HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.12.10. 20:16 :: Tobber

Az ember alapból tiszteli a nála nagyobb tudású embereket, de ha abban szakemberek, amihez talán én is konyítok, azokat nagyon. ;)

Ettől függetlenül simán ripityára vertem rablórömiben tökokos embereket, egyetlen nyerést sem hagyva másnak. :) Érdekes, hogy eddig egyetlen Nagy Römikihívóm pont Pincsi volt, aki nem okos pasi, de rendkívűl logikus gondolkozású. Vele néha egált is játszottunk. (Ja, de vetkőzőset, ott jobb is az egálos...) :))))

És jelentem, hogy aki a köhögésem miatt eltanácsolt a koritól, az hüje. Pont. :) A hétvégén 8 órát koriztam, és mostanra alig köhögök. Na. Mondom én, hogy a sport pörgeti fel egyedül az immunrendszert!! Térd miatt leálltam a sporttal, két hét múlva köhögtem, mint kutya, semmi gyógyszer nem használt, újra mozgok (hideg ám szabad levegőn) és múlik a betegségem. Azért jó nézni a sok szupertablettát, lúgosító zabport(!!) (biokémikus apám könnyesre röhögte magát rajta!) és társait immunerősítési célból kajáló embereket, hiszen biztos az ilyen csodaszereket is családos ember gyártja, és akkor annak legalább nem éheznek a gyerekei... :)

Szóval hétvégén volt itt végigromantikázott este-éjszaka-másnap kézakézben korcsolyázás Lánypofival (hogy végre nicket kapjon, bár szvsz nem lesz sokáig portfoliótag), ma csajokkal szintén négy óra kori (a két kori között némi khöm nem lényeges ez-az), és igazán büszke vagyok a memóriámra, mert nagyjából emlékeztem páruk dolgaira!! :) (A nehezebb dolgom a sokismerősös koriközpontban lesz, de ott most nem jártam.)

Aki pedig személyes sértésnek veszi, hogy rossz a memóriám, annak szeretném írni, hogy ez egy pocsék tulajdonság, és nem tehetek róla és gyűlölöm. Annyiszor próbáltam tornáztatni, nem megy. :( A saját életem dolgait is elfeledem! :(((

Ha meg valakit zavar: ez ugyanolyan hiányosság, mint hogy valaki nem tud énekelni... :) Tehát olyan, mint ha egy botfülűt mindenképpen éneklésre akarnék rávenni, aztán meg megsértődnék, ha hamisan teszi. :)))

Jó, ez béna hasonlat, de NEM TEHETEK RÓLA, hogy nem emlékszem dolgokra, pedig annyira igyekszem!!!! :((((( (Nem csak történésekben, ma pl. a jég előtt megláttam BS pasiját, és csak az rémlett, hogy ismerem valahonnan. Nem kapcsolnám össze BS-sel, azonnal az ismerős zöldségesek között kezdtem el kutakodni, persze fogalmam sincs, miért néztem zöldségesnek.) :DD

-----------

Most még várok valakit, hogy az estém ne legyen unalmas, izgi lesz... ;)

 

komment

2006.12.08. 16:04 :: Tobber

Recepción intézkedem, közben ékes oroszsággal keres rajtunk egy szomszédos hotelt egy pálinkaszagú, de jólöltözött férfi. A lányok angolul próbálnak, nem érti. Odaszólok angolul, hogy menjen ki, 100 méter múlva megtalálja a hotelt. Illumináltságában véletlenül oroszul köszönte meg, majd kijavította magát angolul, mire oroszul válaszoltam és köszöntem el. Az meg sóbálvánnyá meredt, hihi, aztán beszéltem vele két mondatot oroszul, kb. ennyit tudok összesen.

Ha ezek után a recepcióról orosz telefonokat nekem fognak felkapcsolni, nagyot szívok! :DD

(Aki nem tudná, már rég nem beszélek oroszul.)

 

komment

2006.12.08. 10:14 :: Tobber

What does the name of the meeting room, Jedlik mean?
Well, he was a hungarian phisician. He knew something about the electricity...

:DDD

Tobber kivágta magát a külföldiek előtt... :)

(Még jó, hogy miniszoknya volt rajtam, az kompenzál.) :))

-----------

Azon kedves hűséges olvasóim, akik régebb óta figyelik magánéletemet, és tudják is követni (szvsz talán ha négyen-öten bírjátok fogni a teljes témakört, pedig az ismerősök min. feléről sosem írok ide), naszóval előkerült Ales (potenciális továbbra is), ÖCs (ezt még egyszer nem), El (de vele nem kezdek többé), a szokott BCsTLV és Meg páros csalódások nélkül mindig hozza a formát, már csak Pincsi hiányzik. És akkor a többi versenyző is fut még.

A karácsonyi ajándékokkal leszek csak gondban. :D

 

komment

2006.12.07. 13:50 :: Tobber

komment

2006.12.07. 13:00 :: Tobber

Kimegyek korizni. Kétszer is. Pont. Hiányzik a férfiháremem csúszás. :) Viszont egyik portfolióelemem velem akar jönni. Rontja itt az esélyeimet a többinél. Bár tüzis liezonom sem vette kedvét a többieknek. :D

Edzőpálya. Öh. Fenékbefagyás biztosítva. Szombaton jégcsarnokban leszünk ezzel a sráccal (bár tud korizni, én javasoltam a palánkosabb helyet, meghát ugye aztat szeretjük!), de vasárnap délelőtt műjég a libákkal jóóó sokan, aki akar, csatlakozzon bármelyikhez! (Jat, te ugye mész I-vel szombaton??)

------------

Hihi, megint bevette valaki: "Mit csinálsz (azon kívül, hogy kamublogcímekkel csalod lépre a titkon szextartalmat remélő madarakat... :)"

 

komment

2006.12.06. 21:28 :: Tobber

http://index.hu/gazdasag/magyar/hid061206/

Ez elképesztő! Készül a dunaújvárosi híd. Úszik, többszáz tonna. Ezt a fizika alapjait sem értő agyammal képtelenségnek tartom, egy fémladik vizenmaradását sem értem. (Bár az is igaz, hogy szerintem a szülés sem úgy megy, mint ahogy a világ elhiteti velünk: OTT tuti nem fér ki egy gyerek!!!!!)

Hát ez is elképesztő azért:


// Fotó: Huszti István, (c) 1999-2006 Index.hu
Ez a Duna. index.hu

komment

2006.12.06. 21:01 :: Tobber

Vannak abszurd humorban verhetetlen ismerőseim, velük a legszórakoztatóbb. :D

Az egyik kedves voltkolléga például kirgiz anyával büszkélkedhet, tehát enyhe mongolos vonásai vannak. Ám az anyanyelve magyar. És mindig angolul szólnak hozzá boltban, menzán bárhol, a hülye meg simán angolul válaszol, jobb esetben oroszul! Mi könnyesre röhögjük magunkat néha szintén motyogunk néhány orosz szót. :DD

Néha volt kollégákkal ebédelek, néha meg a másik felébe futok az utcán, ma reggel kettőbe. És néhány exszoftveres kolléga támogatja az ötletem, hogy menjünk oda a karivacsijuk alatt a szomszéd asztalhoz és szórakoztassuk őket! ;)

-----------

Ma voltunk festményárverésen és közepesen izgi licitben miénk lett az a kép, ami véletlenül szüleimnek és nekem is egyaránt tetszik. Juj, nekem nagyon!!!!

És ma konszolidált estet tartok, miután még beállítottam apu új hifijét, mindegyik hímnemű vagy elutazott, vagy beteg, vagy elhavazott. Úgyhogy most csak telefonügyeletet tartok a portfóliónak. A legtávolabbi hív a legtöbbet.

És bár megfulladok, de én biza kimegyek szombaton a jégcsarnokba. Jaaaaat, jöttök????

És hozz össze 44 évessel, mert akkor én boldog leszek és akkor az neked is jó, mert pl. nem gáncsollak el, nem löklek fel, nem kergetlek meg (pffff, végülis elég hamar lekörözöl és akkor elkaplak :D), meg ilyesmi.

Remélem félsz tőlem. És összehozol vele. Na.

-----------

 

Ja ma páran a cégnél megvádoltak, hogy én vagyok a mikulás. Nem, nem én vagyok. Manapság már civil ember is vehet mikucsokit a tecsóban... ;))) Nem mellesleg nálunk szintén csokidömping, volt ott mindenféle mikulás, ezért jó nagy cégnél dolgozni.??

 

komment

2006.12.06. 15:05 :: Tobber

Előrehaladott agonizálás. Azért dolgozom, de a köhögés nem múlik és pocsékul vagyok.

Már végigszedtem az egész patikát, semmi nem segített, sőt, tegnap közel jártam két ájuláshoz, úgyhogy utána vagy 10 kávét megittam. (Na ja, a múltkor iszonyúan felcsesztem magam valamin, majd futottam 10 percet, hogy odaérjek az orvoshoz, majd sikerült 100/60-as vérnyomást nyomnom. EZÉRT kell kávét innom, erre már tinikoromban utasított a doki.)

Még két tippet végigcsinálok, aztán egyszerűen feladom. Soha nem szoktam beteg lenni, amint nem korizok, azonnal, rá két hétre előjön?? Hmmm.

Tegnap este Ellel vitettem el magamat vacsorázni (és pincéreket stírőlni, valamint fogadásokat kötni az esélyeimről egy 44 évesnél :D (bár ő elvakultan hiszi, hogy engem soha nem utasítana vissza senki)), meg haza is vivődtem, meg ott még szórakoztatott. Mára belázasodott. Ebből már katasztrófafilmet lehetne forgatni, nem?? :)

Ma anyuval dolgozunk apunak, aztán egyszer majd pihenni is kéne.

 

komment

2006.12.04. 11:24 :: Tobber

Mostan olyat játszom, hogy ha valaki utsó pillanatban jelez, hogy tutira jó egy időpont, amit csak felvetett, de nem erősített meg 3 napig, és az az időpont 2 óra múlva lenne, akkor szépen higgadtan elküldöm a pixába. Kedvesen, ahogy hülyékkel beszél az ember. Juuuj, de jól esett. (Mindegyki, sosem említettem itt.)

Van más dolgom estére. :)

 

komment

süti beállítások módosítása