HTML

---

2010.03.18. 16:21 :: Tobber

18éves rendkívül jól szórakozik azon, hogy anno Ess és most Ba is féltékeny rá.

Tegnap kávéztunk, kibeszéltük az élet nagy kérdéseit és a mileszelhanagyleszel témakört, nosztalgiáztunk a tavalyi görög nyaraláson és nagyonsok cigit elszívtam és nagyon jólesett, pedig fél éve rá sem gyújtottam. Aztán megkért, hogy vigyem haza, de előtte feljött hozzánk és Ba-val társalogtak a bkv helyzetéről, majd hazavittem, ahol még vigyorogva csacsogott arról, hogy apukája szerint neki nem kéne őőőő kihagyni engem. Öh. :)

Mi csak beszélgetünk.

//

Innen is hurrá a mai frissenszületettnek!!! :)

komment

---

2010.03.18. 10:29 :: Tobber

Apám naracssárga széldzsekiben ösztönzi a népet a piacon, utcán, plakátolnak, szórólapoznak. Hétvégén a kezünkbe akart nyomni 1-1 tollat, de csak akkor, ha a fideszre szavazunk. Nem fogadtam el, morogtam OV-ra (Varga Mihállyal meggyőzőbbek lennének ám!), mire kiosztott, hogy mekkora hülye vagyok, ha nem rájuk szavazok.

Majd Anyu odamorrant, hogy mit akarsz, te sem rájuk fogsz szavazni!

:DD

Azt meséltem, amikor aláírást gyűjtött egy helyi pártemberrel, akkor odamentem hozzájuk és kérdésére kifejtettem a fickónak, hogy sokkal szimpatikusabb lenne a pártja a vezetőjük nélkül? Korosztályom nagy része ugyanezt mondja...

komment

---

2010.03.17. 17:12 :: Tobber

Két dolog foglalkoztat mostanában, hogy nyáron festetni kéne a lakásban, öt éve nem volt, szörnyen néz ki és ötletem sincs, milyen legyen, a másik meg amiről mindenki beszél, kit válasszak.

A környezetem hasonlóan vélekedik, ez a kormánypárt ne maradjon és rémisztően őrült OV ne legyen. (Ki képes őt választani???)
Asszem a másodikban már nem reménykedhetünk, de vajon kire kellene a voksot leadni? Szélsőségekben nem hiszek. Az előző szörnyű volt. A narancsosok is korrupt banda az ezüsthajóval, hepienddel, koronaúsztatással. Jó, őket ne. A többi is demagóg kampányt folytat és ködösít, nyilván nincs sok ötlet, mivel lehetne lendületet szerezni. Senki nem tetszik. De választani akarok.

Ötletek jöhetnek a postaládába.

komment

---

2010.03.17. 15:11 :: Tobber

Hosszas netbogarászás után sem találom annak a bizonyos gesztenyés rolád-alagút-tekercs-akármi receptjét, úgyhogy Anyut csatasorba állítottam, felajánlotta, hogy elmegy Fischerékhez, vesz jónéhányat és addig kóstolgatjuk, amíg rá nem jövünk a trükkre. A legfinomabb az étcsokikrém/hab a közepén...

Remélem valaki célzásnak veszi: megköszönném, hogy ha a Hollán Ernőn trolizik, akkor kiles a Balzac utcánál, hogy melyik nap vannak zárva, valamikor hét közepén... Köszi! :)

TCsV este megkapta a hétvégén megvarrt mackót, ekkora örömöt még sosem láttam az arcán. Puszilt, ölelgetett, mindenkinek mutogatta, majd végignézette vele a táncpróbát, integetett, naszóval azt hiszem sikerült meglepni, már nagyon szeretett volna egy ilyet. És ajándékboltos táncostársunktól kaptam egy komoly ajánlatot, készítsek a boltjába többet, ő jó áron eladja.

komment

---

2010.03.17. 11:30 :: Tobber

Sztahanova a mai teljesítményértékelésen minden céljára 100%-ot kapott, a túlteljesíthetőre a maximumot, április közepén jön a prémium.

Büszkén dobog maximalista lelkem.

komment

---

2010.03.16. 16:46 :: Tobber

Három napos hétvége alig történéssel... Ba visszafog, amit utálok.
Nem mehettem kollégákkal síelni sem.

Szombaton Ba-t elvittem nyolckerbe gitárórára, majd 65 perc alatt: átmentem Újpestre, Duna Plázában vettem műköröm alapanyagokat, néztem cipőket, vettem újságokat, majd visszaértem Ba-ért nyolckerbe. Ezt mind.
És parkoltam is, merőlegesice.

Este elvittük Anyut táncolni, ha már ott voltunk Ba kérésére bementünk, hogy tanulhasson, majd hisztizett, hogy nem akar tanulni, majd közel állt egy pofonhoz, majd TCsV váratlan érkezése vetett véget a vitának, aki négyszemközt megkért, hogy hagyjam ott Ba-t, ha meg magányos lennék majd ő hozzámköltözik.
Tavasz lehet, ma egy kolléga felkínálkozott, hogy lesz gyerekeim apja, egy másik kávézni hivogat, harmadik kártyázni akar tanítani, Őszhalánték irogat, 18éves hívott el csacsogni...

Majd kb. semmit nem csináltunk, főztem, sütöttem, lakást rendeztem át ismét, takarítottam, mackót varrtam népviselettel (jóvan csak egy mellénnyel), hétfőn meg semmi lelkierőm nem volt Ba tesójáékhoz és négy kölökhöz kimenni fát vágni, olyan gyenge voltam, úgyhogy magam helyett elküldtem a málnás tortát, aminek szerintem nagyobb sikere volt, mint ha én mentem volna enélkül.

Persze a mellé küldött tejszínhab bontatlanul visszakerült Ba táskájának alján.

Hétfőn meg Ba minimális tanulékonyságának hála ő is összedobott valami finomat otthoni maradékokból: míg én egy gyors levelestésztára pariszósz, kolozsvári szalonna, kolbász, hagyma, fokhagyma kombót sütöttem, ő forró kakaót készített whiskyvel, tejszínhabbal (most jó sok van otthon), szórással, ahogy kell.

komment

süti beállítások módosítása