HTML

---

2012.03.18. 20:14 :: Tobber

Szabályok:
- köszönd meg
- 3 dolog magadról
- add tovább 4 általad kedvelt bloggernek

Tényleg ritkán és lassan reagálok felkérésre, de Müzlinek szívesen. :)

Szóval köszönöm. :)

Semmi fontosat nem kell tudni rólam, amit itt olvastok, kb. ennyi vagyok.

Mostanában tűnt fel, hogy aki első ránézésre akar levonni következtetést rólam, az általában téved.

Ha a magassarkú vagabond cipőimet vagy az ékszergyűjteményemet látja meg, biztos nem gondolja rólam, hogy ez az egyik kedvenc zeném és most is népzenei válogatáslista megy a jutyubról:

Taraf de Haidouks: Barza nachlea a pai...

Ha néptáncosként lát, nem hiszi, hogy kattanok a csipkés fehérneműkre és órákig tudom bodorítani a hajamat, ha olyanom van.

Aki ducinak tart, el nem tudja képzelni rólam, hogy mennyit képes vagyok mozogni. Nagyjából ugyanennyit enni is. :D

És imádok főzni. Amit viszont a főnököm nem hisz el, mert ő valami magyar sarahjessicaparkernek hisz. (Nem, sem külsőre, sem naivitásban nem talált, nem dőlök be Mr. Big típusú faxoknak és népzene nélküli esti szórakozóhelyen ötévente járok, menekülök is.)

Aki minden este táncolni lát (kivéve a mostani térdgondos élethelyzetet), az nem hiszi, hogy képes vagyok egész nap a Velencei-tavon lebegve napozgatni.

Aki látja, hogy mennyit nyüzsgök, az nem hiszi, hogy egyedül órákig el tudok bogarászni egy bonyolultabb kézimunkával.

Aki látja, hogy hogyan szórom a selejt pasikat, nem hiszi el, hogy mennyire szeretnék gyereket.

Érdekes, hogy milyen hamar kategorizálnak az emberek, bár nagyon nem izgat, túl sok ember véleményére úgysem adok.

+1. Azt hiszem, eddigi életemben most vagyok a legboldogabb, legkiegyensúlyozottabb, annyi szeretet vesz körül, hogy ez már gusztustalanul giccses. :))

Nem adom tovább, de akinek kedve tartja, írja le, akár egy emailben! :)

komment

---

2012.03.18. 19:37 :: Tobber

Ma, március 18-án bikiniben kertészkedtem az erkélyen, kisinasom a padot smirglizte.

És tervezzük a nyaralást, min. 10-12 nap napsütés, sok hely, sok táj, sok épület, alig várjuk. Már a netet bújom, mit nézzünk meg! :)

komment

---

2012.03.18. 10:07 :: Tobber

A fél ország speedfitneszezik, de erről lemaradtam.
Túl sok fémet raktak belém. A fémgomb térd fölött van...
Mindegy, végülis szeretek órákat mozogni. :)
(Kivéve a szobabiciklit, persze pont azt lehet. Azt mondtam már, a gyógytornán micsoda csoda gyakorlatok vannak? Tiszta stepaerobic, csak zsámolyon meg csúszós laticeldarabokon. Soha nem akarom abbahagyni! :)) )

komment

---

2012.03.17. 14:40 :: Tobber

Minden nagyon szép (csak a sípcsontom ne fájna ennyire), de van egy gondom, ami egyre fokozódik.

A szüleim. Kicsikoromtól belevonnak a kicsinyes érzelmi játékaikba, menekültem is otthonról, amint tudtam. Amíg hosszan együttéltem egy-egy fiúval, addig eltávolodtak, de most, hogy egyedül élek, főleg mióta lesérültem, az arcombanyomják minden veszekedésüket.

Külön-külön felhívnak, hogy melyik hülye, idióta, agyalágyult, majd öt perc múlva a másik, hogy ki és miért ugyanaz, ésdeugye ő nem hülye, idióta és agyalágyult.
Döntsem el én, hogy kinek van igaza. Hát nem!

Sok évig csak ezt láttam kapcsolati mintának, ezért is mentem bele megalázó kapcsolatokba. Drpr sokat dolgozott rajta, hogy túllépjek ezeken a sablonokon. Sztem sikerült neki, rég nem láttam, nem is tervezek menni hozzá, ha a szüleim elkezdik mostanában, egy "oldjátok meg magatok, ne vonjatok bele" mondattal elintézem, fel is fogják általában.

Talán megtanultam kezelni, bár ezt nem lehet érzelemmentesen fogadni, hisz épp a másik szülőmet szidják. (Hangsúlyoznám, nem csak apu a ludas, Anyu éppúgy provokálja, igazságtalan vele.)

Ma ígértem egy gyors fuvart Anyunak, amiből ebédelés lett, ahol már sikítani tudtam volna. HAGYJATOK KI ebből az egész szarból, el lehet válni, ha így nem jó!

Érzelmi zsarolnak, az én véleményemet kérik ki a másik ellen, ha meg adnék tanácsot (nem, okos vagyok, nem adok), akkor a másikkal cseszek ki. Unom, hogy én vagyok a lelki szemetesláda, ha szar egy kapcsolat és senki nem boldog, el lehet hagyni egymást. :((((

Számolok háromig és túllépek. Újra és újra. Csak ők lépjenek már tovább 41 év után. És addig is hagyjanak békén vele.

komment

---

2012.03.16. 19:50 :: Tobber

Minden napra valami új:

újra tudok az ágyásszegély kockakövein egyensúlyozva járni!! :)

--------------------------

A színpad egy varázslatos hely. Hiányzik. Egy másik világ. El sem hiszem, hogy a tegnapi főszereplő táncos fiú hétvégén az ölemben feküdt és birizgáltam a haját...

--------------------------

Hány jó étkű férfi tud megenni 50 dkg lisztből készült palacsintát? Ba már telekajálta magát, Szomi is kapott, belém már nem fér több (kettő).
Lefagyasztani nem akarom.

komment

---

2012.03.15. 08:59 :: Tobber

Jól van, megírtam egy hét morzsáit, majd a cégnél mentettem le, aztán meg főnök huszonéves fia szórakoztatott munkaidő végéig, így tök elfelejtettem. Majd hétfőn publikálom...

Addig szeretném mélységes örömömet kifejezni, hogy végre fájdalom nélkül kekszelek, hurrá. (Mármint a térdem nem (sem) fáj.)

Annak is örülünk, ha olyanokkal haverkodunk, akik este ingyen visznek be egy táncszínházi előadásra.

Annak is örülünk, hogy minden este hotline chaten lógunk Őszhalántékkal, így ma sem maradok le az éden hotel cselekményeiről. :D

komment

---

2012.03.13. 17:37 :: Tobber

December óta ma bkv-ztam először.

Itt is szeretném megköszönni a 60+ fuvart, amit barátok, rokonok, táncosok, ex a kedvemért megtett, külön hála TáncosPének, aki minden hajnali tornámra (otthonról hatkor elindulva) felvett, elvitt. Ba volt a kórházi kontrollra vivő fuvarosom, a többiek dolgozni hoztak-vittek, vagy akár buliba.

Most már vezetek is, igaz, a belvárosba nem jövök a parkolási díjak miatt.

Szóval a fuvarossütikkel és sokadik köszönetmondással is szeretném kifejezni, hogy mekkora segítség volt ez az életemben!

Csak sejteni mertem, hogy ennyi emberre számíthatok majd.

komment

süti beállítások módosítása