HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.10.18. 10:53 :: Tobber

A zeneakadémia közönsége külön kaszt. Társadalmi élet, új retikül és férj mutogatása, sznob és pucc alsó-középpolgári szinten. Érdekes végighallgatni a szünetben néhány beszélgetést, ki mivel dicsekszik éppen.
A viselkedésükből gondolom, hogy sokan nem a zenéért jönnek.
Egy tüdőszanatóriumban kevesebb köhögést hallani, természetesen minél halkabb egy zene, annál többen köhögnek. Miért pont ott jön ki? Ha asztmás és poros helyre megy, miért nem veszi be a gyógyszerét?
Cukorkát bontogatnak.
Drága zenehallgatók! Igazán nehéz lenne előre kicsomagolni a zörgőscukorkákat?
Cipőt csoszogtatnak. Lehet, hogy ők félsüketek és nem hallják, de mást zavar a fülelésben.
És suttogva beszélgetnek. Ne!!!
Tegnap a karmester szépen leengedte a pálcáját lehajtotta a fejét és állt mozdulatlanul talán két percig is, nem kezdve el a következő tételt, amíg sutyorgást hallott.

Ha sok pénzem lesz, kibérlek egy igazán jó akusztikájú termet, és csak nekem fognak játszani...

Ez lesz az én luxusom.
Ha sok pénzem lesz.

komment

2008.10.18. 10:38 :: Tobber

Munkanap van. Azoknak, akiknek a szakszervezet nem bírta kiharcolni ezeket a szombatokat. Tehát az épületben a sokszáz helyett huszan vagyunk.
Akiket a biztonsági őr kísér fel, mert a belépőkártyánk mára le van tiltva, hétvégén csak külön engedéllyel jöhetnénk be.
Ma munkanap van.
Megalázó, hogy biztonságis kísérget. A cigisek hülyét kapnak, mert nem tudnak kimenni az épületből. (Csak ott lehet cigizni.)

Köszönjük.

De legalább végighallgattam ismét egy 35 körüli férfikolléga nagymonológját a hűtlenségről, ami neki és nejének is szinte természetes. "Bár nem keresem az alkalmakat, azok megtalálnak." "Még így is jobb apa vagyok, mintha innék, ütném őket." Többdiplomás, kedves pasi. Ismét egy.

De azért jó kedvem van! :)

komment

2008.10.15. 16:39 :: Tobber

Őőőő, rohanok. Nem tom, hol áll a fejem, és relaxálós-gesztenyeevős másfél órám sem hozott eredményt. :D
Bár imádom az őszt. Ez a legszebb eddigi életemben! :)

'Meg' ismét képben van, ha valaki már hiányolta volna. Több, mint hét éve a szeretőm néhány kihagyással, az sem a köztünk lévő viszonyt, csak élethelyzeteket jelzett.

És munkát ajánlott, legyek a jobbkeze. Öh. Ugye csak viccelsz kérdésemre kérte, hogy gondoljam át. No, kinek nem esett le az álla??? :)))

'El' is képben van, máramennyiben váltottunk levelet. És Szomival iszogatok jövő héten. Aki nem tud követni, az nemrégóta olvas:

M-mel járok
Meg-gel hét éves viszony, amikor éppen tudtunk
Srác külföldre költözött, de hazajár
El exszerető, aki remekül hazudik, de lebukik
Szomi a szomszédom, és egyedülálló negyvenes pasi és csak iszunk együtt (és dísztárcsát szerel nekem)

komment

süti beállítások módosítása