HTML

2007.10.13. 10:14 :: Tobber

Uncsiéletem dokumentálása: csüti egész este Kedvenccel romantikáztunk, ő főzött nekem fehérboros borjút őzlábgombával, gyertyás italozgatást, szőlőszemezgetést, szülinapi tortázást szakítottunk meg 20 percenként... :)
Pénteken vad köremailezéssel elment a  fél munkaidő, utána felderítettük fővárosunk legsznobabb zugait, majd éjszakáig rugdostuk az avart a hajógyárin... :)
Ma összes program stornó, mert ebből a náthából nem tudom kivakarni magamat. :(( Reggeli napsütésben végigsétáltam az itteni óriásfás utcákon, a leveleken átsütött a sárgászöld fény, a szél néha sárga levélesőt szórt rám, több helyen láttam földről forogva felemelkedő avart, csodaszép erre... Néhány kutyasétáltató, egy-két nagyilátogató az utcán, pár néni söpri a pár szem levelet, amit egy perc múlva visszafúj a szél, egy autó megáll mellettem az utcán, jóképű pasi kiszól dícsérőn, kedvenc boltomban hátulról előszednek Nagyipogácsáját, csak a kedvemért, pár telefon elintézve, ma nyugi lesz, érzem... Van jó könyvem, már csak 100 oldal maradt a 700-ból, van három másik, egy Elle, finom kajákkal feltankolva megpróbálom az Egész Napot Egyedül programot teljesíteni...

komment

süti beállítások módosítása