HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.08.05. 19:36 :: Tobber

Egyszer mindent el kell kezdeni. Valamit kétszer is. :D

Vezetgettem a lomha dízelpunto gyakorlóautót, meg a saját, lélegzetvételre is érzékenyen reagáló kisautómat felváltva jó ideig úgy, hogy mindig ült mellettem valaki, aki belepofázott tanácsokat adott.

Ma pedig mindenki bíztatására bizony vettem a bátorságot és nekiindultam egyedül vezetni.

6-kor felkeltem, nehogy álmos legyek 7.45-re.

Beterveztem, hogy ha tankolni is akarok, akkor KÉT órát szánok az útra. Zugló-Óbuda; Vezér-Mogyoródi-Hungária-Árpád-híd-Pacsirtamező távra. :DDD

Elalvás előtt végiggondoltam az összes sávváltást fejben, arra jól ismerem az utat.

Kikérdeztem tegnapi randimat, hogy melyik sáv visz le a hídról a felüljáró alatt. Kikérdeztem zuglóiakat, hogy melyik benzinkút esik útba. Neeeem, nem vagyok maximalista. Csak alapos! :DDD

7.45-kor lementem, cc. 19 perc alatt el is rendeztem magamat (vezetőcipő fel, nagy T matrica hátra (T, ééééértitek!!!!! ;))))) ) zsepi kéznél hurrá allergia, térkép (ami nagyon fontos, lévén kb. az összes utat ismerem Budapesten! :DDD) , bátorság, indulás 8.04-kor).

Osztottpályás nagyforgalmú totálbeláthatatlan kereszteződésen inkább nem ugrunk át alulrendelésből keresztbe-szembe (ott ütközött a múltkor Béká utasként), úgyhogy jobbra el és visszafordulás.

Irányban vagyok, csak a hidat kell eltalálnom, hogy Budára jussak! :DDD

Benzinkút megvan. Tank oldalon beállást eltaláltam!! :) Kiírás, miszerint "önkiszolgáló, kérésre segítünk" nálam a második opciót jelentette, kékszemű mosolygósnak a shopban szempilla-rebegtetve előadom a jajsegítesznekem szoprán csivitelésemet. (Aki még nem hallott, altII vagyok, néha kisegítő tenor felnőttkórusban.) Segített, meg is csinálta. Így sosem tanulom meg, hogy kell tankolni!!! :DD

Innen egyenes út Óbuda. Reméljük sok rendőr nem olvas, de ha egyedül én tartom a 78-80-at a 70-es táblánál, és mindenki lenyom az útról, akkor mi van??

Aztán egy khöm visszafordulás az Árpádfejedelmen (lehet, de téééényleg, van ahol lehet!!) :), és egy üres, nyolc helyes parkolóba sikerült is beparkolnom, juhééé! :DDD

Érkezési idő: 8.41. :DD Volt közel másfél órám várni, hihihihihihihihihi...

 

Dehát mindenki azt mondta, hogy akárhová megyek autóval, az a lényeg, hogy hagyjak rá időt, ne siessek. Hát, az elsőt betartottam, a másodikat nem! :)

Persze vagyok akkora sutty, hogy a szülinapos Békát nem hoztam magammal és ezt előre tisztáztam is vele. :DDDDD

Egyedül akartam kipróbálni magamat.

De visszafelé már elhoztam, sőt megvárta, míg lemosattam a kocsit, volt néhány hónap virágpora rászáradva. Csorgattunk is kis nyálat a félmeztelen autómosófiúkra, értitek a képzavart? :)

(Cserébe az izgalmaiért házig vittem. :D) És volt olyan KEDVES, és azt mondta, hogy megy ez nekem és ne parázzak! :))) (Ha nem tudnám, hogy azért mondta, hogy máskor kifelé is én vigyem... :D)

Szóval most már csak éveket kell gyakorolnom, és vezethetek sokat...

Arra gondoltam, hogy elmegyek szabira, lesz 12 napom (6 nap szabit vettem csak ki hozzá), és úgysincs más tervem, csak a pihenés, szeretnék minél többet vezetni. Városban, autópályán. Városban már most is fogok, nomeg bárkit le fogok vinni a Velencei-tóra úszni, strandolni, aki csak szeretné!!

Nekem gyakorlás, nektek ingyen fuvar, használjátok ki!!! :))

(Bé, Bézséjét is pakold össze, menjüüüüünk!!!)

 

komment

2007.08.05. 19:05 :: Tobber

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/200508_Firework_of_Lake_of_Annecy_festival_(299).jpg/800px-200508_Firework_of_Lake_of_Annecy_festival_(299).jpg
 
Éljeeeeen Béká!!!
 :)
 

komment

2007.08.03. 14:03 :: Tobber

Ja igen, ahogy megszoktuk, BCsTLV újra jelentkezik. (Én meg nem válaszolok.)

Mivel smseire már nem válaszoltam hónapok óta, hogy kaphat-e újabb esélyeket, most megpróbálkozott azzal az úttal, ahogy megismertem. Net.

Újra regisztrált arra az oldalra, gondolom, pár napig figyelte, megnézte, hogy nem csökken a tucatnyi-kéttucatnyi levélszám, írt, várt egy napot a válasszal (nem válaszoltam, mert nem jártam arra, épp megvan a létszám :D), aztán töröltette magát.

A legideálisabb pasi lenne mellettem.

De ha nem megy, nem szabad újra felkavarni. Ez is felkavart már. Főleg, hogy milyen szépen írt...

Mondjuk elég melodramatikus alkat, szereti az érzelmeket korbácsolni! :)))

------------

Kolléga1 megpróbálta kontrollcé-vé-vel a képernyőjéről egy papírra másolni a szöveget. :DDDD

Nem ment.

Kolléga2, egyébként vezetőnk reggel kiabálva rohan ki egy megbeszélésről, amikor meglát az ajtó előtt. Tobber, most azonnal gyere be, ez nem várhat. Öh. Mit szrtam el?? :) Bemegyek, kollégák az asztal körül, ő odaáll a tárgyalóasztal mellé, odadörzsöli a combját/műszálas öltönynadrágját az asztalhoz, mire az asztal közepén lévő műzlicsomagolás elkezdett körbe forogni!!! :DDDDDDD

Utána még végigfutott a folyosón, mindenkit odahívott, és megmuttatta a produkciót... :)

------------ 

Ugyanez a kolléga tegnap odasúgja tízfős megbeszélés előtt, hogy ha hallom a formaegyes autókat, valami béna indokkal hívjam ki. Bocs N., ki tudnál jönni egy picit? Halaszthatatlan... :)

 

Megj: Dzsenzönbátton a lömeridienben van, a többiek valszeg a kempinszkiben, legalábbis ott áll soktucat tini rajongó pólóban, fényképezővel és papírral-tollal a kezében. :)

 

komment

2007.08.03. 09:55 :: Tobber

No. Nekem semmi nem jó. Végre rendszereztem a munkáimat, a prioritásokat, elkezdenék belehúzni, erre szólnak, hogy hazamehetek... Dehát úgy belelendültem!!!!! :DDD

Naaaa jó, hazamegyek.

 

komment

2007.08.02. 15:52 :: Tobber

Nekem ez akkor is az egyik kedvenc viccem:

Bemegy egy cowboykalapos, bőrnadrágos, magasszárú csizmás fickó a bárba és leül a pulthoz. Rendel egy italt, amikor a mellette ülő nő megkérdi tőle:
- Mondja, maga igazi cowboy? Csak azért kérdem, mert úgy öltözködik, mint John Wayne a filmekben.
- Nos, hölgyem, én gyerekkorom óta tehénpásztorkodással foglalkozom. Minden reggel, amikor felkelek, felöltözök, felülök a lovamra, aztán egész nap terelgetem az állatokat. De ha már így belemelegedtünk, meghívhatom egy italra?
- Köszönöm, de azt el kell mondanom, hogy én leszbikus vagyok.
- Leszbikus? Az meg micsoda?
- Tudja, én a nőket szeretem. Reggelente amikor felkelek, csak nőkre tudok gondolni. Ha az utcán meglátok egy csinos nőt, mindjárt izgalomba jövök, viszont a férfiak teljesen hidegen hagynak.
A cowboy ezután nem is szól többet, iszogatva a gondolataiba merül. Hamarosan újabb vendég érkezik, aki megszólítja:
- Bocsánat, uram, Ön nem cowboy véletlenül?
- Nos, eddig én is azt hittem, de most rájöttem, hogy igazából leszbikus vagyok...

:)

komment

2007.08.02. 14:37 :: Tobber

index.hu
Tegnap ültem két órát kocsiban, de ezt nem láttam, aranyos!!! :)
Bár magamat ismerve állok a pirosnál (azon nincs smiley), berregtetem a kocsit, játszom a kuplunggal és a gázzal, parázok, hogy gyalogos elémugrik-e, kamion rámtolja-e az orrát, és felvillan ez a sárga... hát, tuti lefulladok, a röhögéstől! :)

komment

2007.08.02. 11:41 :: Tobber

Csendes város ez a miénk. Tegnap este szúnyogot(!) irtottak, amikor idén, kb. folyamatos nyitott ablak-világítás mellett EGY darab szúnyog tévedt be még valamikor tavasszal, konkrétan zöldövezetben, patakhoz közel. Ez is fontos lehetett, idén asszem az első.

Aztán most az ablak alatt forma egyes és dakaros autók köröznek, azok se halkak, két helikopter meg Bessenyei Péter műrepül a híd alatt egy órája(!), Bocsiék ordítanak minden hangszóróból, tegyük próbára nyugodt budapestiek türelmét.

Ezt miért nem lehet a hungaroringen, budaörsön, kültelken csinálni???

-----------

Petőfi-rádió: lelkesedésem töretlen, DE manücsao zsönötemplümonamúú, sztereoemszíz ájmgonnagetmájszelfkonnektid unalmas ám folyamatosan, nem épp a legigényesebb zene, hékás!!

Viszont ma reggel volt Nas, nomeg Copy Con, a magyar hip-hop legmélyebb szántása. :D (Jééé, még sosem láttam őt leírva, hogy írják vajon???????) Help!

 

komment

2007.08.02. 09:37 :: Tobber

Egyik főnököm kérdi, hogy mikor szabi, kifejtettem neki, hogy én azt inkább télen. Korcsolya, esetleg sí. Mire nagyon kedvesen kutatott az ismerősei között, hogy ki oktatna, mikor tudnék már menni gleccserre, etc. Olyan jól esett.

Kár, hogy a kori jobban megy, mint a sí! :((

Viszont ügyvezetőként támogatna egy céges közös síelést vagy korcsolyázást, csak szervezzem meg!!!! :)) Ha szervezés, akkor jöhet! :) (Tavaly én szerveztem itt a céges korit, már ahányan mentünk...)

---------------

Balcsi hétvégén erősen időjárás-függő, úgyhogy lehet, hogy mégis vezetés-görkori és semmi más.

--------------- 

Kaptam ma egy emailt: "Tisztelt Hölgyem! A 42002333, 1533-os sz.-ú megrendelést megkaptam, holnap küldöm a készleten lévő termékeket. Üdvözlettel:M. E."

PONTOSAN annyit tudok róla, mint ti! :D A címből sem derül ki semmi, no nyom a cégnévről legalább...

(Sosem rendelek szinte semmit, pláne nem házon kívülről, privátot meg yahoo-n szoktam. De lehetne annyi esze a libának, hogy ha már az emailcím nem árulkodik, akkor legalább egy céges aláírást odanyom.)

 

komment

2007.08.02. 09:13 :: Tobber

Demszky kapja be.

Fogja már fel, hogy ez a város nem cirkuszi porond!!

Folyamatosan felesleges attrakciókkal bénítják meg a város forgalmát, képtelenség közlekedni, nyugodtan létezni errefelé.

ITT EMBEREK ÉLNEK, BASSZA MEG!!!

Igen, napok óta készülnek a Lánchídnál ismét valami biztosan nagyon fontos dologra, ami biztos nagyon jól jön az itt lakóknak, az államnak és a földet is megmenti.

Persze Demszky, a főpolgármesterünk NEM Budapesten lakik, neki mindegy.

 

komment

2007.08.01. 14:32 :: Tobber

Gálabugyi: az a (rendkívül elegáns, izgalmas, csipkés csoda) bugyim, amit csak akkor veszek fel, ha "jelenésem" van, és annyira kényelmetlen, hogy gyorsan meg is kell tőle szabadulni. 1. Megmutatás. 2. Levétel.

Jelenés: Megmutatom a gálabugyim.

 

Most viszont az van rajtam, nem is egy hepi érzés! :)))

 

komment

2007.08.01. 13:31 :: Tobber

Kinyit a zeneka a jövő héten!!! :))))

Most egyelőre csak elméletice örülök neki, mert amíg görkori, addig oda valszeg nem, viszont ha hosszú őszünk lesz, akkor lesz Műjég.

El vagyok halmozva élvezeti lehetőségekkel!!! :DD

 

komment

2007.08.01. 11:21 :: Tobber

Éljen, éljen Bé sokáig!!!!
Éljen, éljen Jat sokáig!!!!

komment

2007.08.01. 08:26 :: Tobber

Ha egyszer megírom az emlékiratomat, akkor azt hiszem, ez az éjszaka szerepelni fog benne. :)

Tökéletes időtöltés jó társaságban.

Bár pocsékul indult az este, káosz egy munka határidő miatt, majd elrohantam Kereszttúrra valamiért, majd odarendeltem a ház elé az oktatómat, hogy 7-től vezetünk. De mivel akadozott az akksim, ezért Aput kértem, hogy nézze meg előtte a kocsit. Hát, nem indult. Akksi tönkre. Addigra oktató oda. Kénytelen voltam elküldeni. :((( Szervízt megszervezni, ma el is vitte Apu.

De legalább az esti programot korábban kezdhettük el! :)

Jó volt, na.

Csak kialvatlan vagyok, pedig egy kedves valakivel akarok mindjárt ebédelni, fel kéne ébrednem.

 

komment

2007.07.31. 16:26 :: Tobber

"A Szeviépé a Koriközpont
Tíz éven keresztül bizonyosan a jeges sportokat fogja kiszolgálni a Budapesti Koriközpont (korábbi nevén Astra-Zeneca Jégcsarnok), miután a létesítményt értékesítő OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. és az OTP Faktoring Vagyonkezelő Kft. erre vonatkozó garanciát kért a vevőtől, a Szeviép Investment Kft.-től. Mint ismert, az OTP az első körben nyilvános pályázaton próbálta eladni a 2003-ban átadott jégcsarnokot, ám a június 29-i határidőre beérkezett két pályázattal nem volt elégedett, a tendert eredménytelennek nyilvánította. Ezt követően kezdődött egyeztetés a sportcélú hasznosítást felvállaló Szeviéppel, amely így egy hónap alatt eredményesen zárult. A vételárról a bank közleménye nem ad tájékoztatást, ám úgy tudni, a pénzintézet a korábbi építtetőkkel szemben fennálló 800 millió forintos követelés értékén felüli összegben tudott megállapodni a vásárlóval."
Hohóóóóó!!!!!

komment

2007.07.31. 09:29 :: Tobber

...ma reggel pedig egy okos őszessel...

:)

Hja, úgy szép az élet, ha éljük... :D

 

Este volt drpr után jéger, némi pletyka és nosztalgia, hála annak, hogy kettővel ezelőtti cégemtől távozó kolléga szerette volna, hogy én is ott legyek a búcsúztatóján, ami jó volt.

 

komment

süti beállítások módosítása