HTML

Csak kisgyerekes szülőt ne!

2009.04.05. 23:27 :: Tobber

Drpr (nőnemű) sikongva-tapsikolva örül, amikor osztom a férfiakat. Most bájos Újtini kapta meg, aki hosszan ecsetelte, hogy milyen hatással vagyok rá, majd azért ölelgetett vmi lányt és nem értette, hogy miért nem keresem a társaságát.

És idén hatodik alkalommal beteg Kollegina egyik gyereke, így ismét mehetek hajnalban, maradhatok sokáig és csinálhatom két ember munkáját, mindenki engem ugráltat. Persze, nem érthetem, mert neki gyereke van!!!
Nem, nem értem. Kartöréssel nem mehet óvodába?? Két utcára lakó, otthon unatkozó htb nagymama nem tud vigyázni rájuk?
Egyikünknek mindig ott kell lenni, így alig van időm leugrani kajáért, a gép előtt eszem többször elhűlt ebédet, mert akkor sem hagynak békén, kiesett a tömésem, fáj a fogam, fogorvos csak napközben fogadna, de nem vehetek ki fél nap szabit (még tíz napig, mert betegség után tavaszi szünetük lesz!), szal igazából most jött el az idő, hogy panaszkodni fogok a főnöknek.
Két és fél évig megértettem, helyettesítettem egy szó nélkül. De ő simán visszaél vele. A kérés főnökség részéről 8 és 17 h között legyen ott valamelyikünk, osszam be. Megkérdeztem, alkalmazkodtam, merthogy ő az anya. Neki az volt jó, hogy 8-ra jön, mert ha esik, ha csődöl a cég, ő 15:59-kor elhúz, rámhagyva mindent akár estig. Viszont 8.45 felé jön csak be, havonta többször előbb érek be nála. Ennyit az egyezségről, nekem ég az arcom. Dehát neki gyereke van, iskolába kell vinni.
Megértő voltam, mert én is ezt szeretném majd, ha gyerekem lesz.

De most már megértem, miért mondja sok cég, hogy köszi, csak családanyát ne. Nem várható el a többi dolgozótól, hogy más gyereke miatt nekik legyen szívás.
Tele a tököm, hogy ezzel visszaél, hogy hülyének néz! :(

komment

Tiszta víz

2009.04.05. 11:34 :: Tobber

Helyzet tisztázása Ess-sel úgy látszik némi masszázst jelent, sétát a kutyával, bemutatás a lányának, cukrászdázás, majd közeli táncház, ahol kettesben rohangáltunk végig minden cifrázást bemutatva, amit valaha ismertünk, majd nála masszázs, és egész éjjel izé. Tiszta helyzet, nem?

Megyünk együtt kétnapos kirándulni.

Ja, Táncos nem jön be. Aranyos, tudnék is vele járni, de nem az igazi. Kár, mert egyébként megfelelne... :S

És nem is mondom: pénteken Béhez próbálok kislisszolni Őszhalánték látogatása után, erre nem a kapuban tartják a lakógyűlést??? Bakker, ottragadtam másfél órára, nem volt képem eljönni... :((

Indulok Újtini kávé feletti prezentációját meghallgatni a meghódítás-projektjéről... :))

komment

Marciális

2009.04.04. 18:40 :: Tobber

Táncossal ebédeltem, napoztam a réten, bizonytalan vagyok. Nem tudom, hogy ezt akarom-e. Jókat nevettünk.
Most megyek Ess-hez helyzettisztázásra.

komment

Jó bőrök

2009.04.04. 09:39 :: Tobber

 

 


 

komment

40!!

2009.04.03. 10:14 :: Tobber

Még mindig nem fogom fel. Beleférek a 40-es nadrágomba. Nem hiszem el. Tudom, másnak az utsó hónapos terhesnadrág, de én sikernek könyvelem el.
És az egy hónapja vásárolt övemet a legbelső luknál kb. 7 cm-rel arrébb kellett volna kapcsolnom, úgy meg nincs funkciója, szal azt is kéne venni.

Táncos hivogat, nekem kicsit túl lelkesnek tűnik, ennyire nem vagyok szép, kisugárzó, meg csodáshajú, meg mittoménmi. Bár, ha másnak lenne ilyen, akkor azt mondanám, hagyd csak rá.
És addig áradoztam arról, hogy erős autót akarok vezetni, hogy rákérdezett, vezetném-e a 230 lóerős autóját. Öh.

komment

Köremail koronája

2009.04.02. 20:49 :: Tobber

"és akkor összebarátkozhatnának a gyerekek :)"

:DDDDDDDDDDDDDD

 (Ma vettem három cipőt, egyikhez retikült, fülbevaló-lánc, fél dm, sál, póló, több kiló narancs, hála a bónuszomnak.)

komment

Shopping-tender

2009.04.02. 12:37 :: Tobber

Fél éve látott kollegina és fél éve látott tolmácsunk ugrott a nyakamba külön-külön, hogy mennyire csinos lettem. Sztem meg jól áll ez a szoknya. :)

És egy táncoslány írt ma smst, hogy micsoda szemekkel nézett rám tegnap a tegnapi. :) És Ess volt nője is rászólt este, hogy ne csak engem bámuljon, hanem a táncra is figyeljen kicsit. :) Én ezeket nem láttam, de ma már hívott, hétvégére program (választhatok kedvemre a felsorolt hatból, ez a kedvencem!!), kedden vacsorázni visz.

Nincs egy rongyom, amit felvegyek, mert meleg van és a tavalyi ruháimba mellémfér még a Papírkutyák bármelyike is pluszban.
És hülyén hangzik: a cipőimet is kifogytam (vagy csak kevesebb súlytól kisebb a lábam, mittomén, egyszóval nagyok lettek), tehát az is kell új. Jelentkezőket kérek vásárlásra! :)

komment

Seherezádé, mi?

2009.04.01. 23:40 :: Tobber

Még belefért az időmbe, hogy utcán összefutott kollégafeleségével beleesünk a H&M-be felsőket vadászni, illetve holnap is csajos sopp lesz, hitelkártya, menekülj!

És végre elhangzott a megérte várni, hogy újra egyedül legyél mondat egy táncospasi szájából. Kedves volt, udvarolt, hazahozott, tiszta az autója, azt szeretem. És szerinte egzotikus a kinézetem, arab, vagy bolgár. Ez új bók!
(Ja de, egy mecsetnél már néztek, intettek, hogy ne álljak a turista sorba, nekem nem kell fizetni.)
Ez most igazán jókor jött, már szebb a kedvem! :)

komment

Borulás

2009.04.01. 17:22 :: Tobber

Jó, tudom én, hogy nem lehet mindig az én napom. De a mai nagyon nem az. Kezdődött reggeli Ess-es vitával, folytatódott két kollégával vitával (kb. ennyi az éves kollégás vitáim száma, az egyik holnap még kap, pedig Kollegina szerint feltűnően kiegyensúlyozott/jókedvű vagyok kb. 9-10 hónapja. Ez pont egybeesik a táncrajárásommal, ami már igazán hiányzott évekig), egy szélszes az én "ajánlásommal" küldözget a cégnél mindenkinek anyagokat, ég a pofám, mert őt többször asszertivice elküldtem már, hogy nem akarunk tőle semmit (és holnap fel is hívom), főnök nyűgös, négy órát kellett olyan workshopon ülnöm, ahol a legizgalmasabb tény az, hogy egyik nagyvezérünk egyetlen, jobb mutatóujjal gépel, és amíg nem voltam négy órát, nyaggató emaileket írt egy ráérős kolléga, hogy mit ugráljak neki (nem fogok), és még ma kávé ismerőssel, meg Drpr, meg táncház és menni akarok az irodából, de mindenki itt van.
És még nem ebédeltem.
Nem biztos, hogy ez a legjobb útja, hogy megerősödjek.

komment

Orvosok

2009.04.01. 11:01 :: Tobber

Hány nő fogja az alkatára, vagy a hormonokra a hízását? Én sosem tettem, mert tényleg sokat (azaz hízlaló ételeket) ettem. Farkasétvágyam volt, de mindezt pszichés okokra vezettük vissza. (Volt is bizonyosan.)
Erre nálam kiderül, hogy tényleg hormonok okozták a hízást, az éhséget, a túlzott raktározást! :))
Gyógyszer adagolva, diétával-mozgással pár hónap alatt látható változások, áldom a dokim nevét és szídom magamat, hogy nem előbb kerestem fel (El évekkel ezelőtt építészként ugyanezt a diagnózist állította fel rólam). Minden tiszteletem az orvosoké, hihetetlen, micsoda tudást birtokolnak. Na jó, emberileg néha kifogásolhatóak, de amíg meggyógyít, nem érdekel.

Viszont tegnap megettem jópár paradicsomos-lilahagymás felvágottas szendvicset egy kisebb tubus majonézzel, rég ettem ilyesmit! És úgy látszik, ez hiányzott, mert jobban vagyok. A gyógyszert is újrakezdtem.

komment

Gönc

2009.03.31. 23:37 :: Tobber

Elmentem ugrálni három órát. Nem vagyok gyenge, meg is gyógyultam. És még van mit fogynom, rámfért.

Mi a fenét vegyek fel holnap, ha békávézom, egész délelőtt rohangálok a cégnél, délután 4 órát fontos értekezleten kell kicsípve ülni, utána ismerőst fárasztani, majd táncolni 3 órát??

komment

Otthon

2009.03.31. 16:05 :: Tobber

5 színes magazin szórakoztat, az aggodó emailjeiteket (köszi, jobban vagyok, mehetnékem van) válaszolgatom, megnéztem több epizódot a tyrabanks-es topmodellműsorból, Újtini hivogat, és kérdezgeti, miket csináltam már (eddig nem mondott olyat, amit nem), főztem, szépítkeztem, vitázom a közös képviselővel, mert a pénteki lakógyűlésről ismét lemaradok, és a legjobb beérkezett ötlet holnapra:
"Hívjatok össze egy kamu tájékoztatót, aminek az lenne a címe, hogy „2009-es extra bérfejlesztés a kiváló dolgozóknak” és hitessétek el velük, hogy csak azok kaptak meghívót, akik tuti, hogy kapnak legalább 20-30%-os béremelést. Azt hiszem utána nem kellene foglalkoznotok azzal, hogy kinek kell visszaköszönni a liftben."

komment

Bolondok

2009.03.30. 21:25 :: Tobber

Április elsejére keresünk tréfákat.
Cég, unalmas irodaház, ha a liftnél elnézed, hol szállsz ki, az egyforma emeletekbe rendszerint belegabalyodsz. Nálunk bukkannak elő ilyenkor a bolyongók, ezért azt találtuk ki, helyet cserélünk a másodikon ugyanott dolgozó kollégákkal, hogy tényleg azt higgyék, rossz emeleten járnak.
Kollégáinkat ismerve 80% bevenné.
Cukor-só-csere esetleg? Lecelluxozott telefonkagyló? Hülye feliratok a mosdóban?
Nem elég kreatív.
Neten nézegetem, van bátrabb ötlet is:
Meztelenül nyitsz ajtót a pos­tásnak, majd mikor látod zavart arcát, kijelented, hogy a fodrászod erőltette rád ezt a színt, tudod te is, hogy nem áll jól.

Kérek emailben ötleteket!

komment

:) :P :D :( :S :/ :'( ...

2009.03.30. 20:08 :: Tobber

A mai tinik millió emotikonnal bélelik a leveleket, alig lehet kibogarászni a szöveget. Aztán most olvasom, hogy ciki blogba szmájlikat tenni (esetleg így is írni?), pedig néhány gyengébb agyi képességű idetévedő (ismerek több olvasómat, és van olyan, aki akaratom ellenére és nem is tartom észlénynek, ha magadra veszed, tuti nem rád gondoltam, mert a törzsolvasóimat kedvelem ;) ) enélkül biztosan komolyan venné a nagyrészét a problémáimnak.

Nincsenek egetverő problémáim. Erős vagyok, jó körülmények, egészséges szülők, normális munka, remek hobbik, nyüzsgő pasik. Sztem jobb életem van a legtöbb embernél. Legalábbis másokat nem nagyon irigylek semmiért. Ez a blog továbbra is a nyávogásaim csapja, ide kieresztem, bennem nem marad.
//
Miért nagy hír, hogy Lilu terhes? Hetek óta látszik rajta, Ocskayval egy fotón hatalmas pocakja látszott.

 


www.fmh.hu


 

komment

Hazaküldtek

2009.03.30. 17:05 :: Tobber

Olyan náthás vagyok, hogy a főnököm hazaküldött és mivel holnap úgysincs, ezért szeretné, ha otthon maradnék egy napot. Mit lehet otthon ennyi ideig csinálni? Bé, nem jössz át? :))))

komment

süti beállítások módosítása