HTML

2006.10.01. 20:13 :: Tobber

Tudom, hogy lelki bajaim nagyrészének apám az oka. De:

Eddigi viszonylagos nyugalmamat sikerült felborítani! Pedig már előtte is remegtem az idegességtől.

Ha valamit utálok az az, ha szórakoznak az időmmel.

Tegnap este El elémjött, pár óra kori után hazavitt, meghívott egy pizzára (aznap sem vittem túlzásba az evést sokóra sport dacára), majd éjfélig kifejtette, hogy miért is akar ő velem újra járni. (Már nem járunk egy jó ideje. Nem is fogunk.) Aztán megbeszéltük, hogy ma kori után elvisz ebédelni. Jó.

Ma déltől négy órát koriztam, 4-kor El sehol. Telefont nem vesz fel. Ki ismeri fel a történetet??? Igen, megcsinálta ezredszer. De azt nem tudja, hogy ő már régen csak Bé terv, Öt felé Jat és egyik háremhölgye már ott is voltak a pályánál, és elmentünk egy Fradi hokimeccsre!! :) Gondolom Jat halálra élvezte, hogy két nő rajongja körül, hihihihi... :))))))

Aztán estére megígértem Apámnak, hogy megtanítom használni a fényképezőgépét, be sem tudja kapcsolni. Jó, jöjjenek elém meccs után.

A második harmad után ottvoltak, el is hoztak.

Aztán már félúton szólnak, hogy Apu náthás, le akar feküdni aludni, úgyhogy ők most jófejek és hazavisznek, de ma nem fogom tanítani.

Bassza meg!!! A meccsről el kell jöjjek előbb, hogy segítsek, majd kiderül, hogy kurvára maradhadtam volna, most meg ülhetek itthon egyedül!!!!! :((((

Timur és csapata, a francba! Nehéz volt átvezetni a nénit a zebrán. Miért? Mert nem akart átmenni.

Ők most jófejnek érzik magukat, hogy hazahoztak. Én meg itthon ülök, és a LEGKEVÉSBÉ SEM akarok egyedül itthon lenni, mert megőrülök!!!! :((((((((((

Nem akarok itt lenni!!!!!! :(

 

komment

2006.09.30. 14:51 :: Tobber

Hát jó. Reggel a főnököm jött be és sírta el magát. Aztán a Főfinn zárkózott be a szobájába és aki bement, kikergette, hogy hagyják békén. (Egy finn. És pont ő. Ilyennek még sosem láttam.)

Aztán délután a másik "döntéshozó", a nőci jött be és ő is elbőgte magát. Majd kb. minden kollégám bejött sajnálkozni, dühöngeni, majd habnak a tortán az a lány, aki a helyemre jön, amig neki nincs a vevőszolgálaton jobb. Ő könnyezve jött be, hogy mennyire szégyelli magát, és hogy ő nem akart kitúrni. És hogy higyjem el, nem ő hibás. És komolyan megsajnáltam, úgyhogy minden pityergőt tegnap én ölelgettem, adtam neki cukorkát és vigasztaltam meg, hihihihi.. (Őőőő, a főnökömnek adtam cukorkát, ami kész gyilkosság, mert a sírás miatt az orrán már így sem kapott levegőt, cukorral már a száján sem. Módszeresen ölöm az embereket ott...)

1. eszméletlen sok lelki energiám van. :D

2. sajnálják csak, hogy jófej Tobberke elmegy. Hehe.

------------

Ja igen, egyébként köszi Bének, hogy csüti délután felmehettem hozzá. (De rosszul vagyok, fekszem. Jól van, akkor megyek. De meg is jött, görcsölök. Okés, akkor felugrom. De indulnom kell két óra múlva és pakolnom kell. Jó, akkor megyek! Háááát én már csak ilyen empatikus vagyok. :D) Aztán köszi Békának a tegnapi nincsmunkám-siralom végighallgatását, majd izé, meghívásait különböző táplálékokra!!!! :) Őőő, akkor már 24 órája nem ettem, csak ittam, és őőőő kicsit többet adtam ki, mint ment be, úgyhogy rámfért az is, hála!!! :)

(Eddig -2 kiló csüti óta. Így már csak 6 kg van rajtam a június óta felszedettből.)

Összeszedettségemet mutatja, hogy amikor Ja-val mentünk hazafelé, akkor örömmel talált magunknak helyet a metrón a Moszkván, majd elbúcsúztunk a Deákon, ő leszállt, én utazom tovább, majd az Astoriánál rájövök, hogy én is a Deákon akartam leszállni!!! :DDDD Ismeritek azt, amikor az ember próbál feltűnés nélkül átbóklászni az ellenkező oldalra, mintha ott lenne dolga, és nem lenne hóthülye!!! :DDD

---------------

Ma voltam korioktatáson, hogy valami vidámat is írjak!!!!!! :)

Kutyajó volt!!!

Imádom!!!!!

Egy cuki kölyök tartja nekem (talán ha harminc a gyerkőc, jobb, mintha a lány tartaná!), ketten vagyunk egy szinten egy sráccal, úgyhogy kettőnknek oktatott. Hát, elmondhatatlanul tetszik!!!!!

Korizni alapból jó. Újat tanulni is isteni. Ezt így együtt!!!! :))) Őőőő, bár egy óra alatt korrektül érzem a combomat, csúsztam előrefelé guggolvásban, hátrafelé guggolásban, előre egy lábon guggolva, egy lábon kanyarogva... Hát ez tök élvezetes!!! Mindjárt megyek is vissza, hogy 4 órát begyakoroljam!!! (Csak ne szédülnék ennyire, éjjel jött meg nekem is.)

Addig kiugrottam a topshopba kávézni, és ráugrottam a netre, ha már itt van. :))

Állítólag El értemjön. Bár ez már kb. hasonló vicckezdés, minthogy "Móricka utazik a vonaton"... :D (Őőőő, asszem egy olyan viccet sem ismerek, hogy M. utazik a vonaton...) Aki ismer, küldjön!!!

 

komment

2006.09.29. 12:29 :: Tobber

Ismertek, utálom az ilyesmit. Csak a sportkommentátoros, meg ez dob fel néha. Most is:

Hogyan biztosítsunk egy egészséges őrültségi szintet:

1. Ebédidőben ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg, hogy kér-e hozzá sült krumplit.
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta.
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyult a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Az összes csekkednek a "Megjegyzés" részébe írd be, hogy "Szexuális szolgáltatásokért".
7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
8. Ne hasznalj ekezeteket.
9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.
11. A drive-trough ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
12. Az operában énekelj együtt a darabbal.
13 Menj el egy versmondó estre, és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré, és játsszál egy dzsungelhangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd menni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy NYERTEM! NYERTEM! MÁR HARMADSZOR EZEN A HÉTEN!!!!!"
17. Amikor kifelé mész az Állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani: "FUSSATOK!!! KISZABADULTAK!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "A rossz gazdasági helyzet miatt egyikőtöktől meg kell válnunk."
19 Küldd el ezt mindenkinek, akire ráfér egy kis röhögés.

 

A négyest lehet, hogy utolsó héten megcsinálom itt bent. :)))

 

komment

2006.09.29. 12:14 :: Tobber

Beszéltem Főfinnel. Ő itt a fő, de pl nekem nem főnököm.

Azt mondja, tegnap délelőtt hívták fel a hírrel. Ő meg dühöng, hogy nincs beleszólási joga. És hogy azt ugye tudom, hogy nem a munkámmal volt baj, vagy a személyemmel. És hogy olyan referencialevelet rittyent nekem, hogy csuda. Ezt már többen megígérték, kurva jól esik!!!!

Tegnap két másik terület vezetőjét felhívtam, hogy tőlem tudják meg, azok utána állítólag körbetelefonálták az egész vezetőséget, és mindenkinek leordították a fejét. Ezt most meséli egyikük. Hogy végre tökre megszerettek, mosolyogva, lelkesen végzem a munkámat, nincs baj velem, nem húzom a számat és bármit megteszek...

Hát, azért jól esik, tényleg...

 

komment

2006.09.29. 10:36 :: Tobber

Őőő, kicsit sok kérdést tettetek fel!!!! :)

Nos, létszámleépítés, a külföldi felsővezetés elképzelése, mint spórolási lehetőség. Függetlenül az ország, vagy a m.o-i leányvállalat állapotától.

És akkor legyek én leépítve, mert az én munkámat meg tudja csinálni egy olyan lány, aki már 36 külföldi tréningen részt vett, és őt nem akarják elereszteni, mert kincs bár most nincs munkája, ezért őt teszik a helyemre, és ha kell, akkor ő dzsóker, visszahelyezik, ide meg jön más.

A magyar főnököm ma bejött hozzám beszélgetni, és konkrétan elbőgte magát. Hogy ő ezt nem akarta. 32 éves férfiról van ám szó.

Úgyhogy maradhatok 2 hónapig, akkor megyek el interjúra, amikor akarok, fizu-bónusz okés, léphetek, amikor akarok és részt veszek egy outplacement programban.

Az azt jelenti kb., hogy a cégem szerződést kötött az egyik legnagyobb munkerőcéggel, és már kérik is az önéletrajzomat, hogy tuti találnak nekem valamit... (A többit majd Béká elmagyarázza, ő erás-os.)

Az egyetlen gondom az, hogy kutyára szerettem itt dolgozni, a kollégákat is csípem és rettegek az új munkától, új kollégáktól, új felelősségtől...

NEM AKAROM!!!!!!

:((

-----------

Este elmentem korizni, ott még kereskedelmi vezetőnk simán leszervezett nekem egy randit egy vadidegen haverjával (isteniül néztem ki lebőgött sminkkel, vörös szemekkel), szüleim értem jöttek, hazavittek, majd így hogy az edzőpálya 6-8 fokában mocsokra fagyva még az utcán beszélgettünk egy órát. Merthogy nem jönnek fel...

Éjjel bőgtem sokat, hajnali négykor még El-lel smsezgettünk, majd összedobtam a magyar önéletrajzomat, most meg dolgozom, bár senki nem mert beszólni, hogy egy órával később jöttem be...

 

komment

Felmondtak...

2006.09.28. 14:03 :: Tobber

Hát, az úgy kezdődött, hogy bejöttem, és a kollégáim nagyrésze örömében a nyakamba ugrott, meg hogy hiányoztam nekik. Én meg a sikeres vevőparti boldogságában gyanutlanul mosolygok.

Aztán jött a főnököm, és leült velem, hogy létszámleépítés van, és engem érint elsősorban, úgyhogy támogatja az álláskeresésemet.

Úgyhogy mennem kell.

A többit majd ha összeszedtem magamat. Ha hallotok valamit, szóljatok.

 

komment

2006.09.27. 18:28 :: Tobber

Nyúl Portoban/Portugália, két éve...

komment

2006.09.27. 18:12 :: Tobber

Aki nem ismerné a humoromat(???) attól bocs, az ikke egyébként nemet/tagadást jelent norvégul Dzsí szerint.

Hát ennyit az eltéről...

:))))

Már régebben is tettem be ide kutyás táblákat, aki nem ismerne, ilyesmit mindig fotózok, tök érdekes. A legbájosabbat Figueresben/Katalóniában fotóztam, majd beszkennelem!

És aki ismer, talán tudja, hogy a 6 cm-es utinyulamat is mindig magammal viszem külföldre, már ezer helyen járt velem/velünk. A mostani bizonyíték rá:

 

 

Nyúl a fjordban áll

komment

2006.09.27. 18:00 :: Tobber

A norvégok háziállatnak nem kutyát (ikke) tartanak, hanem egy speciális állatot (egyszerűen húsnak hívják, mert néha meg is eszik őket!), ami annyi szőlővel táplálkozik, hogy még a végterméke is szőlő alakú. Erről külön ismertető táblákat is tesznek ki tájékozatlan turisták részére:

 

 

komment

2006.09.27. 17:42 :: Tobber

komment

2006.09.27. 17:14 :: Tobber

Müzli-forrás: Megnyílt a Főzelékfaló a Moszkván!!!

http://muzli.blogspot.com

---------

Hihi, lehet, hogy nemsokára szinkronkorizni fogok??? (Jat NEM röhög!!!!!)

Megyek korioktatásra, ami nyilván némi feminin vonást fog eredményezni a mozgásomban, nem is beszélve arról, hogy az oktatóm szerint érdemes lenne eljárnom szinkronkorizni és esetleg balettedzésre is. (SENKI NEM röhög!!!!!!)

:D

Jó, ez szerintem is bizarr, amikor 48 kilós (172 cm-es, ergo anorexiás) pixa voltam, akkor néha kellett a néptánchoz, de az tizenéve volt!!

Szóval az elképzelés: heti kétszer egy óra oktatás, kb. 7-10 óra gyakorlás.

Ez mozgásnak sem utolsó, meg le is menne a nyáron feljött túlsúly. Nem kevés!!

A kószakettyek nagy részét leállítottam, helyesszöszkét tartottam meg, bcstlv és Meg pedig úgyis jelentkezik. (Azt teszik.) A többiek mind szép lassan le lettek/lesznek állítva. Több volt a bosszúság velük, mint az öröm.

Túlhajtom magamat mostanában, és nem lesz jó vége.

Nomeg a legutolsó dolog mostanában az, hogy pasi legyen az életemben. Jót tett a pihenés, Norvégia, meg a sok beszélgetés Dzsível.  (Nem, a magánéletünkről szó sem esett. Bár azt nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar elváltak. :((( )

 

komment

2006.09.27. 17:08 :: Tobber

No, majd még írok, ha tudok...

Hazafelé egy Boeing 737-esen HETEN utaztunk hazafelé, mindenkire jutott stewardess! :))

Aztán lebeszéltük El-lel, hogy 21.20-kor vár. A gép előbb hazaért, én vártam 21.25-ig, hívtam, nem vett fel, nem hívott, nem válaszolt smsre. Miután ezt már közel tucatszor eljátszotta, és utána hetekre eltűnt, én biza taxival hazajöttem. Félkor csörgött a telefonom, nem vettem fel. Kaptam hangpostát, hogy mi van. Állítólag kiment, ott volt 25-kor. Az egész váróteremben talán ha 15-en kószáltak, láttam volna, ha ott van! :(

De ha hinnék neki, állítólag ott volt, aztán hallottam, hogy a ház előtt van, (kikapcsoltam a kapucsengőt), azóta én nem veszem fel neki...

Ha 1. igaz, tényleg kijött, akkor is ő ezt már számtalanszor eljátszotta, hogy nem jött el, majd nem is hívott. 2. én hívtam, írtam, nem szólt vissza. 3. lehet, hogy kint sem volt, csak abból jött rá, hogy eljöttem, hogy nem vettem fel.

Nem érdekel, melyik az igaz. Elég sokat bőgtem miatta, hagyjon békén.

Hasonló vehemenciával kültem el épp telefonon cégescélbaértettet, nem mintha bajom lenne vele, de nem is érti, hogy mi a bajom...

--------

 

komment

2006.09.26. 19:50 :: Tobber

És egy kis PKK_s szolgálati: vettem azért két felsőt és ennyi.

Estig nézelődtem, majd Már nem látszik, amit írok, kicsit felpofozom a gépet...

És akkor írok is arról, hogy szándékomon kívül hogy szivattam meg Elt. Akivel nem találkoztm tegnap este. De nem is hiányzik.

 

komment

2006.09.26. 19:21 :: Tobber

Szolgálati közlemény (olyan igazi, nem a szokott PKK-s, hihi): sztem valami vírus lehet a gépemen, mert gyanús, úgyhogy ha kaptok tőlem valami levelet, azzal csak óvatosan. Ha tőlem kapjátok, akkor erotikus lesz a subject. Egyeseknél ez a vazzét fogja jelenteni! :)

Szóval Oslo: reggel Dzsííí kelt, hogy akkor van KÉT percem elkészülni, és akkor átvisz a városon, amit meg is tett. Megnéztem a Vigeland (a legnépszerűbb norvég képzőművész) beteges szobrokkal-reliefjeivel teli parkot (ja, a lenti rozsomák fotó nem az enyém, a fjord meg ezek igen):

 

 

komment

Dag 3-4-4,5 oslo, Dzsí-napok

2006.09.26. 16:19 :: Tobber

Mint centrifugált hulla érkeztem buszalvás után Osloba szombat reggel. Dzsí várt és az nagyon jó volt! Mármint látni őt... Valahogy nem is rémlett, hogy ennyire édes pasas... Úgyhogy a szombatot, vasárnapot végeláthatatlan beszélgetésekkel töltöttük... Eszméletlen felemelő érzés a közelében lenne... Olyan kisugárzása van... eszembe sem jutott az izgágaságom mellette, mintha lenyugtatózott volna.  A francba, kutyajó vele!!!

Hétfő reggelre csak 3 órát aludtunk, annyira sajnáltuk rá az időt. Bé kedvéért kiemelném, hogy a srác nagy ismerője a skandináv élőlényeknek, így órás előadást hallhattam a fókák, bálnák, szarvasok, és nem utolsó sorban kedvenc hiperaktív rozsomák-torkosborz-wolverline állatkáról. Nemcsak hogy hiperaktív, hanem hót aggresszív, emberre is támad, meg szarvasra rendszeresen, sőt hobbiból öl, többet, mint amennyit megeszik... Kis brutál! Finnül a neve mohót jelent. Ja, végülis magyarul is... :)

Csak ül az erdőben a fákon, szééép hosszúúúú ágon, mint Pom-pom... oszt lecsap... :))))

 

torkosborz

komment

süti beállítások módosítása