HTML

---

2010.09.05. 00:01 :: Tobber

Pénteken munka után hazaugrottam köszönni az ágykészítő asztalosfiúnak, aztán Anyura hagytam, elrohantam Elíz nénizni, majd haza, ahol idillien az erkélyemen a naplementében ecsetelgette a fickó az ágykeretet, amíg én smirgliztem a fiókgombokat.
Megdicsért, ügyesen smirglizek.

Megszakértettük, hogy hogyan lehetne az ágy őőő néha megnövekvő amplitúdóját csökkenteni, vagy legalább lehalkítani, tök jó ötletet talált ki, és javasolta, ha máskor a szüleim előtt kell a "de ugye a vadabb szexet is kibírja" témakört felhoznom, kérdezzek rá, hogy a gyógytornát bírja-e. Sűrűn kell feltennem ezt a kérdést?

Aztán át TCsV-hez bulizni, ami viccesen indult, mert TCsV még egy másik buliban volt, a pótvendéglátó meg elhagyta a kulcsát és bennragadt a bezárt kapu és a felső rács közé a kukák mellé, ott ült a sötétben 45 percet, mi beintegettünk neki és visszaültünk a kocsiba csacsogni. Aztán már jó volt, hajnalban néztünk olyan pornót, amilyet még én sem láttam, pedig aszittem, engem már nem lehet meglepni.

Ma új ágyon ébredés, el céges napra Békásra, ott szötymörgő esőben játszottunk a kölkökkel, Auchanban bevásároltam hazafelé, mert átjöttek a fiúk megasztárt+xfaktort nézni, meg az ékszereimet felpróbálni. TCsV-től kaptam egy erotikus csipkeizét, amit ezúton köszönök, őő, de nem értem, miért kaptam. :D


komment

süti beállítások módosítása