HTML

2006.07.30. 17:16 :: Tobber

Hmmm. Előre az önpuszítás boldogságkövekkel kirakott útján!!! :-)

Este nem bírtam magammal, úgyhogy éjfélkor legszebbtestű ittnememlített társaságát igényeltem, aki hajnalhasadtáig elszórakoztatott igazán felemelően.

Úgyhogy délutánig aludtam, lemaradtam egy programról, és most már nem is akarok sehová menni. Az önbizalmam a béka sgge alatt, és tényleg nem értem, hogy miért.

Na mindegy, remélem, hamar vége lesz ennek a rhadék nyárnak, mert alapból nehezen tűröm!! Majd október végétől jobb lesz, hurrá!!!

Csütörtökön meg nyit a jégcsarnok, az kárpótol, meg helyrehoz lelkileg és súlyilag egyaránt.

:-)

 

komment

2006.07.29. 22:58 :: Tobber

Kicsizakk.

Volt péntek délután óta egy igazán kellemes egyalkalmas (bárcsakneazlenne, de nemlehet), egy akárki lerázása, ezzel az egész hétvégi program borult. Alvás volt még sok és békázás, ami sokkal emelkedettebben kékharisnyás, mint Bével, mert Békával ruha helyett könyveket vettünk. :-)))

Remarque: A diadalív árnyékában
Kerouac: Úton
Ilf-Pterov: Tizenkét szék
Hrabal: Sörgyári capriccio
Golding: A legyek ura
BE Ellis: Glamorama (<-- azonnal kölcsönadva Békának, aki cikinek érezte az ötvenes boltospasi előtt, hogy neki üres a keze, míg nekem könyvhegyek, úgyhogy "nagylelkűen" segített cipelni, hihi.)

Hiányzott néhány klasszikus a polcomról.

És olyat én még nem láttam, hogy Béká mellett valaki engem nézzen meg. :-D (Béká nagyon szép és egy fejjel magasabb nálam. Nálam is.) Najó a pasi tizesskálánnulla volt, de mindegy. :-DDD

 

Keresem az okát, hogy miért utál mindenki, ami persze józan ésszel színtiszta hülyeség, de nem értem, miért nincs párom. Ami szintén hülyeség, mert lehetne, de ezeket én nem akarom. Akit meg én akarok, az foglalt. Ergo a portfóliómat lenullázom, Meg kivételével mindenkit leépítek. (Lehet, hogy Meget is, ezen még bizonytalankodom.)

De selejt kapcsolatokra (akár pasim, akár szeretőm) most nincs szükségem...

Csak rettegek az egyedülléttől... (Régi lemez. És csak az merjen hőbörögni, aki MER egyedüllenni. Ha kapcsolatban vagy és ezt vitatod, akkor fogd be inkább. Kapcsolatban én is ellenkezőt pofáztam. Kösz.)

 

komment

2006.07.28. 13:05 :: Tobber

:-))

Hogy hogyan kell kanapén szinkronúszni??? :-))))

Mindketten feküdjetek a hátatokra, gyertyába fel a két láb, majd egyiket hajlítsátok be és háton forogjatok negyedfordulatokat, hozzá karok párhuzamosan figuráznak, majd így tovább... Tök látványos!! :-)))))))

 

komment

2006.07.28. 10:56 :: Tobber

Hát bizony Pincsit ettől függetlenül nagyon unom, úgyhogy az egyedül jobb, mint unatkozni valaki mellett felkiáltással asszem leépítem. (Jó, úgysem vagyok egyedül.) Ez van. Sajnálom őt. Nagyon. Értékes ember. De többet úgysem akarunk egymástól, ez meg még 25 év házasság után is lapos lenne nekem. Tudom, fantáziadús párkapcsolati álmaim vannak! :-D Igen, mert eddig voltak tartalmas sokéves kapcsolataim is. És nem csak az első egy évben, hanem tovább.

Szóval nem hiú ábránd, éltem már át ilyet.

 

komment

2006.07.28. 09:23 :: Tobber

Kutya hőség van!

Tegnap leléptem egy órával előbb, Meg várt a ház előtt (hű de nagyon jóképű és még a magassarkúmhoz képest is nagyon magas!) :), elmentünk egy-két helyre nosztalgiázni, ahol 4-5 éve jártunk, aztán...

Este Pincsivel sütizgettünk, majd otthon szinkronúszóst játszottunk a kanapén hátonfekve... :)))) (Próbáljátok ki, nagyon szórakoztató! Igen. Egy 38 éves, diplomás, vezető beosztású férfi és egy 30 éves, diplomás nő.)

Ő reggel el, én reggel be.

Ennyi.

 

komment

2006.07.27. 09:55 :: Tobber

Férfiakat Faló Fekete Párduc? :-D 'Ste' így jellemez éppen... :-)) Pedig ismer. Magamat inkább visszafogott barnamackóként...

:-)

Ja igen. Mi legyen az ajándék a rendezvény résztvevőinek? Hát, mivel környezettudatos cég vagyunk, közel áll az állatvilág védelme, ezért kihalóban lévő állat, ergo panda.

Finn Panda.

 

komment

2006.07.27. 09:24 :: Tobber

Egyre ködösebb a titokzatos történet, ki tette a vörös rózsát az asztalomra. A cégnél nem sok férfi van, kb. mindenkit kizártunk. -tunk, mert mindenki megkérdi, és mindenki csodálkozik, hogy nem tudom a feladóját.

:-)

Na jó, egy tippem van, de igazán zavarba hoz.

FŐLEG HOGY MA 'MEG' JÖN ÉRTEM, AKINEK MÉG CSAK-CSAK KIMAGYARÁZOM, DE ESTE PINCSIVEL VAGYOK, NEKI HOGY ADOM BE??? :-DD

 

komment

2006.07.27. 09:12 :: Tobber

A szlovákok tényleg nem ejtenek magánhangzókat. Egyik szlovák kolléganő most kimnodta a "redőnyszerelő" szót magánhangzók nélkül.

-------------------

Béká kezd ráébredni az okos pasik ízére. És igen, a negyven (nekem negyvenkét) éves férfiak a nyerők, hajrá!! :-)

 

komment

2006.07.27. 09:04 :: Tobber

Ja, nem az a kritika, ha mindenre azt mondom, hogy xar??? :-))))

--------------------

Bejöttem ma az irodámba és az asztalomon egy MÉTER magas, kétöklömnyi fejű vörös rózsa virít!!!

:-)))

Nem, tényleg nem tudom, ki tette oda, de jólesik.

Bakker, kitől kapok itt vörös rózsát???

---------------------

És NE vegye senki személyes sértésnek, de egy tegnapi levelezésről egy Warpigs dal jutott eszembe, talán emlékeztek még rá:

Szandál

Van olyan nap, mikor úgy érzem
hogy tele van a hócipőm az egésszel
nem kapok levegőt, és elakad a szavam
leesik az állam és kihullik a hajam
mert ha lehajtom a fejem, mit látok
tömegesen támadnak a szandálok
nem a vandálok és nem is a Szandi
bár lehetne újból svájcisapkát kapni
de sajnos sapka sincs már helyette
pusztít a szandál
parafa talpak iszonyatos csatok
de murva kell ide jó sok murva
vagy ami még jobb tűzvörös salak
attól szép a szandálban a láb
ettől döglenek a tóban a halak

refr:
ami divat az divat
ami szép az szép
de vedd már vére észre
hogy a szandálból elég

ma a szandál a divat
szandál a nyerő
a szandálé a múlt a jelen és a jövő
van belőle szalma vanbelőle bőr
némelyiken aranycsat némelyiken szőr
ha van már egy szandál
és van benne egy láb is
akkor látszik a talp
de látszik ott más is
elől van a lábull hátul meg a sarok
ujjak közé murva talp alá homok
agresszíven figyelnek a lábujj sorok
tíz darab apró kisképernyős tévé
körben a talpon kutyakaki nyomok
kalapáccsal festeném a lábujjaid kékké
megint egy nap mikor úgy érzem
hogy tele lett a hócipőm az egésszel
akármerre nézek csak szandált látok
nem tudom még meddig bírom ép ésszel

Bocs! :-))

 

komment

2006.07.26. 16:27 :: Tobber

Szabad megint sajtókritizálnom?

A resztlivel is szivesebben fogom fel a csőtörést, mint olvassam.

A Galaktika olyannyira nem indult be (kezdőlendülete SEM sok volt!), hogy szépen levettem a polcomról a Solarist és Alapítvány-trilógiát, és bölcsen abba feledkezem.

(És Békát idegesítem a perturbáció általam konyhanyelven megfogalmazott definíciójával. De sztem örül, hogy legalább képleteket nem küldök. Mert nem tudok. Max. idézni.)

Úgyhogy mit veszek? Kb. nem maradt semmi. A csütörtöki szaklapot már nem veszem, a péntekit még néha, mert így, megvonva magamat a televízió "élményétől" nem jutok másutt érdekességekhez.

Nem is értem, hogy valaha hiányzott volna nekem a kábeltévé... Most bőven elvagyok ezzel a három csatornával, amiből néha el-elcsípek pár percet. De azt sem élvezem, azon veszem észre magam, hogy kint ülök az erkélyen, bent meg szól a tévé magában és akkor kikapcsolom és beteszek valami értelmes zenét. Már ha otthon vagyok. És egyedül. Ritkás.

Zene: igazán örülök az mp3 terjedésének, meg hogy bármit elérhetek, amit régen kutatok (maradnék a jó kis Arrested Development témakörnél), de nem tudok letölteni. Valaha ment kazával, de ezek az újak még nem értek el hozzám. Azaz javítok, nincs kedvem ezzel xarózni. 'Ja' úgyis letölti nekem, amit akarok, ezért van most két Outkast-em ugye...

Újságokra visszatérve: szenny hvg kényszerből néha, lecsúszó narancs alig-alig, elle már eszembe sem jut, a többi nagy nagy nagy nulla.

Vagy csak az internet előretörésével nem tudnak újat mondani??? Lehet ám.

Tobber, a média unalmától megcsömörlött idealista.

(Pedig a szakdiplomámmal anno szereztem ám médiamenedzseri végzettséget is. Csak hogy dicsekedjek.)

 

komment

2006.07.26. 11:20 :: Tobber

Szóval...

Kell egy

- szórakoztató-vicces pasi

- széptestű-jóképű pasi

- odaadó pincsipasi

- nagyonokos-ettőlnagyonszórakoztató pasi <--- ez itten a legfontosabb, mert az önbizalomnövelő, amikor egy ilyentől kapsz bókot (kb. ezerszer annyit ér, mint átlagtól!)

Mivel ez csomagban nem kapható, hát legyen darabonként...

Úgy látom, befut a nagyonokosettőlszórakoztató helyre El helyett valaki, aki szintén hihetetlenül okos, és érti, ha én valami magasabbröptűt mondok neki, és ez jó.

Soha többé nem okos pasit!!!

Ez a mai Békás levelezés konklúziója.

:-)

 

komment

2006.07.26. 11:18 :: Tobber

A szavazás jelenlegi állása:

Az első változat: 156301 szavazat
A második változat: 124891 szavazat
A harmadik változat: 211277 szavazat
Ez a változat jelentõs mértékben hasonlít a korábban már nyilvánosságra hozott elsõ tervekhez. Csapatunk – a budapesti tradíciókra utalva – ebbe a designba próbálta beilleszteni a kisföldalattira jellemzõ központi ikerfényszórós külsõ burkolatot. A külsõ burkolat úgy ereszkedik az orr mentén, mint valami védõszalag.
Ehhez a verzióhoz egy Franciaországban rendkívül népszerû villamos, a Valenciennes-i alakjából merítettünk ihletet; ezt különösen jól tükrözi a fényszórók beépítése. Az elõzõ változathoz képest megpróbáltuk a metrót gömbölyûbb és testesebb formájúra alakítani.
Ez a változat idézi fel a legegyértelmûbben a kisföldalatti fényszóróit. A metró orra grafikus kiképzésû, a fényszórók külsõ burkolatai szemhéjra emlékeztetnek. A lámpatestek a burkolat síkjába épülnek, és a vonalvezetést a fénypontok különleges elhelyezkedése adja. A vörös lámpák fölsõ-oldalsó elhelyezése szemhéjakat képez a fehér fényszóróknak.

Ilyenekre lehet szavazni.

Emlékszik még valaki a Ganz teszt-metrókocsijaira?? A hármason jártak, olyan 15 éve... Az szép volt!!

 

komment

2006.07.26. 11:09 :: Tobber

A www.budapest.hu-n lehet szavazni, hogy hogyan nézzen ki az új metrószerelvény a kettesen és a négyesen.

Akit érint...

Ja, a különbség nem csak a festés, hanem az orra is. Úgyis a 3-as nyer, mert az a legszebb... :-)

 

komment

2006.07.26. 10:11 :: Tobber

Ma kaptam már smst Megtől és Anyutól, hogy hiányzom, aztán épp telefonáltam az ötvenes egyik beszállítónkkal cégnél, mikor Meg hívott is mobilon, felvettem, és a "Szia Cicám, mindjárt visszahívlak!" felkiáltásomra mindketten azt mondták, hogy oké, várom, majd mindketten letették.

:-DDD

Ma nagyonmagassal elmélkedünk, holnap Meg értemjön és elvisz ide-oda, majd még holnap estére khöm Pincsi is...

 

 

 

komment

2006.07.25. 20:39 :: Tobber

Nohát, megutáltuk a gyerekeket?? Itt az új jégnyitvatartás:

augusztus 3., csütörtök: 18.00 - 21.00 (edzőpálya)
augusztus 5., szombat: 18.10 - 21.10 (edzőpálya)
augusztus 6., vasárnap: 18.00 - 21.00 (centerpálya)

Nem túl gyerek- és vasárnapiapuka-barát!!! :-(((((

Jó, ha eltekintek attól, hogy milyen cukorfalat vasárnapi apukák járnak ki (nem, soha még szóba sem álltam eggyel sem, mielőtt vád érne!), igazából baromi jó, hogy nem lesznek kint gyerekek, mert a fő balesetforrások, épp ma beszéltük ebéd közben 'Ja'-val...

De hogy ilyen későn élő ember nem szivesen jár ki, azaz inkább haza káposztásra/ról... :-(((

És csak HÁROM óra, bakker???? :-(

Reméljük, nagyhangú Dömpi megvédi érdekeinket, őt nem kell félteni! :-)

 

komment

süti beállítások módosítása