HTML

2007.09.30. 23:57 :: Tobber

Sokáig küzdöttünk, dolgoztunk, technikáztunk a célért. Ma délelőtt végre elérkezett az alkalom, hogy nekikezdjünk élesben.

És IMÁDOM!!!!!!!!! :)

Sosem gondoltam, hogy egy olyan sport, ahol a másik teljesítményétől is függ az eredmény, tetszeni fog.
Az idő hozzá isteni, szépen búcsúzott a szeptember.

Aztán elvittem Bét, aki Meki-szülinapot kapott ajándékba. :)
Őt haza, én fürdőkád, hab, zene, relax, majd kedvenc értem, fradi-ute hoki.
Nyertünk 4-2-re!!! :)
A fradi, hála az érsekújvárnak, évek óta nem látott szinten játszik, az ute meg egészen szétesett.
Vannak már pompomlányok is, vicces!! :)
Úgyhogy teljes az öröm. Sport, régnemlátott fradi-győzelem, és ugye láttam Robert Cop-ot is. Mmmm. A lexebb hátvéd forever. :))))
(Oké, összes pasiismerősöm szerint egy drabális férfiállat. Igaz. :D De olyan cuki... Mérges volt, hogy bénák a csatáraik, ezért amikor állt az óra, a botjával egy egész picit odaütött az üres kapura. Ennyi. Nagyon vicces egy hokistól...)

komment

2007.09.29. 17:11 :: Tobber

Hazaugrottam, mert a kurvaanyjukat.
Az egész hétvégém percre be volt tervezve, hogy honnan merre megyek. Gondoltam, itt az ősz, itt az ideje megnézni az új tulajos zenekát.
Mivel neten nincs info, a héten rájuk csörögtem, hogy mikor nyit, KÉT órát mondtak. Így terveztem köré az egész napot.
Odamegyek lelkesen, hogy végre kori: zárva. Majd FÉL ÖTKOR nyit.
"Jaaa, biztos rossz hetet néztek..."
A krva anyátokat. Így röviden. A büfében kimorogtam magam, büféspasi még meg akart győzni, hogy ha maradok, akkor bármire a vendége vagyok és még egy jó amatőr meccset is megnézhetek, nem maradtam. Hazaugrottam.

Rendkívül dühös vagyok!!!!!

:(

Ja, Szomi valszeg összejött a ház öreglányával, tegnap este együtt szálltak ki a volvoból és hebegtek valamit valami fagyizásról, pedig nem kérdeztem semmit. :) Aztán a nőci ajtajánál zavartan búcsúztak, ma szintén az utcán csíptem el őket, hebegtek valami közös bevásárlásról.

Isten ments, hogy megosszák velem minden részletét a közös dolgaiknak! :D Örülök, ha végre összejönnek, mindkettőre ráfér már egy jóízű ketty. :)

Ma írt az a srác, aki (nagyon remélem, hogy) az utolsó, aki kicsit is betekintést nyerhetett a lelkembe és ocsmányul megbántott. Hogy ő mekkora faszfej, és hogy sajnálja. Nekem pár hónapig tartott kiheverni, és nem kívánok megbocsátani. Nem azért, mert nagyparaszt volt, hanem mert az utolsó reményszálat szakította el a bizalomba vetett hitemben. :(
Pedig nekem elég nehéz csalódást okozni, megcsalás például nem zavart másnál... Csak ha az arcomba hazudnak sokáig, ha úgy vetnek véget a vívódásnak, hogy több hét átbeszélt-romantikus éjszakák után egyszer csak nem hív, nem ír többet.

Elérte, hogy többé ne higgyek el semmit még a legkedvesebb férfinak sem. Jól elvagyok a szeretőimmel, soha jobban. :) Most igazán édes pasik vesznek körül, a holnapi meg kész élmény. :)

Nomeg ugye velem nagyon nyíltak a pasik, úgyhogy látom még a kedvesek gonoszságait is, miket megtettek, -tesznek a naív nőkkel.

A legjobb pozíció, amiben most vagyok... Olyan, mint egy gyóntatószék, ahol a falazásokban megfáradt férfi végre őszinte, nyílt lehet, hisz tudják, hogy én bármit elnézek, bármit megértek... :)

 

komment

2007.09.29. 09:09 :: Tobber

Vannak nők, akiknek a muszklik jönnek be egy pasason. Van, aki a szép autójától lesz izgatott. Van, akinek extrát ad, ha a pasinak jó az egzisztenciája. Vagy a humora, az esze, a hangja, a nézése, a dumája.

Én egy dologra kattanok: ért a művészetekhez.

Klasszikusokról otthon is hallok eleget. De a kortárs művészetekről sosem. Erre kell egy olyan férfi, aki ezt bepótolja. Akinek ez a munkája, az élete, a környezete. És engem ez izgat. Juj, nagyon.

Tegnap főnök elengedett 3 felé, őszi napsütésben csacsogás a belváros egy kávézóteraszán, majd művészetelemezgetés...

De alig várom a holnap délutánt, kedvenccel pörgünk...

 

komment

2007.09.28. 08:14 :: Tobber

Most szintén nem írnék, ha nem lenne kísérleti, írjunklemindentörténést szakasz.

Őőő, álomkór van rajtam. Tegnap este szépülés, csacsogás, majd vacsi a mostanában legkedvencebb édes férfival, akivel remek estét töltöttünk el. Kellemes pasi, nagyon kedvelem...

 

komment

2007.09.27. 11:18 :: Tobber

Ma ordítottam egyet a HR-esünkkel, már igazán rég terveztem. Huh.

Nem szeretem, ha a szemembe hazudnak. 

Mai mérleg: három óra alvás. :)

Munka után kollégáimmal beültünk inni, majd elrohantam egy puccpartira ünnepelni 40-50 régi és mostani ismerőssel, ami remekül sikerült, kevés ital, sok cigi, több helyszín egymás után, a város legsármosabb pasijaival... :))

Kutya álmos vagyok.

komment

2007.09.26. 16:29 :: Tobber

A mai napot arra használták fel a kollégáim, hogy nekem bókolgassanak. Egyiknél komolyan zavarba tudok jönni, annyira kedves...

No, én lassan felnyomom a minimálsminkemet, elmegyek a kollégáimmal kibeszélni az ott nem lévőket, majd átmegyek egy pucchely puccszalonjába puccvacsizni olyanokkal, akiket csípek, és már napok óta telefonálnak, írnak, hogy mi lesz, hogyan lesz.

Kíváncsi vagyok.

komment

2007.09.26. 07:00 :: Tobber

Hivatalos verzió: pihentem este. :DD

 

komment

2007.09.25. 15:30 :: Tobber

(Loptam Rat-től. Őőő, asszem ez a mi önkormányzatunkat szólította meg, szvsz ez a zuglói obi-tesco közti mezsgye...)

 

komment

2007.09.25. 07:52 :: Tobber

Alapból most nem írnék semmit.

Kísérleti rész:
Munka sok volt, este irány rutin nőgyogyi, minden rendben, hálistennek, de megtudtam nőgyógyászom nőgyógyászati gondjait (és kiveséztük a Papírkutyákat), utána Béká receptjét odaadtam Békábéjének, beugrottam sílécet nézni a hervisbe, ahol épp este rakták ki az elsőket, még ár nélkül, aztán jött értem MrTest (191cm/33év/96kg izom mmm), elugrottunk vidékre, aztán őőőőőő, minden ellenérzésem dacára végül nálam maradt reggelig, amit ugye nem szeretek. Igaz, talán ha két órát aludtunk, khömmm. Azt szoktam gondolni, hogy nekem már újat senki nem tud mutatni, főleg nem zsenge 33 éves, de neki sikerült. :) Reggel 5 óvszert számoltam meg az ágy mellett. Izé. Azért néha aludnom is kéne...

 

komment

2007.09.24. 15:02 :: Tobber

Munka. Kuvva sok.

 

komment

süti beállítások módosítása