HTML

---

2010.09.05. 00:01 :: Tobber

Pénteken munka után hazaugrottam köszönni az ágykészítő asztalosfiúnak, aztán Anyura hagytam, elrohantam Elíz nénizni, majd haza, ahol idillien az erkélyemen a naplementében ecsetelgette a fickó az ágykeretet, amíg én smirgliztem a fiókgombokat.
Megdicsért, ügyesen smirglizek.

Megszakértettük, hogy hogyan lehetne az ágy őőő néha megnövekvő amplitúdóját csökkenteni, vagy legalább lehalkítani, tök jó ötletet talált ki, és javasolta, ha máskor a szüleim előtt kell a "de ugye a vadabb szexet is kibírja" témakört felhoznom, kérdezzek rá, hogy a gyógytornát bírja-e. Sűrűn kell feltennem ezt a kérdést?

Aztán át TCsV-hez bulizni, ami viccesen indult, mert TCsV még egy másik buliban volt, a pótvendéglátó meg elhagyta a kulcsát és bennragadt a bezárt kapu és a felső rács közé a kukák mellé, ott ült a sötétben 45 percet, mi beintegettünk neki és visszaültünk a kocsiba csacsogni. Aztán már jó volt, hajnalban néztünk olyan pornót, amilyet még én sem láttam, pedig aszittem, engem már nem lehet meglepni.

Ma új ágyon ébredés, el céges napra Békásra, ott szötymörgő esőben játszottunk a kölkökkel, Auchanban bevásároltam hazafelé, mert átjöttek a fiúk megasztárt+xfaktort nézni, meg az ékszereimet felpróbálni. TCsV-től kaptam egy erotikus csipkeizét, amit ezúton köszönök, őő, de nem értem, miért kaptam. :D


komment

---

2010.08.31. 20:47 :: Tobber

A kéket fűztem hétvégén, a rózsaszín az első szettem:

:)

:))

(Fotózni még mindig nem tudok. :) )

komment

---

2010.08.31. 19:48 :: Tobber

Tegnap munka után Kolleginával soppingoltunk pölö egy bőrdzsekit, úgyhogy megkapta a "használt" ballonomat kölcsönbe, hogy ne fagyjon szét. Majd elmentünk másik kollegina lánybúcsúztatójára, amin a skacok is megjelentek egy idő után, úgyhogy 5 pálinka és egy mojito után boldogan jöttünk el, amikor a helyet bezárták éjjel.

GörisPé Illetővel vállvetve győzködött, hogy kurvára esélytelen, hogy én valaha maszkulin legyek.

Hehe, nem ismertek pár éve, amikor még nem magassarkúban, fullékszerezve, sminkelve rohangáltam, most meg lobog a hajam és szűk a felsőm. :D Amikor olyan kedvem van.

A taxiba szálláskor Illető felajánlotta, hogy velem őőő alszik, visszautasítottam. Pedig kedvem lenne, de unom már ezt az életmódot. Erre vagyok predesztinálva, vagy eljön már az Egy és nagyjából Végleges?

A mai próba érdeklődés hiányában elmarad, két stréber: TáncosO és én mentünk volna, de nekünk meg zenénk nincsen, anélkül meg egy táncpróba, még egy aerobik is nehézkes. :)

Úgyhogy találkoztam apámmal (aki fél perc alatt felhúzta az agyamat, mindegy), néztünk nekem ágybetéteket, majd Elíznéni csodagyógytornászom javaslatára beszerzünk egy ágyrácsot, rávágatunk a legsimább matracból, és szerinte ez a legjobb a deréknak. Egy szivacsnyit megér!

Találkoztam még apu cimbijével, aki ismét agyondicsért, hogy mennyire jól nézek ki (az új bőrdzsekimben), jól van...

komment

---

2010.08.30. 01:24 :: Tobber

Ma már fel bírtam kelni a fejfájástól, átmentem szülőkhöz ebédelni, csak közben elfelejtettem enni, de az ötödik kávé határozottan csökkentette a fejfájásomat, amit előző nap advil ultra+3óra+paracetamol+3óra+neocitrán(hátha influenza)+3óra+diclofenac nem csillapított.

A kezem lefoglaltam, összedrótoztam egy teljes szettet fülbevalók, medál, karkötő, gyűrű.

Aztán megerőltettem magamat egy komolyabb otthoni gyógytornára, majd fogadtam az asztalost, hogy dobjon össze egy fürdőszekrényt meg egy új ágyat, ami nálam elég speckó, mert szekrények tetején van a matracom. Mindegy, ehhez szakember kell. Anyuék is átjöttek kíváncsiskodni.

A csinipopsi asztalos győzködött, hogy stabil funérból is, úgyis csak alszom rajta, majd próbáltam úgy feltenni a "de ugye a vadabb szexet is kibírja" kérdést, hogy a szüleim lehetőleg ne fogják fel, mire is kérdezek. A pasi megértette titkos kódolásomat, felcsillant a szeme és később őőőőő feliratta velem a számát, csak a főnökét tudtam. :D

Aztán szájhúzva elmentünk táncházba, szabadtér, hideg, fejfájás, de aztán végigtáncoltuk-röhögtük az egészet.

Azért megértem, miért utál minden tánccsoportost Ess és köre. Mert jóóól  kidobtam anno. Mert nyomasztja, hogy szebben táncolunk.

Mert tényleg klikkesedünk. Mert sokszor külön sorban táncolunk. Körbeállunk, mint a kézisek és hangos kurjantással ujjongunk. Mert diszkót táncolunk hátul valami unalmasra.

Mert akkora tömeg volt, hogy úgyis csak a fejünk és vállunk látszott a tömegben, az nem igazán, hogy miket lépünk, ezért TCsV-vel a sor végén konkrétan páros lábbal ugráltunk pont olyan ütemre, hogy felül úgy tűntünk, mintha tényleg helyesen lépnénk. :D Sorvezető TáncosTé hátranézett és röhögött rajtunk.

Majd megbeszéltük TCsV-vel, hogy a tömeg nyííílván nem a zenekart tapsolja minden szám után, hanem minket, mert tök jók vagyunk, ezért a tapsoknál összekarolunk és átérezve művészetünket komoly képpel hajolgattunk a tömeg felé.

Még vissza-vissza kiáltások is elhangzottak, erre csak szerényen mosolyogtunk, de a zenekar félreérthette, mert új számba kezdtek... Ki érti ezt?

:)

komment

süti beállítások módosítása