HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.01.14. 19:49 :: Tobber

Frissítve.

Ja, aligismer kollégát azért nem találtam a jégen, mert nem jöttek ki, és csak olyan kollégámat találták bent az osztályon, aki nem tudta a mobilomat. :(

--------------

Korcsolya? Megvolt. Szombaton Káposztás. Nyolc óra kori. Sármos Jat-tal. Éjjel egyig maradtam.(!) Merthogy most kitalálták, hogy addig vannak nyitva. Isteniii!! :) Nyolcfelé eltűnnek a trottyosok (bocs, nem az én kifejezésem a gyerekekre, de ma is elhangzott párszor a "vigyázz, gyerek" felkiáltás, mintha azok harapnának.) :))

Utána volt jópár óránk rendesen korizni, gyakorolgatni, Uji szerelmi támadásait visszautasítani, meg szokásos. Ezeréve nem látott, valaha egyszobábandolgoztunk kolléga és nője kezdő ám rendkívül tehetséges korizását csiszolhattuk. Két őstehetség, ilyet én még nem láttam, pláne 30 fölött! Nomeg jókis sztorikkal szórakoztatott, többek között, hogy hogy gondolták meg magukat egy totálra megszervezett esküvő előtt EGY hónappal. :DDDDD

Ma nlc csirkékkel Műjég 4 órát, 5-10 cm összefüggő vízben, szélviharban, falevelek, sáros(!) pálya, jégrehordott csipszeszacskók és életveszélyesre olvadt árkok között. Igen, utálom a Műjeget!!!!!! :((( Zeneka rulez!

--------------

És különben is undorító ez az idő!!! :((( Márciustól októberig várom, hogy végre hideg legyen, hó, fagyok, lehessen csúszkálni a befagyott tócsákon... :(( Ehhez képest ma 17-18 fok volt. Pluszban!!! :((( Aztán lassan itt a tavasz, megint várhatok fél évet morogva. Gyűlölöm, hogy nincsen tél!!!! :((((

--------------

Néztünk autót. Találtunk autót. Leadtuk az elképzeléseket a 11-12 éves mx3-colt kettősből, inkább legyen fiatalabb, jobb állapotban lévő autó, ahol nem 80e egy alkatrész, hanem 15e.(!)

Kicsit megnyomtam a ceruzát (hátha ha szorgalmasan dolgozom, több pénzem lesz), úgyhogy kicsit többet költök rá.

Így swift, 6 éves, első tulajtól, szép állapotban, kevés kilométerrel. Ha valaki tudja, hogy hol lehet utánanézni, hogy nem lopott-e egy autó, az légyszi írjon smst, iwiwre, yahoomra! (Freemailre NE, azt nem olvasom. És itt kérném azokat, akik BÁRMIT is forwardolnak oda, kérlek NE tegyék. Ismertek, dühös vagyok rá, és rendszerint megtelíti a postaládát. Nem mellesleg meg ezeket soha nem olvasom el.)

Az autót, ha a szervíz is rendben találja, holnap megveszem. Ezzel végleg és talán visszavonhatatlanul szinglivé váltam, nincs gyereértemdrágám, nemakarokbékávézni, nincs haverkodás taxisokkal, nincs buszon szemezgetés... És berendezkedem egy olyan életre, ami egész más irány, mint a járás-esküvő-gyerek-megcsalás-botrányok-válás... Jé, így leírva nem is hangzik rosszul!! :)

--------------------

Meg-re visszatérve: szép család, a gyerekeket sajnálom is egy kicsit, nyilván megérzik a szülők közti feszültséget. De azt nem fogom fel, hogy nők hisznek a hűséges kapcsolatban hosszú távon... Ha meg hisznek, sőt elvárják, akkor ne turkáljanak párjuk emailjeiben, mert meglepődhetnek... Néha a nők nem tudják, mit akarnak. (Kivétel a néhány, tényleg elvétve akadó hűséges alkatnak. Aki öregkoráig sosem botlik. De ha végiggondolom akár azt, hogy Meg felesége eddig egy idilli világban élt, kerek volt a világa és biztos lehetett benne, hogy a férfe imádja és csak rá figyel... :((( )

Szeretek ötven fölötti nőkkel beszélgetni. Valahogy mindenki átesett hasonló konfliktuson. Van, aki szépen kezeli, van aki elvált. Én a szépenkezelésnek voltam eddig híve, de hiszem, hogy jobb a struccpolitika. Ha nem tudom, nem fáj. Nem azért csaltak, mert engem nem szerettek. Én sem azért csaltam, mert nem szerettem. Bár azért talán jobb lett volna, ha csak 20 év házasság után derül fény régi dolgokra, mint ahogy a környezetemben több ilyen... :( (kicsit unom, de előre mentegetőzöm, nem a netes ismerkedőkből veszem a mintát, hanem családom, ismerősök, sporttársak, munkatársak, szomszédok történeteiből.)

Anyu (60 éves) a barátnőivel beszélte ki a témát, mondjuk ki, a másik oldalról. A legtöbben azt az álláspontot képviselik, hogy elnézik és küzdenek tovább, mert hosszú távon ők nyernek. Olyan kár, hogy nem hallottam a teljes beszélgetést, biztos nagyon tanulságos.

---------------------

Ja a lentire: mielőtt valaki megkérdőjelezné, nekem is hájas a seggem!!! :DD Megyek is somlóis palacsintát enni pudinggal. :)

komment

süti beállítások módosítása