HTML

---

2013.01.21. 16:49 :: Tobber

Morzsák:

 

neeeem is pörgök. nem is pörögtem régen sem. és nem is csinálok 600 dolgot egyszerre. :) miket gondoltok ti rólam! csak semmire nincs időm, de nem tudom, mivel ment el egy estém mondjuk öt éve.
---

pár éve azt gondoltam, hogy már nincsen étkezési zavarom.
néha még a szüleim trükkjei, amikor kijátszanak egymás ellen engem, megzavar (ma apám eddig 3x hívott, ebből egyszersem köszöntött fel, de Anyu idióta, stbstb). de az elmúlt hetek, az újabb magánéleti csalódás hátbavágott, lemondtam a szombati szuperprogit és berendeltem egy csomó zsíros kaját. mondjuk jó jel, hogy nem bírtam megenni a felét sem, régen ez lement egyben.
de ez nem jó így, figyelni kell megint jobban. drpr-t már tavaly sem láttam, de komoly törekvésem, hogy ne is többé. főleg elnézve, hogy nálam hány embernek van nagyobb szüksége rá... :)
---
nézzétek meg Anyu 47 évvel ezelőtti fotóját a fbookon nála. ahogy öregszem, elképeszt a hasonlóság köztünk, pedig régen tiszta apám voltam. keresztfiam anyja szomorkodott, hogy a fia nem a Családnevem karaktert örökölte kreol bőrrel, fekete hajjal...
---
kollegina fia felvételizett, rákerestünk a feladatokra, jól van. egy 14 éves szintjén még tuti vagyok nyelvtanból és matekból, simán megoldottam ránézésre. mondjuk a két kedvenc tárgyam volt.
---
most komolyan nincs semmi félrefordítós poszt rowling új könyvéről? rég olvastam 570 oldalas könyvet, mióta kb. minden másra szánok időt (és az is rowling volt, elfeledett polihisztor magyar zseni, de ott nincs fordítás), és annyi tippem lenne... ha valaki megtalálta, küldje lszi át a linket, köszi!
---

a gyógytornász véleményét gondoltam magam is, de megerősített: a jóga és a pilátesz nagyon nem jó az izületi problémásoknak, rendszeresen jönnek hozzá ott tönkretett betegek.
remek a marketingjük, hogy az ellenkezőjét hiszik róla...
---
tegnap sem táncoltam, az influenzára fogom, de nincs kedvem.
de voltak vendégeim, egyiknek szűkítettem szoknyát mandarinért cserébe, másiknak főztem teát, baromi házias vagyok, bár hétvégén a mirelit szilvásgombóc és nemmirelit hemendeggz szintnél többre nem volt kedvem. De rend van és varrtam egy szatyorfélét, ami cuki lett.
---
a hét bókja: " egy férfihoz képest akkor is kedves és nyitott, szociális személyiség vagy, amikor öntudatlanul alszol." :DDDDDD

 

komment

süti beállítások módosítása