HTML

---

2010.05.13. 19:46 :: Tobber

Szegény pasik, tényleg nem érzik a vesztüket, ha most próbálkoznak?

Ez a boltos fickó csak nem tud lekopni, pedig egyértelmű voltam. Ba leveleire, hívásaira már nem is válaszolok, direkt este kilenckor hív, hogy csekkoljon mással vagyok-e, ismerem az észjárását. Próbára is azért akar elémjönni (nem járok), hogy TCsV-t ellenőrizze. Hagyjon lógva! Szegény pékfiú (egy új) is próbálkozik, esélytelen.

Ess is huzogatja a bajszomat, ő meg érdekes dolgokat terjeszt becsúsztatott-terhes kismamával vállvetve, becsszóra egy szót sem szólok hozzájuk, számra nem veszem a nevüket és nem is érdekelne, de miért piszkálnak? Anyu szerint irigyek, mert látják, hogy jól érzem magamat a bőrömben és a többiekkel. Hát ez a hozzáállás nekem fura. De tényleg jól érzem magamat a bőrömben. :D

Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ne rondítsanak már bele a barátságaimba. 18évest is ők szítják ellenem, egyelőre sikertelenül, klikkesedem állítólag csak mert a megszokott 15 emberrel beszélgetek szívesen. Áh, csökött agyúak.

Ma hívott a tánctábor szervező, hogy számít rám, mert sokan lemondták. Én meg nem tudom, azért harmincezer forint ellátással és szállással is sok 3 napra úgy ha nem ugrálhatok. Max. TCsV kedvéért mennék le, mert amikor nem oktat, akkor strandolhatnánk. Ez viszont olcsóbban is megúszható lenne.

komment

süti beállítások módosítása