HTML

2007.01.08. 21:54 :: Tobber

Hopp.

'Meg' lebukott. A hülye. És nem velem. :)

A rövid történetünk: Meggel több, mint 5 éve ismerkedtünk meg, azóta némi (én kérte) szünettel a szeretőm. Akkor még más volt a felesége, akit megcsalt (kb. fűvel-fával), többek között a mostani feleségével, aki miatt elvált, őt elvette, született két gyerek.

Most viszont a feleség talált egy 2004-es levelet, amit Meg írt egy elég félreérthetetlen üzenettel valami alkalmi kalandjának! Huh. Most külön szobában alszanak, és mivel Meget figyelik, most hozzám sem lesz egyszerű eljutnia, bár azt kifejtette, hogy ez továbbra is minden vágya.

1. mi jogon turkál bárki is a férje emailjeiben. 2. hogy lehet olyan hülye Meg, hogy nem törölte. 3. hogy hagyhatta a jelszavas inboxot szabadon. 4. és a legfontosabb, hogy képzeli egy nő, hogy ha ő is úgy "szerezte" a férfit, hogy lenyúlta egy házasságból, akkor a férfi utána hűséges lesz??? Igen, elhangzott az "azt hittem, megváltoztál". Ja bammeg. Esélyes egy 40 éves férfinál, mi?? :((

Hogy honnan tudom? Meg hivogat kiborulva. No persze nem azon borult ki, hogy otthon fasírt van, hanem hogy most nehezebb lesz eljutnia hozzám.

komment

süti beállítások módosítása