HTML

2007.10.14. 15:14 :: Tobber

Innen szeretném értesíteni a traumatológiát, hogy ma este egy haldokló tüdőgyulladásos nő fog érkezni... :))) Rodolphe után koslattam a hóviharban.
Mivel tegnapra már köhögtem is, próbáltam meleg lakásban relaxálni.

Őőő, meg ma reggel tizenegy-két fokban három órát a szabadban izzadni az edzésünkön. :DD
De legalább a nap sütött. No, ez KELL. Sport, pörgés, élvezet, jó kávék, autómosatás, bő zuhany két tonna hajsamponnal (rendkívül porszagunk van vas. d.u.-ra!), és lelkileg helyrebillenés. De hogy estére be fogok lázasodni ettől, az tuti. :D
És innen üzenem Békának, hogy ha rendszeresen rám akar esni, akkor legyen szíves fogyjon még 20 kilót*!! :DD

Tegnap este feketeernő miatt megnéztem egy áldokumentumfilmet a méhnyakrákról. A film készítőinek gratula: pontosan azt kommunikálták, hogy aki hpv-s, annak szinte automatikusan kiveszik a méhét és inkontinens lesz, tehát egyetlen remény, ha nem kapjuk el a hpv-t, amit úgy lehet, hogy nem cserélünk sűrűn partnert. Aki meg elkapta, kb. temetheti magát.
Három nőről tudom, hogy hpv-s. Az egyiknek kettő, a másiknak három, a harmadiknak is max. 5-6 férfi volt egész életében.
Barmok.

Felháborít, hogy ilyen alulinformáló, és tévhiteket tápláló faszságot tévében főműsoridőben le lehet adni!! :( EZÉRT szorítkozom továbbra is inkább a híradókra... :S

*Gyk: csak viccelek, inkább szedjen fel huszat. Vagy adok neki, nekem van elég... :))))

 

komment

süti beállítások módosítása