HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2013.01.27. 23:39 :: Tobber

Lehet, hogy mára kicsit sok volt az inger. Nem több mint szokott, csak nehezebben bírtam.

Jól elindultam nagycsaládi ünneplésre, ahol rajtam kívül még két névnap, két szülinap is ünneplődött. Anyu csörög, akkor szokott negédesen és ok nélkül felhívni, hogy mi van az édes kicsi lányával, ha összekap apuval és kell valaki, akiről hallja, hogy szereti. Pont ezért én már húzom fel magamat, hogy hangulat lesz otthon.

Ezért szépen el is felejtettem a kaját átvinni. Kocsiba be, gyújtás. Némaság.

Hideg volt az éjjel, lemerült az akksi. A húsleves már melegszik, nekem még virágos, meg boros bevásárlás kéne. Hívom szülőket, hogy kések, sztem hívok egy taxit és bebikáztatom, megyek három kört a külvárosban hogy fel is töltsön, majd érkezem 20-25 perc késéssel, egyenek csak. Szerencsére senki nem érkezett időben. Apám kiabál a háttérben, hogy hagyjam a fenébe, majd ő megcsinálja. Ja de nem most, már ivott (11-kor??), holnap. Jó, akkor hogy jutok el hozzájuk, hogy viszem el Anyut este táncolni és ez megér 4000 Ft-ot, minthogy taxizzunk ennél többet. Az az apám, aki a riasztót nem tudja kibiztosítani a kocsimon, mindig hív, hogy mit kell mikor nyomjon.

Szal hívom a szitit, 5 perc alatt kiért, kb. egy perc alatt bebikázott, ennyi idő elég volt, hogy szétfagyjak, rohanok még mindig elfeledve a kaját.

Odaérek épp a család harmadával egyidőben, beérve apám elkezdett levegővétel nélkül kiabálni, de olyan hangnemben, hogy felvontam a szemöldökömet, kb. ez a legbátrabb, amit a hisztijére reagálni szoktam. Nem egészen értettem, mi baja van, nem az, hogy késtem, annak okát felfogta (mondom, a család harmada volt ott!). Áll az arcobakiabálva, álltam döbbenten, hogy ennek most mi az oka? Nem derült ki, csak hogy Anyu valamit nem úgy csinált és hogy beszéljek vele és mondjam meg neki hogy... Innentől nem figyeltem, mit is üzenget, sosem figyelek ezekre, pláne nem teszem meg. Most épp nem Anyu volt hülye, de jól éreztem a telefonból az előszelet. Ja igen, bárki előtt is tud így viselkedni.

Mondom a csajoknak, hogy banyek, a kaja otthonmaradt, oké, egyik unokatesó épp vezetést gyakorol, a negyven alatti lányok beültünk a kocsijába és mentünk egy kört. (Kb. 2 km-re lakom onnan.)

Aztán keresztfiam és tesója elszórakoztattak, a kissrác rámakadt, nagyon bírom a fejét, egyéniség lesz, az már látszik. Szal mi elvoltunk, én többet fetrengtem földön, ágyon, voltam összekócolva párnával és rekedtem be álijedezéstől mint az ebédnél ültem, unokahúg vicces tesztet írt, amit persze direkt buta válaszokkal töltöttünk ki, jól elszórakoztatnak minket...

Aztán négy órával később ők el, Anyuval még fél óránk volt az indulásig, apám elkezdte, hogy mikor megyünk már el. Így.

Amikor sokadszor ordított át a másik szobából, hogy mi a fenéért nem indulunk már, akkor hasonló hangnemben visszaordítottam, hogy velem ne legyen goromba, és bocs, hogy zavarom.

Semmit nem csinált, csak zavarta, hogy a kisszobában nélküle beszélgetünk.

Táncig elvittem Anyut, majd bevonzott a zene, bár nem terveztem maradni. A 19éves és 21éves a nyakambaugrott, majd rajtam lógott. 21éves ölelgetős fajta, a karjaiba dőlve pihentem a szünetekben, adtunk a pletykáknak, pedig ismét a 19évestől kaptam ajánlatokat. Próbálok nem élni vele, és próbálom nem észrevenni a nyílt célzásokat, az anyja kinyírna. Elképesztően jó pasi. Gabalyodtunk már nálam valami hb előtt olyan szituba, amiből nehéz volt kimenekülnöm, az anyja lehetnék. (Bezzeg 21éves anyja annyira aggódik, hogy a fia meleg, hogy ő meg biztat, hogy jöjjek össze vele.)

Úgyegyébként ott volt az a srác is, aki fél éve mondogatja, hogy elhív randira, persze ő korombéli, ennek megfelelően viselkedett ma idiótán.

Ó, a ruhatárban beugrós volt, egy srác, azta de hűha és ő is célozgatott, valahogy úgy érzem, ő lehetne az új Jr... ha már Jr most épp eltűnt.

És ha mindehhez 20 éves lennék, akkor tök jól szórakoznék. De nem vagyok annyi, és nem ilyen kalandokra vágyom.

Na jó.

Azért tök jól elszórakozom! :D

komment

süti beállítások módosítása