HTML

2007.04.11. 15:25 :: Tobber

Meggebedek a munkától, majd írok sokat.

Pl. arról, hogy miért jó, ha az ember lányának szülei a városban élnek. Este drpr helyett elugrottam megbizonyosodni arról, hogy most jó helyen dolgozom (szerencsére épp csiniben voltam), de a világvégéről aput hívtam, hogy vigyen haza. Sztem még soha életemben nem kértem tőle hasonlót. Elémjött, akkor már anyuhoz mentünk, aki összedobta egyik kedvenc kajámat, majd ha már olyan helyen járok, ahol van kábeltévé, nomeg színestévé, nomeg bajnokokligáája negyeddöntő, amin úgy ottragadtam, hogy végignéztem a meccset. Emlékezetes meccs volt. :D MU ripityáraver Romát. Tátott szájjal bámultam. Szeretem a focit.

Éjfélkor még csacsogás Tinivel, aki ma azzal hív, hogy ő biza szerzett jegyet nekem a mai előadásra a nemzetibe, úgyhogy megyek vele színházba. Rámenős pasas, mi?? :D

Rajtam ma épp fehér lapossarkú van, nomeg combigérő keresztbecsíkos fekete-fehér póló, ami hááát, nem a nemzeti stílusa (C C Catch-é és Nenáé annál jobban!! Csakhogy róluk pl Tini nem is hallott!!! :DD).

C.C. Catch

 

 

(C C Catch és Nena a pólóimban.)

 

Így hát kiugrottam ebédidőben és étel helyett szerváltam egy feka blúzt meg egy cipőt retiküllel, azzal már egész elegáns lettem! :)

Jajaaaaj, ruhákat kellett vennem. :D

 

komment

süti beállítások módosítása