HTML

---

2010.08.31. 19:48 :: Tobber

Tegnap munka után Kolleginával soppingoltunk pölö egy bőrdzsekit, úgyhogy megkapta a "használt" ballonomat kölcsönbe, hogy ne fagyjon szét. Majd elmentünk másik kollegina lánybúcsúztatójára, amin a skacok is megjelentek egy idő után, úgyhogy 5 pálinka és egy mojito után boldogan jöttünk el, amikor a helyet bezárták éjjel.

GörisPé Illetővel vállvetve győzködött, hogy kurvára esélytelen, hogy én valaha maszkulin legyek.

Hehe, nem ismertek pár éve, amikor még nem magassarkúban, fullékszerezve, sminkelve rohangáltam, most meg lobog a hajam és szűk a felsőm. :D Amikor olyan kedvem van.

A taxiba szálláskor Illető felajánlotta, hogy velem őőő alszik, visszautasítottam. Pedig kedvem lenne, de unom már ezt az életmódot. Erre vagyok predesztinálva, vagy eljön már az Egy és nagyjából Végleges?

A mai próba érdeklődés hiányában elmarad, két stréber: TáncosO és én mentünk volna, de nekünk meg zenénk nincsen, anélkül meg egy táncpróba, még egy aerobik is nehézkes. :)

Úgyhogy találkoztam apámmal (aki fél perc alatt felhúzta az agyamat, mindegy), néztünk nekem ágybetéteket, majd Elíznéni csodagyógytornászom javaslatára beszerzünk egy ágyrácsot, rávágatunk a legsimább matracból, és szerinte ez a legjobb a deréknak. Egy szivacsnyit megér!

Találkoztam még apu cimbijével, aki ismét agyondicsért, hogy mennyire jól nézek ki (az új bőrdzsekimben), jól van...

komment

süti beállítások módosítása