HTML

Hétvégén

2009.04.27. 14:26 :: Tobber

...lemosattam végre az autót, tele volt virágporral, szirommal, este vendégülláttam a most 21 éves Szöszkehuszonévest, kapott gyertyás tortát, meg alkoholt, és nálam aludt, és ha Ess nem olyan tündér, akkor nemcsak azt. De így ennyi.
Vasárnap kiszortíroztam a ruhatáram közel 3/4-ét, nagyjából kb. 100 ruhadarabot! Minden nadrágot, ami 40-es méret fölött volt és minden felsőt, ami 42 fölött! Fájt a szívem, de nem akarok én már visszahízni akkorára! (Igen, 1-2-t eltettem terhesség idejére, bár Béká szerint annyit már akkor sem fogok hízni. :)) ) Ezenkívül vagy 30 cipőt is átvittem anyunak. Válogasson magának, nagyinak, nagynéninek, hisz nagyrészt 1-2 éves csini ruhák, csak a méretük miatt kuka...
Anyu azonnal fel is próbálta a felét sikongatva, majd kirohangált apuhoz a teraszra, hogy nézdpisti, nézdpisti, amit apám közepes rezignáltsággal konstatált. :)
Belerejtettem egy olyan blúzt is, amit rólam mindig lenéz, annyira tetszik neki és már nem kapni a boltban, hát megkapta az enyémet.
Utána átmentem Ess-hez, nála töltöttem az estét, éjszakát. Kikérdeztem, hogy mi is van közöttünk, ő sem igazán tudja, kutyát sétáltattunk, főzött nekem vacsorát, reggel a már szokásos kávé az ágyba, azóta hívott...

Aztán ma M írt, hogy felvett nekem egy műsort, odaadhatja-e holnap táncon, igen-köszönöm válaszomra visszaírt, hogy azt remélte, inkább felmegyek hozzá megnézni.
1. táncról nem mondok le ilyenért, 2. nem is hívott oda, minket írtam volna magamtól??
A közhelyünket idézve: M hülye.

Kiderült közben, hogy Ess nagylánya csíphet engem, az apja hűtőjében úgy hagyott ott egy sütit, hogy egy cetlit tett mellé, add oda reggelire Tobbernek, örülni fog. Örültem.

komment

süti beállítások módosítása