HTML

2007.07.27. 09:37 :: Tobber

Reggeli infomorzsák jó indítása Juhász Kendermagos Péterrel, de utána bátor váltás Karsai Búzaégető Józsefre... Én örök optimista már azt hittem, hogy eltűnt a fickó... :)

A mezőgazdasági támogatásokról pedig megvan a véleményem. De nem írom meg, mert egyébként tökre nem értek hozzá... :)

-------------

Viszont a felvételi ponthatárokkal kapcsolatban erősen nő többünk felháborodása!

Tényleg egyforma súllyal szerepel mindenki középiskolai teljesítménye?? Aki az elit Fazekasban végez, annak az ötöse azonos súlyú a sutymákföld-alsói mindenkimenjenát iskolában szerzettel???

Ha vállalkozó szellemű pedagógus lennék, AZONNAL indítanék egy fizetős középsulit, ami egyértelműen garantálja, hogy akármit csinál ott a gyerek, négy évig biztos mindenből ötöst fogok adni neki. No persze jó nagy tandíjért cserébe!

Vagy erre nem csak én jöttem már rá???

---------------

Ja, tele a város BKV-ellenőrrel. Így nyári öltözékben egyáltalán nem felismerhetőek, semmi sötétkék zubbony, csak póló-farmer...

Aki kérdené: azért utálom az ellenőröket, mert mindenhol zaklatják az embert, naponta többször kell előkotorni a jegyet, nem érdekli, hogy ezzel lekésem a HÉV-et (megjegyzem, nem állíthat meg, elméletben odaszólhatnék neki, hogy megmutatom, ha felszáll velem a HÉV-re...), torlaszokat képeznek, ami miatt nem tudsz leszállni a mozgólépcsőről, a tömeg meg nyom, remek alkalom a zsebtolvajoknak a tömegben nyitott táska amíg felmutatod, etcetc.

De persze azt fontos tudnom a megállóban, hogy a buszom melyik állomásnál tart, mikor várom:

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070518buszgps.html

Felújították a kettes metrót pár év alatt, idén fejezik be. SEHOL nem építettek ki beléptető kapukat, hogy egy színvonalasabb és bliccelésmentes jegyellenőrzés alapját megteremtsék.

Továbbra is mondom: sok milliárdért SEMMI plusz szolgálatást nem kaptunk, sőt, a tájékoztatótáblák elhelyezése felháborít.

---------------

Őőő, Varratottinges nyúz, hogy menjünk el valahová, Vaspasi is minden este beszélgetni akar, bár én most vele nem igazán, viszont szimpikollégáról épp most beszélt le gyerekkori haverja-kolléga, hogy szerinte annyira tutyi-mutyi, hogy halálra unnám magamat mellette... :D Ha tudná, hogy Pasi mennyire unalmas volt... :DD

 

komment

süti beállítások módosítása