HTML

Egy kis segítség

2013.05.22. 19:08 :: Tobber

Ha nem bírod követni a blog pasijait, akkor segítek:

ha irtó hülyén és következetlenül viselkedő pasiról írok, akkor az 30-45 közötti, komoly kapcsolatra (nem) érdemes férfi

ha irtó romantikusan, odaadóan és bájosan viselkedő pasiról írok, akkor az 16-29 közötti érzéki srác.

Ez, azt hiszem, tökéletesen fedi a teljes palettát.

Most egyébként van tegnapi értelmezhetetlen tettű, van a táncosudvarlós, akivel táncolni tuti, nyomul 19éves és egyre profibban teszi és már úgy felsrófoltam az áramat a cicázással, hogy a fél karját nekemadná, nyüzsög két három négy kolléga komolyanvehetetlen ötletekkel, Cégescélbaért dettó, akiről Nagyfőnököm hiszi is, hogy együttvagyunk, annyit lóg nálam, ritkán előtűnő 20éves, Őszhalánték épp talonban, és pasik még a haveri szinten maradó (visszasüllyedő?) KA, meg a nemlányszeretők. És Péfia a maga izgalmas egyéniségével. És ez csak az eheti találka-sms-telefon-csethelyzet.

Ki érti, miért vagyok fáradt? Ma már voltam gyógytornázni, rohanok mozogni. És semmilyen körülmények között nem hozom el Ba haverját, mert tököm tele az évek óta potyázásokkal.

(Tényleg házsártos lennék, ha bár nem szólok, nagyon bosszant, amikor rajzolok a tanfolyamon, leteszem a ceruzámat, amíg vágok, erre a szomszédom elveszi a cerkát és elmélyülten rajzolgatni kezd vele, én meg várhatok?)

komment

süti beállítások módosítása