HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.07.10. 19:23 :: Tobber

Ma táncoscsapattal jobbhíján Sportuszi, ami kétszerakkora, mint amikor exPasival hetente jártunk oda.

Jó társaság, szép idő, jóléreztem magamat.

Egy 195 magas korombéli csokibarna, kékszemű és görögisten-alkatú srác (fotót kérésre küldök) valahogy mindig ott napozott, ahol mi, aztán megszólított, hogy nem a közgázról ismerjük-e egymást (lehet, sztem nem), majd elhívott szaunázni, majd fél órát mesélt még, tetszem neki, milyen szép az alkatom, állítólag felkeres majd.

Állandóan leesik az állam, hogy 70 kg-san, narancsbőrösen, striákkal, és fogyás után még nem teljesen helyreállt bőrrel pasik bikiniben ennyire buknak rám, miközben a napisokat sportoló bombaalakú táncoslányra (tinik szerint 10/7-es, én 10/8 ugye) nem.

TCsV szerint szimplán olyan a kisugárzásom, hogy dgjmegdgjmeg, de ma azon kívül, hogy színes bikiniben slattyogtam a törölköző és a medence között hőségtől kókadtan, semmi jelet nem adtam. Szerintem, ugye.
Megbeszéltük, hogy a két kölköt leállítom, mert már túlzás, hogy a 16éves dzsigolót játszik nekem, a 19éves meg úgy néz rám egész estéket, mint akit meghipnotizáltam, szal lépnem kell.

Találkoztam még Drisem régi havernőjével, ő mesélt Montenegróról, amit célbavettünk TCsV-vel, találkoztam két kollégával is.

komment

---

2010.07.10. 19:09 :: Tobber

Frászt kapok a légfrissítőmtől, akárhányszor elmegyek előtte, prüszköl egyet.

A technikát meg kell szokni.

 

komment

---

2010.07.10. 09:42 :: Tobber

Már szerdán peches voltam. Vagy 20 kollégával elmentünk meccset nézni, ahogy a közben odaérkező 19 és 16 évessel úgy beszélt az üzletvezető, hogy hárman átmentünk a szomszédos helyre, ahol meg egész este kinylták a popsinkat.
Közben elszórakoztattak, meg most már mindkettőjükön látszik, hogy őőő izé hát vonzódnak hozzám testileg, na.

Csütörtökön táncpróbán megzavart minket egy kiselőadás, a másfélévekezdő nem volt hajlandó gyakorolni azt, ami nekünk már megy és miatta csinálnák, ezért ő sértődött meg, úgyhogy én beálltam a fiúk lépését tanulni, nem árthat.

Kölköket hazavittem, a 16éves meggyőzőbb a legtöbb negyvenes pasinál, úgyhogy néha végig kell futtatnom a gondolatot, hogy kétszerannyi idős vagyok, nem fogom megtenni, akármilyen jól csinálja ez a tinédzser. :D

Tegnap a koncertre azért eljutottam, hála TCsV-nek, csomó ismerős, még táncoltunk is, meg egyik táncoslányka feldobott egy kicsi ajándékkal. :)

Tudtátok, hogy a részegség korrigál erősebb látásgondokat? Ma reggel kinyitom a szemem és tökéletesen látok! :)
Vagy csak lencsében aludtam.

komment

---

2010.07.10. 00:58 :: Tobber

Részeg vagyok és elegem van, és egész este egy kedves meleg amerikaival csacsogtam angolul, pedig volt ott magyar és hetero is és olyan is, akiről lerí, hogy megizélne. És Szomi segítsége nélkül is eljutottam gyógytornára és a fordászt lemondtam, így megmenekült kb. 20 cm hajam és elbőgtem magamat, amint láttam, hogy az autóm nem áll a ház előtt.

Mindegy, ma egész nap bőgtem.

És holnap xarul leszek és áttettük a strandolást Pestre, a picsába! Velencei-tavat, északi oldalt akarok, ami autó nélkül nem megy. :((((

Kiakadtam. Végre volt egy jó kis autóm. Megbízható, szép, kezesbárány.

Most már darabokban lehet valahol, a korim meg egy kukában.

:((((((((((((((((((((

komment

---

2010.07.09. 13:09 :: Tobber

Bőgök, mint a himnuszon szoktam:

éjjel ellopták az astrámat! :((((((((((((((((

Iszonyúan sajnálom, szerettem a kocsit. Este 11 felé értem haza a próbáról, a gyerekeket is hazavittem, lezártam a ház előtt az utcán, reggel meg megyek ki a kapun és nem áll ott autó. A szívem szakad meg!

Hívtam/megjártam a rendőrséget, bemondattam a city taxi cb-jén, mindenki bíztat, hogy ha nem is lesz meg, nyár végére a cascoból vehetek másikat.

A világ legmegbízhatóbb kocsija volt, szerettem. Gyors, kényelmes, már úgy alakítottam ki az életemet, hogy bár munkába bkv-val, de este retekkőbányára próbára kocsival, gyógytornászhoz kocsival, ma mentem volna vele tornára Szentmihályra, aztán rohantam volna belváros fodrász, majd Zugló koncert, majd ígértem pár hazafuvart, holnap táncosokkal mentünk volna strandra, vasárnap kocsival strandra, utána Pesten két koncert, este meccsnézés, utána szabadtéri táncház. No mindezek most megritkulnak.

Csak sírok itt tehetetlenül, pedig főnök édes volt, Kollegina megértő, táncosok segítőkészek, szomszédok összegyűltek, Szomi többször hívott aggódva és bevállalt egy fuvart nekem a gyógytornászhoz, unokatesó a jogi részeket vázolta fel, ilyenkor érzem, hogy kik szeretnek.

Most több lépést megtehetnék, pl. neten felajánlok visszavásárlási pénzt, de 1,4 milliós autónál ha volt casco, akkor nincs értelme. Vannak rendszámfelismerő kamerával cirkáló autók, de sztem vagy szét is kapták már, vagy pihentetik pár napot...

Keresek egy kölcsönautót, ha tudtok olyat, hogy valaki csak parkoltatja, de kölcsönadná, annak fizetnék szívesen, nomeg most már garázsba állnék vele.

Tegnap mosattam le, TCsV lekapta a huzatokat róla, így a szép gyári kárpit virított, meg ugye a pár hete kapott új rendszám, ezért valaki újnak nézhette.

Hogy jöjjön rá egy öthetes görcsös hasmenés hányással spékelve, de valamije viszkessen is ám rohadtul!

komment

---

2010.07.07. 12:01 :: Tobber

Azt meséltem már, hogy tegnap reggel egy éjjel egykor megírt email fogadott Ba-tól?

Két teljes oldalban ecseteli, hogy újra akarja kezdeni. (Aki kéri, átküldöm.)

Céges emailről, meddig ülhetett bent az irodában ezt fogalmazva?

Nem válaszolok, majd elunja, ha a szóból nem ért...

Ma kettesben ebédeltem a gazd. vezetőnkkel, megmutogatta erdélyi fotóit, sztem hamarost mi is megyünk megint.

 

komment

---

2010.07.06. 21:31 :: Tobber

komment

---

2010.07.05. 19:50 :: Tobber

Ééééés sikerült úgy feltűzni a hajamat, mint Edinek volt Bé esküvőjén. Ő egy perc alatt dobta össze alkoholos befolyásoltság alatt.

Hány éve volt az az esküvő? :DDD

komment

---

2010.07.05. 19:34 :: Tobber

90%.

Optimista napjaink vannak... :D

komment

---

2010.07.05. 19:31 :: Tobber

Ma vettem 30 dkg baconös fornetti sütit, reggeli-ebéd-vacsorára.

És a felénél eszembejutott ez a gyerekvers:

Siv Widerberger: Bélyeg

Bélyeget gyűjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyűjtök bélyeget.

 

:(

komment

süti beállítások módosítása