HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.03.05. 21:00 :: Tobber

Sms Dokinak: Ennek talán nem ez a módja...

 

komment

2006.03.05. 17:54 :: Tobber

Szomi ma kicsit hisztériásan hívott, hogy nála nincs fűtés és melegvíz, mert eltömődött a kémény. Mondom, nálam nem, mert saját be(ki)kötésem van. Azért megnyugattam, meg meghívtam csütörtökön egy teára a lakógyűlés utánra, mire felsikoltott, hogy ő erről nem is tud. Most odadugtam az ajtajába az értesítést.

...és mászkálnak a fejem fölött a tetőtérben. Remélem, nem a százakárhány kilós Szomi fog mindjárt beesni a plafonomon!!!!!! :-D

...és megint leskelődött, mert amikor hívott, az első kérdése az volt, hogy éppen korcsolyázol... Honnan tudod? Gondoltam. (Naná, leskelődik a drága...) :-)

 

komment

2006.03.05. 17:49 :: Tobber

Ez egy hómadár. Igen, ma is kint voltunk a jégen, négy óra alatt kb. 15-25 cm közötti hóréteg halmozódott fel a jégen (képtelenek voltak letakarítani), úgyhogy ha löktünk is, nem csúszott. A fenekemet leégettem ezalatt. És tökigáztunk megint. Úgyhogy egy teastopnál hóemberezni kezdtünk BS-sel, de nekem inkább madáralakú lett... :-)))

BS-sel lehet gyerekkort újraélni. Hógolyózni, korizni, popszámokat kérni a hangosba mindenféle üzenetekkel, rajongót lerázni (épp telefonált valamelyik, és én eléggé szenvedő képet vághattam, mert BS rámnézett, bólintott, visszabólintottam, mire elkezdett jóóóó hangosan nyávogni, hogy miért nem megyek már korizni, rám várnak... :-DDD Rajongó gyorsan elnézést kért és elbúcsúzott. Azóta nem hívott!!) :-)

 

komment

2006.03.05. 17:38 :: Tobber

Ennyit válaszoltam: Tudod, hogy éjjel miket irogattál?

"Tudom, megkértem a kezedet."

Jó, most akkor előrébb vagyunk.

 

komment

2006.03.05. 07:58 :: Tobber

No, és hogy életem bonyolódjon... épp kezdem berendezni az életemet, és élvezni azt, hogy határozott, szenvedélyes és nagyon vonzó férfiak vesznek körbe (és valamelyiknek még radarvarázslója és lézerfegyvere is van) ;-), és Dokival két hete nem telefonálunk, nem sms-ezünk. Erre tegnap este jött néhány sms Dokitól:

"Ex nem játszik. Rég nem. Tőled félek. Imádom az agyadat. De rettegek is tőle.Te meg tudsz fogni. De egy gyenge nő mellett meghalok. Eszement jó páros lehetnénk. De elegem van a belső háborúból. Olyan nőt akarok, aki szeret. Szívből. Erotikus, de csak nekem! Anya! Szellemi társ de elnézi, ha tévedek. Irányít, de elhiteti velem, hogy én teszem ugyanezt. És nem hízik meg 120 kg-ra a terhesség alatt. cserébe lehet kérni. A többi megegyezés kérdése."

"Hja. Őszintén. Mindezt!"

"Már ha érdekel még a dolog egyáltalán."

"És utálom, ha töketlenek tartanak. Csak hazudok csak nem jól, mint te. Annyira szörnyű, hogy átlátunk egymáson de próbáljuk elhitetni, hogy nem is. Lehetne őszintén? Véd és dacszövetség?"

"Gondold át. Imádni tudnálak de rohadt sokat kérek cserébe. 30 ennyi km van köztünk. Holnap elmegyek érted és kihozlak anyámékhoz ha akarod. Döntsd el. Tudom, hogy elolvasod, trükkös smsek rejtettkódolással 8-)"

...aha, miután megtelt az sms-memóriám ettől, ezért ekkorra olvastam el az összeset.

"Döntsd el akarsz a párom lenni, leendő gyermekeim anyja vagy sem? Annak minden előnyével és nem kevés hátrányával"

Még kaptam egy hangpostát, hogy gondoljam át, és valamikor hívott is, csak nem láttam.

....................................................

Tudjátok mire emlékeztet??? Mint amikor egy gyerek megszokta, hogy mindig elkényeztetik, és a szomszéd gyerekek elhívják bicajozni, de ő nem megy, aztán meg szomorúan nézi az ablakból, hogy a többiek elhúznak... Vagy amikor a szeretkezés után egy nappal jut eszembe, hogy hú, ezt nem is mondtam a pasinak, hogy mennyire jó!!!!!! :-)) Nem, mindennek megvan az ideje, a döntésképtelenséget és utólagos reakciókat utálom. Azonnali visszajelzés kell.

És igen. Töketlennek tartom. Márpedig a töketlenséget utálom. Rövid távon is.

És hogy mit válaszoltam?? Semmit. Nem hívtam vissza, nem írtam neki.

Ha akar valamit, akkor kaparnia kell, mint eddig soha. Eddig az egyetlen vonzó, amit fel tudott ajánlani, az a gyerekdolog. Nem, az egzisztencia NEM. Az nem izgat, magam is megoldom... :-)

 

komment

2006.03.05. 07:37 :: Tobber

Kedves Blogom! Egész biztos, hogy megszállott vagyok. Most már tény.

Tegnap HÉT (egyszer négy, egyszer három) ÓRÁT korcsolyáztam!!!!!! (Más ennyit dolgozik egy nap...) Igen, ebből 4-5 órát ÖMLŐ ESŐBEN!!!!!

És hogy miért vagyok most itt? Már felkeltem, hogy a tizes nyitásra kiérjek!!! Ma min. NÉGY ÓRÁT fogunk korizni, de lehet, hogy visszamegyünk délután!! :-))))))

Igen, ez megszállottság, alig volt kint tegnap délelőtt és este ember a jégen. Csak a szokott megszállott arcokat láttuk!!! :-D Este (nagyon ömlött!!) talán 200-an sem voltunk!! :-))

Aha, van kézszárító a mosdóban, néha hajat szárítottunk... :-D

Esőben sokkal simább a jég, egyszerűen isteni!!! A víz beleesik a karcolásokba, belefagy és kiegyenlíti a jeget.

És komolyan elgondolkoztunk, hogy ha egy nap bírunk ilyen kemény tempót 7 órán keresztül edzések nelkül, akkor jövőre elindulunk a 200 km-es KORCSOLYAMARATONON!!!!

:-)

Ez komoly.

 

komment

2006.03.03. 16:02 :: Tobber

Te jó ég!!! Visszanézve ezt a fotót Kocsisgeri olyan, mintha a saskabaréból jött volna!! :-DDDD Pedig a legkevésbé sem komikus fajta, én még nevetni sem láttam!!! :-)))

Sőt, kimondottan kifinomult tehetség...

Hétköznapi őrületek?? Azt a szerepet ráírták!!!!!!! :-)

 

komment

2006.03.03. 15:41 :: Tobber

Finnyország izgalmas, pörgős hely, ahol millió dolog történik egyszerre!!!

General Conciliator has informed that mutal conciliation will continue only on Wednesday 8th of March. Thus the strike will start on Sunday 5th of March, at 6 pm.

Strike warning concerns 11.000 truck and bus drivers and terminal workers in 21 trucking companies, in 54 bus companies and in 100 cargo terminals in Finland. (To avoid misunderstanding, please note that port terminals are not part of the strike threat).

However, x have informed that they will not handle any trailers/trucks belonging to the trucking companies, which are part of the strike threat.

Transport & Distribution has analyzed the list of companies, which have been announced to be under strike threat and alternative haulier/trucking companies have been arranged to avoid any impacts for customer service

.

Regards

Igen, jogosan teszed fel a kérdést. Miért én kapom?? :-)))

 

komment

2006.03.03. 15:09 :: Tobber

Neeeem, szerető nem lehet az, aki nem szenvedélyes és nem okos. Pont.

De nem panaszkodom!! :-)

 

komment

2006.03.03. 12:11 :: Tobber

Régi szép idők... Ma Maccsal és Jukkával levelezek...

 

komment

2006.03.03. 10:26 :: Tobber

Kedves Bece, igen, én főleg őt nézni járok színházba. :-))) (Kocsis Gergely és szép és nagyon tehetséges és velem egykorú, lásd még kép.)

 

komment

2006.03.02. 16:48 :: Tobber

Szereti az Enterprise-t és ezt csak így írod??? :-)) Még jobban a szívembe zártam, nem oszt-szoroz, hogy vidámmá is tesz téged!! :-))) Jé, exed is szerette a scifit, nem??

:-)

 

komment

2006.03.02. 15:37 :: Tobber

wiwen kutakodás: vagy tíz percig gondolkoztam, hogy honnan ismerős nekem a Berényi Miklós név...

Rájöttem!! :-DDDD

Te is????

(Oké, már vagy négy éve nem nézem...) :-)

Öcskös nyávog, hogy  a tegnapi koncertet is azért hagyták ki, mert a barátnő (kommentárjaimat lásd pár hete) inkább otthon akart maradni, úgyhogy bk-t néztek. Azaz Öcskös inkább olvasott.

Őőőő, kapott tőlem egy felháborodott levelet erre az önsorsrontásról, meg hogy 28 éves. Ajaj, kapok még ezért a nyakamba!!! :-DDD

 

komment

2006.03.02. 15:05 :: Tobber

Ezt most csak magamnak: Rutinos volt bulimiás kiváltja a nyelési reflexeket étel helyett vízzel. A másfél literes palacknyi vizet még délelőtt megiszom, d.u. jöhet a következő.

Két napja többet p*silek, nem értettem, mitől víztelenítek, nem is menstruálok. Aha, kiderült, hogy két napja KÉT literes palack ásványvizeket iszom!! :-))

Apám (biokémikus) szerint nem egészséges sok vizet inni (napi 4-5 liter), mert kimossa az ásványi anyagokat...

 

komment

2006.03.02. 13:57 :: Tobber

http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?cpage=today

Vannak nők, akiket fel kéne pofozni. Jó, ez már lehet, hogy komolyabb pszichés baj... :-(((

Bár sztem Macsnak is az van, amit művelt azzal a szerencsétlen sráccal... :-((((( Persze miért hagyja magát.

 

komment

süti beállítások módosítása