HTML

---

2010.06.19. 23:26 :: Tobber

A fél délelőtt viseletek vasalásával telt, a magamé még csak-csak, de TCsV nem kaphatta vissza gyűrötten. Anyuhoz beugrottam kávézni, majd a karneválra összekaptuk magunkat, fél belváros lezárva, mi meg vonulunk sokan, sok nemzet viseletében. A turisták honnan jöttek kérdésére az egyszerűbb Románia választ adtuk, az úgy bonyolult, hogy Bp-ről, de itt magyarként az ő táncaikat járjuk, na. Jópár fotóalbumba bekerültem, ha jól figyeltem. :)

Kicsit meghökkentett Bé-ék infója a zárpádsávos tüntetőkről a tér másik sarkából, mert akkor mi biza ki leszünk fütyülve, de ezt megúsztuk. Főleg azért, mert még vagy két óra volt, míg felléptünk, szegény Bé pont le is maradt róla mert shoppingolt őőő elugrott vhová.

És nemcsak szerintem voltunk remekek, de a főváros nagyonbefolyásos és elég kritikus fő értője szerint is nagyon ott voltunk.
Az egész karnevál nagyon ott volt. Elgondolkoztam, mégis kéne magyart néptáncolni, igaz, ott a nő csak másodhegedűs, nem nagy kihívás.

Aztán csak nem bírtam ki, hogy ne ugorjak ki Ba-ékhoz Csipet-csapat és holdudvara bográcsozni, meghallgattam a mindenben igazad van, terveket készítek a jövőre és hiányzol belőle közepes remix dalt, ettem egy istenit, begyűjtöttem sok infót, oszt még  elrohantam egy kis táncházazásra a csoporttal, sok vidám arc, akik élvezik az első szabadtéri ugrálást. Én azért várom a telet!
TCsV szájából elhangzot a kérdés: te ebben a ruhában (Promod leárazás, mmm) voltál a Vörösmarty téren is? Majd javítja magát: Ja nem, ott valami hímzett viseletben voltál!
Abban szoktam.

Holnap d.e. kori, aztán a kollégás cseresznyeszedés remélem, elmarad, mert azt csak kétpofára enni szeretem, apu szülinap, aztán 6 után ráérek, ha ezt most valaki célzásnak venné, programozhatnánk valamit!

komment

süti beállítások módosítása