos, öntörvényű, középkorú férfiakért rajongjak. Szexik, kifinomult a humoruk és átlépnek kispolgári korlátokat.

Aztán rájöttem, hogy ők vonzóak, de nekik egy fiatalabb nő egoépítésre kell. A korral előrehaladva egyre jobban. Nem én számítok, hanem a kapcsolat ténye és az egyéniségük bálványozása*. (Tudom, melyikőtök kezdett el hevesen bólogatni!**) Dehát pasitémában szeretem a szélsőségeket.

-House szintén használ tévéadás rögzítőt (szetboksz), ami a tévézés legjobb találmánya, bármit rögzíthetsz és neked megfelelő időben nézheted (reggeli vasalás-fogmosás-sminkelés közben háttérnek tökéletes), a reklámokat áttekerheted és még a netes letöltésnél is jobb ha lusta vagy kivinni a laptopot és összekötni tévével/hangfallal reggelente.

A dokinál felvett műsorok:

New Yankee Workshop, egy kockásinges amerikai asztalos barkácstippjei, Wilson le is döbben rajta
Monster Truck
Narancsvidék
Spongyabob
éééés a Fekete vipera. Amiben Laurie is szerepelt még brit humoristaként. Hihihihihiiii.

 

*Ettől még a 30-42 korosztálytól kapok hidegrázást...

**Gondoltatok már olvasótalálkozóra? Nem hiszem, hogy sokan vagytok, megismerhetnétek egymást. Akit én sem ismerek, írjon már magáról egy emailt!

---

Nem vagyok valami összeszedett, bocs. Aki szerint másfél hónap táppénz azzal telik, hogy sorozatokat nézek és bütykölök, nem téved sokat, emellett ma elsétáltam a plázáig, bevásároltam, mert sétálni lehet, bár cipekedni nem, meglestem, mi a picsát mit flexel a flexes szomszéd: téglákat vág félbe, hosszában, egyébként nem építkezik, mostam kézzel, főztem, recepteket terveztem, adtam be injekciót, olvastam és rinyáltam Őszhalántéknak, hogy képtelen vagyok hajatmosni, de szerinte 1 cm-es hajjal is tetszenék neki. Ja, és szunyókáltam három órát. Végülis beteg vagyok, vagy mi.

komment

süti beállítások módosítása