HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2014.03.07. 23:29 :: Tobber

Őszhalánték illata beleivódott a párnámba, azon fekszem. Rég láttam, kicsit hiányzott.

---

Csak kicsit volt kínos Illető (exem) friss gyermekének anyjával együtt bulizni, pedig aranyos nő és valamiért bírta a humoromat, ahogy húztam Illetőt.

---

A mai koncertet lemondtam. Mármint néző lettem volna és egy házbeli nő is odatartott, de szétmegy a fejem, görcsöl a gyomrom, és a lelkem darabokban. Kocsival nem merek ott állni, bkv-hoz besétálni ömlő esőben kösz nem, kimentettem magamat.

---

A cégnél ma szeretetteljes volt a légkör (vagy csak szexeltem előtte), a fiúk hoztak virágokat, minőségi édességeket, a tegnapi buli maradékait nagy mennyiségben, lent tulipánt osztottak, sminkes és kényeztetés várt ránk, és hátul lógtam színházjegyeket intézni és beesett egy program, aminek nagyon örülök és a Kisfőnök nőnapi ajándéka az volt, hogy eljöhetek háromkor. És bevallottam, hogy elfelejtettem valamit, de gyorsan megcsinálom, mire felnevetett, hogy ha öt ilyennel mennék be hozzá kéthetente, az lehetne a legnagyobb gondunk, de így ne izgassam magamat. :)

---

A hétköznapi kényszerességekről:
http://tollampapirom.wordpress.com/2014/02/26/a-listagyaros-kenyszeres-vagy-e/
Listát ezret írok, annyira zavar, hogy van párhuzamosan 20-30 feladatom, van jópár haver, kinek mit ígértem és nem válaszoltam, bevásárlás, plusz ha a szimultán koncentrálásokba beugranak a fejemben a zavaró figyelmeztetések a további elintéznivalókra, sosem jutok a végére. Leírom papírra, telefon noteszba, elengedem, feladatbefejezéssel jöhet a lista. Igen, a napi teendőket is. És rendszerben jobban szervezhető.

Bár szerintem mindenki listázik. Tuti.

Az ilyen herpesztől félőknek mint én pedig igazi sokk, amikor a hat éve szeretője Őszhalánték jelzi, hogy kijött a herpesze, pedig ezer éve nem. Neki van? Akkor hat év testiség alatt már nyilván nekem is, vagy hogy? De azért rettegtem, pár hónapig karantén volt, ma járt le, mert rámfért.

Ami még izgalmas: szelektív kényszeresség. A cégnél a kávéfőző körül mindig feltakarítok, amíg lefő a fekete, de a billentyűzetemet hónapok óta tervezem kipucolni, csak nagyon mégsem izgat.

A többi kényszeremről már írtam, egyik sem izgalmas, vagy egyedi. :)

komment

süti beállítások módosítása