HTML

2007.01.12. 17:51 :: Tobber

Hát ez nevetséges!

Az a terv, hogy a társadalombiztosítás ne finanszírozza az olyan sérüléseket, amik extrém sportolás közben keletkeznek!

Aztakurva!! Egy elhízott, tehenekkel és hájfenékkel teli országban élünk, ahol a nép nagyrésze a rohadt seggét nem képes megmozdítani a tévé és a házimozi elől, és még véletlenül sem annak nem állja a tébé a kezelését, aki elhízott, emiatt izületi bajai, vérnyomásproblémája, ezer károsodása van, nem azokat, akik egy kbszott almát nem nyomnak le a torkukon, de kóla és meki az naponta megy, nem azokat diszkriminálják, akik bogyókat zabálnak az ú.m. egészségükért, miközben erdőben nem sétáltak ezer éve és ha a lift elromlik, akkor inkább házhozszállíttatják a pizzát!!!

Nem. Az extrém sportolókkal! A fiatal srác, akinél ahelyett, hogy örülnénk, hogy kimegy a jó levegőre, a barátaival sportol, társadalmi életet él, és főként az egészségéért tesz. Menjen csak haza, álljon be a szürkearcú múmiák sorába, akik a tévé-pléjsztésön-házimozi-video-dvd körforgásban egyedül és boldogtalanul tengetik szabadidejüket! :( Legyen belőlük is boldogtalan felnőtt, nehogy máson szocializálódjanak!!!! :((((

 

Tökéletesen egyetértek egy pár héttel ezelőtti hvg egyik olvasói levelével. Egy orvos írta, hogy szerinte ne fizesse az állam a nagyon elhízott és nagyon vékony nők lombikbébiporgramjait. Merthogy ezek a nők AZÉRT nem esnek teherbe, mert nem normális az alkatuk, így anyagcseréjük, nem alkalmasak a gyerek kihordására sem. Jogos. Anorexexkolléganő fél éve nem esik teherbe, de a napi 5 szem alma, lightjoghurt, fél adag grillzöldségen nem változtat. Naponta min. egy órát edz, a párja egy agyatlan fasz, mert nemcsak megengedi ezt a lánynak, hanem még "viccből" cseszteti is, hogy duci. Agybeteg barom! Uff. Kicsit ingerült vagyok, ha nem mehetek korizni?? :D Nem, de akkora szél fúj, hogy képtelenség lenne. (fedett ma nincs nyitva) Az egyetlen ellensége a korinak a szél. Eshet eső, hó, lehet köd, lehet vizes a jég, vagy jégkásás, vagy töredezetten fagyos, vagy minusz harminc, nem baj. De szélben nem lehet... Ugye. :) Az estére tervezett program El hányásainak hála elmarad. Jobbulást Békának és Zsének! :)

komment

süti beállítások módosítása