HTML

2006.05.07. 21:17 :: Tobber

-Segíthetek?

-Virágot szeretnék anyukámnak...

Tuti, hogy ezzel a mondattal megleptem a virágost ma!! :-DD

 

komment

2006.05.07. 21:00 :: Tobber

Mérhetetlenül önmegtartóztató és szolid az életem... El most hívott hosszan, de akkor sem találkozom vele holnap. Alestől megjött az esti sms, de olyan giccsesre sikerült, hogy azt tuti nem nekem fogalmazta, hanem valaki másnak, vagy ő is kapta!! :-D Meggel ma csak smshegyek (Meg ismeri a legjobban önmegtartóztatós korszakaim rövidségét) és a méleket még nem ellenőriztem. Ezen kívül csak Öcskös írt 4 sms hosszú üzenetet, annak örültem a legjobban. Öh, és nem válaszoltam, no majd holnap.

Aki csak a blogom alapján tud rólam bármit, az nem sejtheti, hogy csúnya vagyok és kövér. (Öh, hogy is fogalmazta Bece?? :-) Na mindegy, valahogy szépen, önmagát állítva be kistermetűnek, ami nem is így van... ;-) Írhatnál ám, várom!) :-)

 

komment

2006.05.07. 16:48 :: Tobber

Trend forever?? Örömmel állapítottam meg, hogy a fufrum a jobb szememet takarja, az úgyis jobb 1 dioptriával, mint a bal, ha már romlik... :-)

(Bocs, nehogymár valaki komolyan vegyen!!!)

--------------

Szeretném kiegészíteni a jobbuláslistámat Pincsivel, akinek kiment a dereka. Mint Jatnak.

--------------

Volt eddig a hétvégén mindenféle, többek között pár kiállítás, meg egy színház (Katona minden kedvencemmel (kocsisgeri, feketeernő, hajdukkarcsi, mátégábor, keresztestamás, lengyelferenc, stbstb.)), mégis közepesen rossz volt az előadás. :-(

Most hazajöttem, feldolgozok jónéhány levelet, aztán este tovább. Még futni kéne menni, mert elmaradt a hétvégi 3-8 óra kori. Ölni tudnék...

Megtanítana már valaki rendesen korizni?????

 

komment

2006.05.06. 08:00 :: Tobber

A Papírkutyáknak fontos a férfi illata. Én ezért gyűjtök férfialsókat. Ja, vagy azért, mert itthagyják...

Tegnap este fodrász (érzi, hogy le akartam lépni?? Élete legjobbját vágta, szárította, és mivel erősen elkezdtem őszülni, festette!!! Pont ahogy megálmodtam!!!) után ismerőssel találka, majd expasiztam. Ha El el akar vinni késői vacsorára és utána hazavisz, hát legyen öröme benne, mert semmi másra nem vagyok hajlandó!!! :-) De a cigánypecsenye isteni volt, vele beszélgetni meg felér hat mindentudásegyetemével.

Őszintén nem értem, hogy így minek találkozik velem, de én jót szórakozom. Mármint nem rajta, hanem az eszén. Ő is ezt mondja rólam. Tehát mégsem okos.

:-)

No, ezer dolog van mára, rohanok!

 

komment

2006.05.05. 14:46 :: Tobber

"A marhahusis bagelt megvajazzák, rátesznek vékony szelet marhahusit, savanyúubi-szeleteket, az egészet leöntik ezersziget-öntettel, majd leterítik egy lap sajttal, amit ráolvasztanak. Függő vagyok."

Niknek jó ízlése van! :-)

 

komment

2006.05.05. 14:35 :: Tobber

Egy finn akcentusú fickó a telefonba már többször említi, hogy letárgyalt valamit Hasnyalkával. Így, Hasnyalkával. Beindult a fantáziám, Hajnalkát kereste...

--------

Hát jó, tehát alapszitu, hogy ha EGYÁLTALÁN nem akarunk az illetővel randizni, akkor tutira naponta többször kezd hivogatni?? :-( Azaz :-) dehát mégis. Azaz én ilyen taktikát nem tudnék olyannal művelni, akit megszerettem. Márpedig ha valakit szeretek, az jól megkapja! :-)))

 

komment

2006.05.05. 13:44 :: Tobber

Öcskös is hívott. Az jó. Ki lehet ülni a kertbe (figyelmes recepciósunk mindig alámtesz egy újságot), lehet virágzó fákat nézni, és odacsalogatni egy cicát, aki arra vadászgatott, közben csacsogni.

Öcsökössel kellemes beszélgetni. Okos. Kedves. Figyelmes. Finom. Mármint hogy nem durva. És bár telefonon nem látszik, de olyan értelmesen csillog a szeme, mint keveseknek!! :-) Szeretem az értelmes embereket magam körül! :-) De a kiemelkedően értelmeseket... Öcskös csak észreveszi egyszer, hogy a szellemi sekélység, ami körülveszi, kevés neki és semmi pluszenergia nem kellene, hogy tartalmasabb élete legyen... Biztos nehéz ez.

 

komment

2006.05.05. 12:57 :: Tobber

Ja, OBI épül a Róna utca-Fogarasi találkozásánál a laktanya helyén. Zuglói pletyi...

Amikor anno arra kocogtam, mindig füttyögött a lesről a kiskatona. Ezért egy idő után más felé futottam.

 

komment

2006.05.05. 12:46 :: Tobber

Ons? One Night Stand... :-)

 

komment

2006.05.05. 12:17 :: Tobber

Hétvégi felpörgés? Most hívott El, egyik ons, egy ons meg írt épp...

 

komment

2006.05.05. 10:25 :: Tobber

Felkértek arra, hogy egy csomó negyvenes öltönyös üzletemberrel hetyegjek Bét elkísérjem Stockholmba, amit főnököm 1 heti szájhúzás után igennel reagált le, úgyhogy HÚZOK STOCKHOLMBA még májusban!!!! Éljeeen!!

Leszbikus spontánelőadásaink amatőr szereplője így reagálta le.

 

komment

2006.05.05. 09:41 :: Tobber

Hihi. A szoliügy vége. Mint Ross a Friendsben... :-)

 

 

komment

2006.05.05. 09:02 :: Tobber

Megdícsértek, hogy szép az orosz kiejtésem! :-) Ja az szép (orosz anyanyelvű tanáraim voltak), csak egy mondatot nem tudok összerakni 9 év nyelvtanulás után. (Fel kéne tornázni az oroszomat?)

 

komment

2006.05.05. 08:55 :: Tobber

Épp relaxban korizgatok/körözgetek tegnap este a jégen, mikor csörög a telefonom, legkreolabb barátnőnk: Tobber, hogy indul el egy állószoli?? :-)) Ott állsz benne? Aha! :-D Öh, se működő gomb, se zseton... A végkifejletet még várom, de nagyon feldobott!!! :-))))

---------

Kori után isteni meleg autóba szállni és elvitetni magamat, mocsok sok vodkát meginni, hatalmas tüzijátékot nézni és kómában elaludni. Tényleg jó, de még mindig át vagyok fagyva.

 

komment

2006.05.05. 08:28 :: Tobber

Ki korán kel, másnaposan pláne fáj a feje.

 

komment

süti beállítások módosítása