HTML

2007.01.14. 19:49 :: Tobber

Frissítve.

Ja, aligismer kollégát azért nem találtam a jégen, mert nem jöttek ki, és csak olyan kollégámat találták bent az osztályon, aki nem tudta a mobilomat. :(

--------------

Korcsolya? Megvolt. Szombaton Káposztás. Nyolc óra kori. Sármos Jat-tal. Éjjel egyig maradtam.(!) Merthogy most kitalálták, hogy addig vannak nyitva. Isteniii!! :) Nyolcfelé eltűnnek a trottyosok (bocs, nem az én kifejezésem a gyerekekre, de ma is elhangzott párszor a "vigyázz, gyerek" felkiáltás, mintha azok harapnának.) :))

Utána volt jópár óránk rendesen korizni, gyakorolgatni, Uji szerelmi támadásait visszautasítani, meg szokásos. Ezeréve nem látott, valaha egyszobábandolgoztunk kolléga és nője kezdő ám rendkívül tehetséges korizását csiszolhattuk. Két őstehetség, ilyet én még nem láttam, pláne 30 fölött! Nomeg jókis sztorikkal szórakoztatott, többek között, hogy hogy gondolták meg magukat egy totálra megszervezett esküvő előtt EGY hónappal. :DDDDD

Ma nlc csirkékkel Műjég 4 órát, 5-10 cm összefüggő vízben, szélviharban, falevelek, sáros(!) pálya, jégrehordott csipszeszacskók és életveszélyesre olvadt árkok között. Igen, utálom a Műjeget!!!!!! :((( Zeneka rulez!

--------------

És különben is undorító ez az idő!!! :((( Márciustól októberig várom, hogy végre hideg legyen, hó, fagyok, lehessen csúszkálni a befagyott tócsákon... :(( Ehhez képest ma 17-18 fok volt. Pluszban!!! :((( Aztán lassan itt a tavasz, megint várhatok fél évet morogva. Gyűlölöm, hogy nincsen tél!!!! :((((

--------------

Néztünk autót. Találtunk autót. Leadtuk az elképzeléseket a 11-12 éves mx3-colt kettősből, inkább legyen fiatalabb, jobb állapotban lévő autó, ahol nem 80e egy alkatrész, hanem 15e.(!)

Kicsit megnyomtam a ceruzát (hátha ha szorgalmasan dolgozom, több pénzem lesz), úgyhogy kicsit többet költök rá.

Így swift, 6 éves, első tulajtól, szép állapotban, kevés kilométerrel. Ha valaki tudja, hogy hol lehet utánanézni, hogy nem lopott-e egy autó, az légyszi írjon smst, iwiwre, yahoomra! (Freemailre NE, azt nem olvasom. És itt kérném azokat, akik BÁRMIT is forwardolnak oda, kérlek NE tegyék. Ismertek, dühös vagyok rá, és rendszerint megtelíti a postaládát. Nem mellesleg meg ezeket soha nem olvasom el.)

Az autót, ha a szervíz is rendben találja, holnap megveszem. Ezzel végleg és talán visszavonhatatlanul szinglivé váltam, nincs gyereértemdrágám, nemakarokbékávézni, nincs haverkodás taxisokkal, nincs buszon szemezgetés... És berendezkedem egy olyan életre, ami egész más irány, mint a járás-esküvő-gyerek-megcsalás-botrányok-válás... Jé, így leírva nem is hangzik rosszul!! :)

--------------------

Meg-re visszatérve: szép család, a gyerekeket sajnálom is egy kicsit, nyilván megérzik a szülők közti feszültséget. De azt nem fogom fel, hogy nők hisznek a hűséges kapcsolatban hosszú távon... Ha meg hisznek, sőt elvárják, akkor ne turkáljanak párjuk emailjeiben, mert meglepődhetnek... Néha a nők nem tudják, mit akarnak. (Kivétel a néhány, tényleg elvétve akadó hűséges alkatnak. Aki öregkoráig sosem botlik. De ha végiggondolom akár azt, hogy Meg felesége eddig egy idilli világban élt, kerek volt a világa és biztos lehetett benne, hogy a férfe imádja és csak rá figyel... :((( )

Szeretek ötven fölötti nőkkel beszélgetni. Valahogy mindenki átesett hasonló konfliktuson. Van, aki szépen kezeli, van aki elvált. Én a szépenkezelésnek voltam eddig híve, de hiszem, hogy jobb a struccpolitika. Ha nem tudom, nem fáj. Nem azért csaltak, mert engem nem szerettek. Én sem azért csaltam, mert nem szerettem. Bár azért talán jobb lett volna, ha csak 20 év házasság után derül fény régi dolgokra, mint ahogy a környezetemben több ilyen... :( (kicsit unom, de előre mentegetőzöm, nem a netes ismerkedőkből veszem a mintát, hanem családom, ismerősök, sporttársak, munkatársak, szomszédok történeteiből.)

Anyu (60 éves) a barátnőivel beszélte ki a témát, mondjuk ki, a másik oldalról. A legtöbben azt az álláspontot képviselik, hogy elnézik és küzdenek tovább, mert hosszú távon ők nyernek. Olyan kár, hogy nem hallottam a teljes beszélgetést, biztos nagyon tanulságos.

---------------------

Ja a lentire: mielőtt valaki megkérdőjelezné, nekem is hájas a seggem!!! :DD Megyek is somlóis palacsintát enni pudinggal. :)

komment

2007.01.12. 17:51 :: Tobber

Hát ez nevetséges!

Az a terv, hogy a társadalombiztosítás ne finanszírozza az olyan sérüléseket, amik extrém sportolás közben keletkeznek!

Aztakurva!! Egy elhízott, tehenekkel és hájfenékkel teli országban élünk, ahol a nép nagyrésze a rohadt seggét nem képes megmozdítani a tévé és a házimozi elől, és még véletlenül sem annak nem állja a tébé a kezelését, aki elhízott, emiatt izületi bajai, vérnyomásproblémája, ezer károsodása van, nem azokat, akik egy kbszott almát nem nyomnak le a torkukon, de kóla és meki az naponta megy, nem azokat diszkriminálják, akik bogyókat zabálnak az ú.m. egészségükért, miközben erdőben nem sétáltak ezer éve és ha a lift elromlik, akkor inkább házhozszállíttatják a pizzát!!!

Nem. Az extrém sportolókkal! A fiatal srác, akinél ahelyett, hogy örülnénk, hogy kimegy a jó levegőre, a barátaival sportol, társadalmi életet él, és főként az egészségéért tesz. Menjen csak haza, álljon be a szürkearcú múmiák sorába, akik a tévé-pléjsztésön-házimozi-video-dvd körforgásban egyedül és boldogtalanul tengetik szabadidejüket! :( Legyen belőlük is boldogtalan felnőtt, nehogy máson szocializálódjanak!!!! :((((

 

Tökéletesen egyetértek egy pár héttel ezelőtti hvg egyik olvasói levelével. Egy orvos írta, hogy szerinte ne fizesse az állam a nagyon elhízott és nagyon vékony nők lombikbébiporgramjait. Merthogy ezek a nők AZÉRT nem esnek teherbe, mert nem normális az alkatuk, így anyagcseréjük, nem alkalmasak a gyerek kihordására sem. Jogos. Anorexexkolléganő fél éve nem esik teherbe, de a napi 5 szem alma, lightjoghurt, fél adag grillzöldségen nem változtat. Naponta min. egy órát edz, a párja egy agyatlan fasz, mert nemcsak megengedi ezt a lánynak, hanem még "viccből" cseszteti is, hogy duci. Agybeteg barom! Uff. Kicsit ingerült vagyok, ha nem mehetek korizni?? :D Nem, de akkora szél fúj, hogy képtelenség lenne. (fedett ma nincs nyitva) Az egyetlen ellensége a korinak a szél. Eshet eső, hó, lehet köd, lehet vizes a jég, vagy jégkásás, vagy töredezetten fagyos, vagy minusz harminc, nem baj. De szélben nem lehet... Ugye. :) Az estére tervezett program El hányásainak hála elmarad. Jobbulást Békának és Zsének! :)

komment

2007.01.11. 21:07 :: Tobber

Igeeeeen!!! Kimentem korizni! :))

A kollégákat vagy nem ismertem fel, vagy eltűntek (délután még írtak emilt, ebből tippelek, hogy csak én húztam el mellettük párszor a tömegben), de csomó ismerős volt kint, hazáig csacsogtunk egyikkel. :)

Hollandus húzott bele, meg BCsTLV, de szvsz kötözködik. Vagy hülye napja van. Randit kér, majd kifejti, hogy egyáltalán nem ér rá semmikor a héten.

De a mai nap a cégnél kb. vihogással telt el... Körbeküldtem vagy 20 embernek egy táblázatot, hogy legyenek szivesek kitölteni, kinek melyik időpont felel meg, így maximalizálhatnánk egy február végi vörksop résztvevői számát. Mindenki ikszel, beleír, gazdasági vezetőnk (akivel hajnalig karaokéztam a múltkor) is visszaír, hogy "beleírtam a táblázatba, mellékeltem". Kinyitom a mellékletet, a hülye mindegyik mezőt kitöltötte, hogy jó, jó, jó, jó,  vagy 40x... :DD

Én még könnyes a nevetéstől, mikor kijött vigyorogva. Azért megkérdeztem, hogy nem lett volna hatékonyabb annyit megírni, hogy mindegyik időpont megfelel?? :)))

Egyik értekezleten egyik résztvevő csak videokonferencián vett részt, ergo a kütyün nézett minket az asztal közepén. A technikának hála sokszor megy el a hang. Majd két igazgatónk (egyik a fentemlített) egyszercsak az asztal alatt megbökték egymást, kapcsoltak és hirtelen átváltottak tátogásba. Szegény videokonfos nő percekig kiabált, hogy nem hallak titeket... :)))))) Azért jól elvannak... :D

De a legnagyobb szórakozás mégis a callcenterünk néhány rögzített beszélgetésének emailes terjedése... Ma is kaptam három ügyfélszolgálaton felvett szöveget, ahol próbálnak hibát bejelenteni. Mondjuk az egyik egy vízóráét, következetesen... :D Nagyon korrekt!!!! :)))

Szomi ma egy C30-as volvoval jött, jól is nézett ki, csak épp telefonon csacsogtam, úgyhogy odasúgtam, hogy akkor csütörtökön találkozunk. Ja, mert kiscsoportos szomszédtalálkozónk lesz. A nagycsoportost nem tudjuk, mert dafke nem szervezzük meg. :)

Őőő, nlc-s lányok írtak, én egy hónapja nem láttam őket a jégen, úgyhogy egy flegma "majd köszönjetek odá"-val lekezeltem a szitut.

És egy szokásos köremailrészlet: "Én is örülök nagyon, hogy Zs boldog, és annak is nagyon örülök, hogy Tobber örül J (ha Ti is örültök, hogy én örülök, akkor majd megint örülhetek, hogy örültök, és így tovább, szóval örökké örülhetünk – ami tök jó ;)…)"

Fő az optimizmus, ami mondjuk egyik résztvevőre sem igaz, hihihi...

Na húzok mindegyhová! ;)

 

komment

2007.01.11. 03:10 :: Tobber

Ha már feljöttem a netre, hát beírok kedves blogomba.

<p>

</p>

Kedden este felhívtam Elt, hogy akkor most azonnal húzzon hozzám és szórakoztasson, meséljen sztorikat, és simogassa a fejemet, mert rossz passzban vagyok. Úgyhogy az estém El ölében telt, ő babusgatott és beszélgettünk órákat... Nem, nem fogom vele újrakezdeni!! De ez most jólesett.

<p>

</p>

Őőő, ma viszont nagyon sok sörön és jégeren vagyok túl, néhány (na jó, kb. 30) kollégával elmentünk inni. Alkalom volt, eddig ismeretlenek voltak, most már tudom, kik ők. :)))

<p>

</p>

No és egyszercsak eddig ismeretlen megszólal, holnapra végre összehozta a kollégáit egy monstre korcsolyázásra. Közvetlen kollégáim azonnal rám mutogattak, úgyhogy dögrovás ide vagy oda, én holnap kimegyek vadidegen "negyedikemeletiekkel" korizni, majd utána bulizni velük a belvárosba. :DD

<p>

</p>

Saját kollégáimat is fűzöm ám egy ideje, velük jövő hétre terveztük az első csúszást. :)

<p>

</p>

Nos, legalább tudom, hogy miben fogok meghalni. (Hacsak nem mégis rákban, aminek általam felismert tünetei továbbra sem múlnak, basszameg!!!)

<p>

</p>

P.s.: Azért halkan remélem, hogy betegségemben együttérző főnökömnek nem jut tudomására, hogy én ágymeleg helyett alkoholizálok, cigizek és holnapra (mára) korit és további italokat tervezek... :)))

<p>

</p>

Szép az élet?? :)))

<p>

</p>

 

komment

2007.01.09. 10:10 :: Tobber

Bejöttem dolgozni. Most vagyok úgy, mint egy erős influenzánál, ezt már kibírom féllábon.

Itt bent 51 olvasatlan elintézendőm támadt, köztük a fele megoldhatatlan. EZÉRT nem szeretek szabira menni.

:(

'Meg' még hívott éjjel hosszabban, tökre fél, merthogy szereti a családját, nem akarja elveszíteni. Megjegyzem, akkor hogy lehet olyan balek, hogy mindenféle nőkkel ismerkedik (2004 végén mi nem voltunk együtt), aztán meg a leveleket nem törli???

Utána meg hosszan azt fejtette ki, hogy neki annyira jó velem, hogy ő most jófiút fog játszani otthon, de hozzám ragaszkodik és majd megoldja az alibit.

A nővel együttérzek, de tudhatta, hogy Meg mekkora pernahajder!!! :( Régen is az volt, én is mindig tudtam róla, a nő is így találta meg.

Valahol el kéne elmélkedni azon, hogy miért házasodnak össze párok úgy, hogy nem elég nekik az otthoni szexuális életük, és ezt már akkor is tudják, ezzel szemben a hűtlenségre meg felháborodnak...

Ez szomorú!!! :((

 

komment

2007.01.08. 21:54 :: Tobber

Hopp.

'Meg' lebukott. A hülye. És nem velem. :)

A rövid történetünk: Meggel több, mint 5 éve ismerkedtünk meg, azóta némi (én kérte) szünettel a szeretőm. Akkor még más volt a felesége, akit megcsalt (kb. fűvel-fával), többek között a mostani feleségével, aki miatt elvált, őt elvette, született két gyerek.

Most viszont a feleség talált egy 2004-es levelet, amit Meg írt egy elég félreérthetetlen üzenettel valami alkalmi kalandjának! Huh. Most külön szobában alszanak, és mivel Meget figyelik, most hozzám sem lesz egyszerű eljutnia, bár azt kifejtette, hogy ez továbbra is minden vágya.

1. mi jogon turkál bárki is a férje emailjeiben. 2. hogy lehet olyan hülye Meg, hogy nem törölte. 3. hogy hagyhatta a jelszavas inboxot szabadon. 4. és a legfontosabb, hogy képzeli egy nő, hogy ha ő is úgy "szerezte" a férfit, hogy lenyúlta egy házasságból, akkor a férfi utána hűséges lesz??? Igen, elhangzott az "azt hittem, megváltoztál". Ja bammeg. Esélyes egy 40 éves férfinál, mi?? :((

Hogy honnan tudom? Meg hivogat kiborulva. No persze nem azon borult ki, hogy otthon fasírt van, hanem hogy most nehezebb lesz eljutnia hozzám.

komment

2007.01.08. 20:37 :: Tobber

:DD Hogy lehet rátaposni egy csivavára??? (Izé, ha megcsináltad, elmeséled, milyen hangot ad??) :)) (Gyerekkoromban egyszer húztam meg macskafarkat, az semmi extra.)

(További részletek ramequin.freebog.hu)

-Lejössz holnap kondizni?? :DD Ezt a kérdést ma kaptam meg, biztos nem ecseteltem eléggé, hogy épp meghalni készülök. :)) Miután a szokott kori-kexemet elhagytam, amik az élet utolsó jelei nálam... :) (Vagy bosszú a múlt heti "átjöhetek most" kérdésre, amire maximális szocialitásommal csak annyit válaszoltam, hogy izé, jöhetsz, de nem haragszol, hogy én aludni fogok...) :) Örök hála kibírhatatlanságom kibíróinak!!! :D

Taxival elugrottam ma drpr-hez, aki felvázolta, hogy szerinte milyen férfiprototípus illik hozzám. Beletrafált. Hiper-hiperértelmes, hiperművelt, minimum 40, inkább 45 éves, kimondottan jó kinézetű férfi, aki nem mellesleg érzékeny és talpraesett, mert különben elsodrom, és utána már nem szórakoztat. :D

Őőőő, lelőtték a kínai gyereket??? Egy hete nem zongorázik. Hogy mégse aludjam ki betegségemet nyugalomban, Szomi 21:59-ig minden este teljes hangerővel búgatja a gépét és hallgatja az új lemezeit.

Holnap bemegyek dolgozni, akárhogy is vagyok, bár bentről nem hívnak. Tehát vagy már eltemettek, vagy rájöttek, hogy nincs is munkám, ergo nem kellek, vagy már megtalálták az utódomat. :))

Ja nem, akik ma nézték a tévét, NEM voltam kint a jégen! :( Viszont ma vették fel, látszott a létszámból, a kevés fogózóból és hogy balra ment a kör... (És láttam a szééép nagydarab srácot, aki fél éve mindig odajön köszönni, majd tovacsúszik isteni stílusban! :) Ő még mindig jobb, mint egy helyes srác, aki mindig rámköszön, meg szól két szót, de f*ngom nincs, honnan ismer, mert én őt nem.) Lesz koris sóműsor a tv2-n sztárokkal, tök vicces. Baromi nehéz lesz megtanítani nekik a helyes mozdulatokat, de menni fog, csak sokat kell gyakorolni. :) Jat, figyeljél, mert rádférne némi koripedagógia átvétele, I. fél év alatt szinte semmit nem tanult koriban! ;)) (És gyere ki velem hokimeccsre, na!) Ja igen, és láttam feketepákó fenekét. Szép, nagyon formás feneke van. Kár, hogy a fekete pasikra nem bukom... :(

komment

2007.01.08. 12:12 :: Tobber

Néha próbálok beírni ide, nem egyszerű... :(

Szóval csütörtök délután óta nyomom az ágyat. Szigorúan egyedül. Anyu naponta felugrik egy kis kajával, én meg vettem a "bátorságot" és ma sem mentem be. igazán rosszul vagyok, évek óta nem éreztem így magamat.

Hogy miből gondolom, hogy pszichés?? November elején álltam itt munkába, addig semmi bajom nem volt. Harmadnapra úgy kezdtem köhögni, hogy 6 hétig kellett kikúrálnom. Pedig NEM jártam akkor korizni, mert sérült volt a térdem.

Aztán szabin voltam két hétig, napi 4-8 órát koriztam a hidegben, semmi bajom nem volt. Aztán visszmentem dolgozni és a második naptól alig élek. Itt látni kéne valami összefüggést. :(((

komment

süti beállítások módosítása